Fly til Harstad-Narvik

We are travelers.

SAS flyr til Harstad-Narvik i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Harstad-Narvik – bestill nå

Få billigere billetter med SAS ved å bestille billetten din til Harstad-Narvik i god tid i forveien. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Harstad-Narvik med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge.

Fly til Harstad-Narvik og nyt et eventyr utendørs

Kystbyen Narvik ligger på Norges nordvestkyst blant fjordene, og er et paradis for utendørseventyr. Mellom fjellene og fjordene er det en rekke kulturelle og historiske attraksjoner samt aktiviteter.

Når du ikke lærer mer om lokal historie på Narvik krigsmuseum eller Narvik museum, kan du utforske landskapet rundt til fots eller på ski. Liker du en utfordring, kan du bestige Fagernesfjellet, Rombakstotta eller Veggfjellet (tre av Narviks mest imponerende fjelltopper) for en imponerende utsikt over byen og fjordene.

Harstad-Narvik

Med øyer mot vest og fjell i alle andre retninger, er Narvik et paradis for friluftsentusiasten. Her finner du utallige sightseeingaktiviteter og naturskjønne omgivelser å nyte, blant annet fiske i Ofotfjorden, skiturer i fjellet og fotturer langs fantastiske turstier, så gjør deg klar for et norsk eventyr du sent vil glemme.

Fly med SAS til Harstad/Narvik, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Harstad-Narvik lufthavn

Det vakre og dramatiske landskapet som omringer Narvik er noe av det beste å oppleve mens du ferierer i denne byen. Ta inn denne skjønnheten i en taubane hvor du får utsikt over Narvik og naturen rundt sett fra oven.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Harstad-Narvik

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at kundene våre får en avslappende reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Narvik inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

For enda mer komfort kan du oppgradere flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når tilgjengelig) og måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud