søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Harstad-Narvik i Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Harstad-Narvik – bestill nå

Få billigere billetter med SAS ved å bestille billetten din til Harstad-Narvik i god tid i forveien. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Harstad/Narvik lufthavn (EVE)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Harstad-Narvik med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge.  

Fly til Harstad-Narvik og nyt et eventyr utendørs

Kystbyen Narvik ligger på Norges nordvestkyst blant fjordene, og er et paradis for utendørseventyr. Mellom fjellene og fjordene er det en rekke kulturelle og historiske attraksjoner samt aktiviteter.

Når du ikke lærer mer om lokal historie på Narvik krigsmuseum eller Narvik museum, kan du utforske landskapet rundt til fots eller på ski. Liker du en utfordring, kan du bestige Fagernesfjellet, Rombakstotta eller Veggfjellet (tre av Narviks mest imponerende fjelltopper) for en imponerende utsikt over byen og fjordene.    

Utforsk Harstad-Narvik
  • Hvorfor Harstad-Narvik?
  • Fly med SAS til Harstad/Narvik lufthavn (EVE)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Harstad-Narvik

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at kundene våre får en avslappende reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Narvik inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

For enda mer komfort kan du oppgradere flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast TrackSAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når tilgjengelig) og måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Harstad-Narvik

Gjør reisen enda mer behagelig og bestill både leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner