søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Kristiansand

Fly til Kristiansand

Inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Kristiansand

SAS har mange daglige flyavganger til Kristiansand. Fra Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger kan du fly direkte, og fra andre norske byer har du en mellomlanding.

  • Setevalg 22 timer før avgang (mulighet for å reservere favorittsete mot et lite gebyr allerede ved bestilling)
  • 24 timers åpent kjøp
  • Online sjekk-inn
  • Dagens aviser i SAS App
  • Opptil 90% barnerabatt

 

Mange daglige flyavganger året rundt til Kristiansand

Kom raskt til Kristiansand med oss – hver dag. Vi har mange daglige direkteruter fra Oslo og Bergen til Kristiansand og enkelte direkte avganger fra Trondheim og Stavanger.

Kristiansand lufthavn ligger 16km fra sentrum av Kristiansand, og det tar cirka 20 minutter å komme fra lufthavnen til byen i buss eller taxi.

Finn din avgang til Kristiansand

 

Finn de billigste flybillettene til Kristiansand 

SAS binder Norge sammen. Derfor vil du alltid finne billige flybilletter fra overalt i Norge til Kristiansand hos oss.

Dessuten tilbyr vi 24 timers angrefrist på billettene. Dermed er det bare å slå til når du kommer over et godt tilbud, så kan du etterpå spørre de du skal reise med, om det passer. Hvis datoen eller klokkeslettet ikke skulle passe, kan dere finne en bedre løsning sammen.

Finn flybillettene dine i vår lavpriskalender

 

Fly direkte til Kristiansand eller ta en mellomlanding

Vi vet hvor viktig det er å ha god infrastruktur i et stort land som Norge. Derfor har vi mange daglige direkteruter til Kristiansand fra Oslo og Bergen.

Vi har også mange daglige flyavganger hvis du skal reise fra Trondheim eller Stavanger. Vi har én daglig direkterute og mange avganger med mellomlanding et annet sted i Norge.

Finn din forbindelse til Kristiansand

EuroBonus – opplev alle fordelene

Med SAS EuroBonus kan du oppleve mye mer av verden, siden du sparer opp reisepoeng som du kan bruke på nye flybilletter, billeie eller hotellopphold.

Du kan tjene poeng når du kjøper flybilletter og når du handler på nettet eller i vanlige butikker. Og som medlem av EuroBonus får du dessuten mange tilbud og rabatter.

Mer om fordelene ved EuroBonus

Mange fordeler med SAS Go

Når du reiser med SAS Go, får du mange fordeler inkludert i flybilletten. Dermed er det færre ting du må huske på, og du kan nyte reisen ut på nye eventyr helt fra starten av.

Med SAS Go er det blant annet inkludert én kolli innsjekket bagasje på opptil 23 kg, kaffe og te om bord i flyet og fritt setevalg i billettprisen. Dessuten kan du kjøpe mat og drikke om bord og få adgang til SAS Lounge.

Les mer om fordelene ved SAS Go

 

Få stor rabatt på barnebilletter

Du får alltid rabatt på barnebilletter når du reiser med oss. Faktisk tilbyr vi noen ganger 90% rabatt på billetter til våre minste passasjerer.

Barn under 2 år kan få helt opptil 90% rabatt hvis de sitter på fanget ditt. Barn i alderen 2 til 11 år får opptil 25% rabatt. Hvis du vil bestille sete til et barn under 2 år, betaler du samme pris som for barn over 2 år.

Mer informasjon om reiser med barn

Kristiansand lufthavn 

Kristiansand lufthavn er en internasjonal flyplass som ligger i Sør-Norge. Den åpnet i 1939 og var besatt av tyskerne under annen verdenskrig. Flyplassen er løpende blitt utvidet – sist i 2015 – og ønsker rundt 1 000 000 passasjerer velkommen hvert år, hvorav cirka 250 000 er internasjonale reisende.

 

Kontakt:

Kristiansand lufthavn

Kjevik

4657 Kjevik

Telefon: +47 67030330

Hjemmeside

 

Transport til og fra Kristiansand lufthavn

Transport til og fra flyplassen er mulig med buss, taxi eller personbil. Flyplassen ligger 16km utenfor Kristiansand sentrum, og det tar cirka 20 minutter å kjøre dit.

Der går tre forskjellige busser mellom flyplassen og byen. Den ene er en offentlig buss som ikke tar høyde for flyavganger, forsinkelser og liknende. De to andre er rene flybusser. På flyplassens hjemmeside finner du et kart over bussholdeplassene. Utenfor terminalen finner du også en taxiholdeplass som betjenes av to forskjellige taxiselskaper.

Bilutleie ved Kristiansand lufthavn

Hvis du trenger en bil til reisen, kan du leie en av de mange bilutleiefirmaene på flyplassen.

Det kan være lurt å bestille leiebil hjemmefra, så du er sikker på at den er klar når du ankommer, spesielt hvis du reiser på ukurante tidspunkter eller i helgen, da utleiefirmaene har kortere åpningstider.

Hvis du skal kjøre til og fra flyplassen i egen bil, må du være oppmerksom på at du må betale bompenger på veien.

 

Transport i Kristiansand 

Du kan komme deg rundt i Kristiansand med buss eller bil. Byen har et omfattende bussrutenett med mange linjer og mange avganger. Vi anbefaler at du setter deg inn i bussystemet før avreise.  Du kan lese mer om busslinjer og avganger i Kristiansand her.

Der finnes både busser som kjører til lokale steder, og busser som tar deg til byens mange severdigheter. Kollektivtrafikken er en god måte å komme seg rundt i byen på, og du kan lett komme deg videre til mange andre steder. Det finnes også to båtruter som hører inn under byens kollektivtrafikk.

 

Opplev Kristiansand

Vakre Kristiansand byr på opplevelser for folk i alle aldre. Her finner du flott natur, interessante severdigheter og Norges største fornøyelsespark.

En av de tingene Kristiansand er best kjent for, er de pene og godt bevarte strendene, som tiltrekker seg mange besøkende hvert år. Her er det både badestrender og gode surfestrender.

I Kristiansand finner du også en spektakulær domkirke. Den ble oppført i 1883–84 i nygotisk stil og innviet i 1885. Domkirken har hele 1 000 sitteplasser og er en av de største av sitt slag i hele Norge.

Dyreparken i Kristiansand er en kombinert zoologisk hage og fornøyelsespark. Her kan du blant annet besøke Kardemomme by og Hakkebakkeskogen, se på dyr og prøve forskjellige attraksjoner.

Bestill billetter til Kristiansand nå

Annet

Norge

Kjøp forsikring

 

Flere SAS-destinasjoner