søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Harstad - Narvik

Fly til Harstad – Narvik

Ski, golf, spekkhuggersafari, vandring, klatring og sykling er bare noen av de aktivitetene du kan gjøre når du er i Narvik eller Harstad.

Fly til Harstad - Narvik med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Harstad - Narvik med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

 

Harstad

Harstad ligger på Hinnøya som er Norges største øy. Naturen omkring er vakker og storslått, og innbyr til vandringer og utendørs aktiviteter sommer som vinter. I juni er det festspill og da fylles byen opp med folkeliv og musikk som varer hele natten og akkompagneres av midnattssolen. I Harstad kan du finne aktiviteter for enhver. Naturen er nærmeste nabo, så her kan du få oppleve den på nært hold. Fra 20. mai til 18. juli kan du se midnattssolen, og fra midten av oktober til midten av mars kan du oppleve nordlys. Naturopplevelsene står i kø, og det er disse øyeblikkene man aldri glemmer. Fly til Harstad, og opplev midnattssol og nordlys.

 

Narvik

Narvik ligger på en halvøy mellom Beisfjord og Rombaksfjorden ved foten av det vel 1200 meter høye Fagernes-fjellet. Disse omgivelsene gir mulighet til flotte opplevelser hele året rundt. Om sommeren kan du for eksempel vandre, sykle, spille golf og dykke. Om vinteren kan du oppleve skikjøring på en helt annet måte enn det du er vant til fra andre skianlegg rundt om i landet.

 

Fly til Narvik, og dra på spekkhoggersafari

Hver vinter samles store konsentrasjoner av spekkhoggere, det største medlemmet av delfinfamilien, i fjordene utenfor Narvik hvor de nyter godt av sildestimene som ankommer i november. I tiden mellom november og midten av januar, arrangeres spekkhoggersafari av ulik art. Narvik byr på verdens nordligste dyrepark – Polar Zoo. Her vil du finne de fire store rovdyrene fra den polare fauna; Brunbjørn, ulv, gaupe og jerv. Her finnes også elg, hjort, rein, moskus, fjellrev og grevling – samt diverse husdyr om sommeren. Fly til Narvik, og opplev verdens nordligste dyrepark.

Kort om Harstad

Valuta: NOK

Tidsforskjell: ingen

Landskode: 47

Språk: norsk

Turistinformasjon

Flere SAS-destinasjoner