LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ENKELTREISE FRA
  Kristiansand

  Kristiansand

  Alltid inkludert i din flybillett til Kristiansand: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…
   

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Kristiansand. Vi har tenkt på alt: 

  •    Setevalg er med i prisen 22 før avgang (mulighet for å reservere favorittsete mot et lite gebyr allerede ved bestilling)
  •    Online sjekk-inn
  •    Dagens aviser i app
  •    Opptil 90 % barnerabatt

  Finn flyavgang og pris med det samme på denne siden eller prøv vår app – med den kan du enkelt finne fly til Kristiansand direkte på mobilen.

  Kristiansand har fått betegnelsen Sørlandets hovedstad. Byen ble grunnlagt av Kong Christian IV i 1641, og er anlagt i renessansestil.

  Posebyen er den eldste bydelen, 10 kvartaler med Nord-Europas største samling av lav, sammenhengende trehusbebyggelse. Kristiansand er Norges Blomsterby nr. 1 - over 20.000 sommerblomster i bed, blomstertårn, kasser og blomsterbøtter i handlegatene, samt 2000 m² med roser og stauder pryder Kristiansand sentrum fra mai til langt ut i september, til glede og trivsel for fastboende og turister. Gjennom hele sommeren kan du bli med på gratis guidede turer i Kristiansand. Fra Kristiansand er turen kort til Danmark - med hurtigbåt kan du til og med rekke å dra på dagstur til Danmark!

  Fly til Kristiansand med SAS

  Fly til Kristiansand med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn når du reiser med spedbarn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Kristiansand med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

  Attraksjoner

  Langs Strandpromenaden og i Gravanekanalen ligger restaurantene på rekke og rad med spennende uteservering. Mange av råvarene kommer fra Fiskebasaren som ligger vegg i vegg. Dette er en populær møteplass for båtfolket. Bystranda ligger i ett av Kvadraturens fire hjørner. En barnevennlig nyanlagt strand med palmer, solterrasser og sanitæranlegg like ved. Sandvolleybaner og lekeapparater.

   

  Kristiansand Dyrepark

  KristiansandDyreparken er et "ønskereisemål" for mange barn. Parken har rundt 120 forskjellige dyrearter og er omlag 600 mål stor. Alle små pirater kan glede seg til Kaptein Sabeltannforestillinger i Kjuttaviga (spilles i fellesferien) - vær klar til å høre Kaptein Sabeltann-sanger i dagevis etter et besøk her! Kardemomme by er bygget nøyaktig slik den er tegnet i Thorbjørn Egners bøker. Her kan du gå opp i Tobias sitt tårn, se inn i tante Sofies hus, se løven som røverne har i røverhuset eller smake på bakerens gode boller. I tillegg til Kjuttaviga og Kardemomme by i Dyreparken, finner du Badelandet rett ved siden av.

  Fly til Kristiansand, så er du ikke langt unna sørlandsperler som Lillesand, Brekkestø, Bliksund, Gamle Hellesund, Ulvøysund, Skippergada, Tømmerstø og Ny-Hellesund. Slapp av på et svaberg eller nyt en deilig båttur og oppdag de vakre småstedene.

  I august måned kan du besøke Sørlandets største litteraturfestival: Ibsen og Hamsun-dagene.

  Det er enkelt å komme til Kristiansand, men vanskelig å dra herifra!
  Fly til Kristiansand og opplev Sørlandets hovedstad.

  Hele 6 daglige flygninger til Kristiansand

  Vi flyr til lufthavnen Kristiansand (KRS) som ligger 16 km fra byens sentrum. Flyene går morgen, formiddag, ettermiddag og kveld. Dermed kan du alltid finne et fly som passer med planene dine i Kristiansand.

   

  Billige flybilletter til Kristiansand– bestill i god tid og spar penger

  Du kan enkelt reise billig til Sørlandets hovedstad Kristiansand. Du må bare huske på å bestille reisen i god tid. Da kan du sikre deg de billigste billettene før de blir utsolgt.

  Ikke glem at du har 24 timers åpent kjøp når du kjøper billetter hos oss. Det gjør det enkelt å slå til når du finner en god pris. Du kan kjøpe først og deretter høre hva venner og familie sier om datoen, avgangstider og pris.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av EuroBonus

  Meld deg på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er helt gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. På toppen av det hele får du masse fordeler - bl.a. eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, shopping og dagligvarer.

  Opptjen poeng på din tur til Kristiansand – meld deg inn i EuroBonus gratis.

  Mer om Kristiansand

  Norge

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies