søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Tromsø i Nord-Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijingHongkong og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Tromsø – bestill nå

Bestiller du reisen med SAS i god tid, kan du få billigere billetter. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Tromsø Airport (TOS)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Tromsø sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge. 

Fly til Tromsø for en byferie i Norge 

Den nordnorske byen Tromsø er et kulturelt samlingspunkt som er kjent for det fargerike nordlyset. Tromsø har mye å tilby til å være en liten by, blant annet flere hundre år gamle trehus, et yrende natteliv og flere sjømatrestauranter.   

Når du ikke beundrer Ishavskatedralen fra 1960-tallet eller besøker Universitetet i Tromsøs kultur- og vitenskapsmuseum, kan du utforske det nærliggende fjellet, Fjellheisen, eller dra på et utendørseventyr. 

I Tromsø er det masse å se og gjøre for alle og enhver.

Helg i Tromsø
  • Fly med SAS til Tromsø
  •  Tromsøs landskap
  • Landskap i Tromsø

Alltid inkludert i reisen til Tromsø 

Uansett hvilken billettype du reiser på, vil vi at du skal ha en avslappet reise med SAS, og derfor få enkelte SAS-egenskaper. Flygningen til Tromsø inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i billetten din: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje Ja Ja Ja
Innsjekket bagasje Nei Ja Ja
SAS Lounge Nei Nei Ja
Fast Track Nei Nei Ja
Mat og drikke Nei Nei
Ja

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan deretter bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå klimakompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Overnatting og transport i Tromsø 

Gjør reisen enda mer behagelig og bestill både leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Tromsø og la deg inspirere