Fly til Kristiansand

We are travelers.

SAS flyr til Kristiansand i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Kristiansand – bestill nå

Bestiller du reisen til Kristiansand med SAS i god tid, kan du få billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen om du vil se en totaloversikt over alle SAS-destinasjoner. Som SAS-kunde får du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Norge med barna til rabattert pris. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Kristiansand.

Fly til Kristiansand på familieferie

Kristiansand er en familievennlig destinasjon og den største byen i Sør-Norge, og tiltrekker seg tusenvis av turister hvert år. Her finner du en enorm dyrepark og fornøyelsespark, utendørsmuseer og avsidesliggende strender i nærområdet rundt.

Når du ikke vandrer rundt i den billedskjønne gamlebyen og beundrer tradisjonelle trehus eller lærer om lokal historie på Sørlandets museum, kan du slappe på Bystranda eller besøke dyrehagen, senteret for utøvende kunst eller vannparken med barna.

Listen over ting å gjøre i Kristiansand er endeløs, og her finner man noe for alle.

Kristiansand

Kristiansand er kjent som «barnas by», takket være alle de familievennlige aktivitetene og attraksjonene som gjør det til en ideell destinasjon for de som reiser som en familie. Besøk Kristiansand for en ferie fullpakket med spennende opplevelser for barn i alle aldre.

Fly med SAS til Kristiansand lufthavn, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Kristiansand lufthavn

Kristiansand er en sjarmerende by, som har alt du kan forvente av en bytur og for alle friluftlivsentusiaster.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Kristiansand

I SAS gjør vi alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Kristiansand inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud