Fly til Kristiansand

Kristiansand er kjent som «barnas by», takket være alle de familievennlige aktivitetene og attraksjonene som gjør det til en ideell destinasjon for de som reiser som en familie. Besøk Kristiansand for en ferie fullpakket med spennende opplevelser for barn i alle aldre.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Kristiansand i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Kristiansand

Bestiller du reisen til Kristiansand med SAS i god tid, kan du få billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen om du vil se en totaloversikt over alle SAS-destinasjoner. Som SAS-kunde får du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Norge med barna til rabattert pris. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Kristiansand.

Fly til Kristiansand på familieferie

Kristiansand er en familievennlig destinasjon og den største byen i Sør-Norge, og tiltrekker seg tusenvis av turister hvert år. Her finner du en enorm dyrepark og fornøyelsespark, utendørsmuseer og avsidesliggende strender i nærområdet rundt.

Når du ikke vandrer rundt i den billedskjønne gamlebyen og beundrer tradisjonelle trehus eller lærer om lokal historie på Sørlandets museum, kan du slappe på Bystranda eller besøke dyrehagen, senteret for utøvende kunst eller vannparken med barna.

Listen over ting å gjøre i Kristiansand er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Kristiansand</em>

Fly med SAS til Kristiansand flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Kristiansand flyplass

Kristiansand er en sjarmerende by, som har alt du kan forvente av en bytur og for alle friluftlivsentusiaster.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Kristiansand

I SAS gjør vi alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Kristiansand inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.