Flygninger til Tromsø

We are travelers.

SAS flyr til Tromsø i Nord-Norge fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Tromsø – bestill nå

Bestiller du reisen med SAS i god tid, kan du få billigere billetter. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Tromsø sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge.

Fly til Tromsø for en byferie i Norge

Den nordnorske byen Tromsø er et kulturelt samlingspunkt som er kjent for det fargerike nordlyset. Tromsø har mye å tilby til å være en liten by, blant annet flere hundre år gamle trehus, et yrende natteliv og flere sjømatrestauranter.

Når du ikke beundrer Ishavskatedralen fra 1960-tallet eller besøker kultur- og vitenskapsmuseet på universitetet i Tromsø, kan du utforske de nærliggende fjellene Tromsdalstinden og Fløya på et friluftseventyr.

I Tromsø er det masse å se og gjøre for alle og enhver.

Tromsø

Tromsø er et perfekt sted for å se nordlyset, spise sjømat i verdensklasse og lære alt du vil vite om Norge. Gjør deg klar til å oppleve en moderne blanding av utendørsaktiviteter, barer som yrer av liv og flere kvalitetsmuseer.

Fly med SAS til Tromsø, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Tromsø lufthavn

I Tromsø er det aktiviteter for alle. Besøk byens museer, dra på hundesledetur eller utforsk den vakre byen.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Tromsø

Uansett hvilken billettype du reiser på, vil vi at du skal ha en avslappet reise med SAS, og derfor få enkelte SAS-egenskaper. Flygningen til Tromsø inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud