søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Tromsø

Fly til Tromsø

Alltid inkludert i din flybillett til Tromsø

Det tar snaue 2 timer å fly til Tromsø fra Oslo, men å fly med oss er en del av reiseopplevelsen. Derfor vil vi at du har det godt reisen. Derfor serverer vi kaffe og te om bord*, og dessuten digitale aviser – alt sammen er selvfølgelig helt uten ekstra betaling.

  • Setevalg fra 22 før avgang (mulighet til å reservere favorittsetet allerede når du bestiller – mot et lite gebyr)
  • Online sjekk inn
  • Kaffe og te. Aviser i SAS App
  • Opptil 90% barnerabatt

* På grunn av kort serveringstid er det ingen servering i Go på strekningen Tromsø – Alta.

 

 

Fly til Tromsø med SAS

Tromsø er Nord-Norges hovedstad, og Nordens Paris. Byen er travel og livlig med et yrende folkeliv. Tromsøværingene er kjent for sin direkte humor, og de vet å kose seg. Her er du alltid velkommen. Tromsø er Nordens største by nord for Polarsirkelen, og har verdens nordligste universitet, ølbryggeri og domkirke. Byen lever av undervisning, forskning, administrasjon, fiskeeksport og satellitteknologi.Naturen er overveldende med de høye fjelltoppene som kranser rundt byen, midnattssolen og nordlyset. Utforsk fjorden og storhavet eller villmarken og fjellet.

 

Midnattssol og nordlys

Midnattssol – den uendelige natten. I over to måneder, eller over 1600 timer, holder sola seg over horisonten i Tromsø, hele dagen og hele natta. Alt dette lyset gjør beboerne aktive, energiske og eventyrlystne! Nordlys – lydløs dans i grønt

Aurora borealis, nordlys, er et skjørt og flyktig, men uendelig vakkert himmelfenomen. Tromsø ligger midt i nordlyssonen, der hvor det er mest nordlys i hele verden. Fly til Tromsø, og opplev midnattssol og nordlys.

 

Attraksjoner

Ishavskatedralen et arkitektonisk mesterverk bygget i 1964. Krikens form symboliserer nordnorsk natur, kultur og tro. Inne i kirken finner du et av Europas største glassmalerier.Tromsø Museum Bli kjent med natur og kultur i Nord-Norge og Arktis. Lær om nordlyset, spennende fossiler og dinosaurer, mineraler og bergarter fra nord. Her finner du også mye informasjon som samisk historie.

 

Polarmuseet

Museet viser spennende utstillinger om vår stolte polarhistorie, både når det gjelder ishavsfangst og polarekspedisjoner.

 

Polaria

Opplevelsessenteret Polaria inneholder panoramakino, arktisk akvarium, kunnskapsbaserte utstillinger og gave- og suvenirbutikk.

Fjellheisen Taubanen tar deg opp til 420 meter over havet med flott utsikt over Tromsø. Fly til Tromsø, og opplev det pulserende ”Nordens Paris” og øyas storslåtte natur.

Opptil 10 flyavganger til Tromsø

Vi flyr til lufthavnen Tromsø som ligger omtrent 3 km vest for sentrum av Tromsø. Enkelte dager har vi hele 10 avganger, og dermed finner du lett et fly som passer med dine planer Tromsø.

 

Billige flybilletter til Tromsø– bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til midnattsolbyen Tromsø. Det du bør huske på er å bestille tidlig – Da får du tak i de billigste billettene.

Ikke glem at du har alltid 24 timers åpent kjøp når du kjøper billett hos oss. Dette gir deg muligheten til å gripe sjansen når du finner billige billetter. Etterpå kan du hva høre hva venner, familie, ektefelle eller kjæreste sier om reisetid og prisen.

 

Nyt gode tilbud og rabatter – bli medlem av EuroBonus

Hvis du melder deg inn i EuroBonus (som er helt gratis!) så får du rabattpoeng hver gang du flyr med oss. I tillegg så gir vi deg en rekke gode, slik som gratis WiFi om bord på flyet (forutsetter at flyet er installert med Wifi), unike medlemstilbud og ikke minst nyttig informasjon om reisen din via sms-tjenester.

Poengene du opptjener kan du bruke på bl.a. flyreiser, shopping, hotellopphold, leiebil og mye mer.

Opptjen poeng på din tur til Tromsø – meld deg inn i EuroBonus gratis

Tromsø lufthavn

Butikker og servering

På Tromsø lufthavn finner du kaféer og kiosker om du glemte å få deg mat på flyet, eller hvis du vil korte ned ventetiden før avgang med et måltid eller en kaffe. Du finner kiosker og servering av varme retter på begge sider av sikkerhetskontrollen. I tillegg finner du bokhandel hvor du kan sikre deg litteratur på reisen.

Hvorfor ikke nyte flyturen mett og fornøyd med ferskt lesestoff?
 

Taxfree 

Hvis du er av typen som sovner på flyet og ikke benytter muligheten til å handle tax free-varer underveis, kan du besøke taxfree-butikken på Tromsø lufthavn. Denne er alltid åpen i forbindelse med utenlandsflyvninger.

Du har det aller enklest hvis du reiser med charter. Da kan du nemlig forhåndsbestille duty free-varer på nettet og motta varene på flyet.


Buss til Tromsø lufthavn

Det går busser til og fra Tromsø lufthavn. Flybussen er en av dem, men det går også rutebusser som stopper ved flyplassen. Reisetiden til flyplassen er ca. 20 minutter. Avinor har mer informasjon om busstilbudet her.


Drosje

Drosjer står rett utenfor ankomsthallen ved Tromsø lufthavn. Hvis det er travelt, kan det være noe ventetid. For minibuss eller andre spesielle behov kan du ringe:

Tromsø taxi: 77 60 30 00

Din Taxi: 02045


Parkering

Det tar kun 10-15 minutter fra sentrum inn til Tromsø lufthavn. Reiser du fra Tromsø, kan du sette fra deg bilen på kort- eller langtidsparkering rett ved terminalbygget. Se oversikt over hvor du kan parkere.


Leiebil

Noe av det beste ved Tromsø er omgivelsene. Den spektakulære naturen med nærhet til sjøen og storslåtte fjell kan oppleves enkelt ved å leie bil. Du kan forhåndsbestille leiebil via SAS i bestillingsfeltet til høyre.


Internett på flyplassen

Har du med deg bærbar PC eller telefon du kan surfe med? La nettet hjelpe deg å utnytte tiden til arbeid eller fornøyelse. Tilgang til Internett på Tromsø lufthavn.

Kort om Tromsø

Valuta: NOK

Tidsforskjell: ingen

Landskode: 47

Språk: norsk

Turistinformasjon

 

Mer om Tromsø

Kjøp reiseforsikring

Norge

 

Flere SAS-destinasjoner