søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Kristiansand i Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Kristiansand – bestill nå

Bestiller du reisen til Kristiansand med SAS i god tid, kan du få billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen om du vil se en totaloversikt over alle SAS-destinasjoner. Som SAS-kunde får du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.   

  • cl--plane-right Flyplass: Kristiansand lufthavn (KRS)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Norge med barna til rabattert pris. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Kristiansand. 

Fly til Kristiansand på familieferie 

Kristiansand er en familievennlig destinasjon og den største byen i Sør-Norge, og tiltrekker seg tusenvis av turister hvert år. Her finner du en enorm dyrepark og fornøyelsespark, utendørsmuseer og avsidesliggende strender i nærområdet rundt. 

Når du ikke vandrer rundt i den billedskjønne gamlebyen og beundrer tradisjonelle trehus eller lærer om lokal historie på Sørlandets museum, kan du slappe på Bystranda eller besøke dyrehagen, senteret for utøvende kunst eller vannparken med barna.

Listen over ting å gjøre i Kristiansand er endeløs, og her finner man noe for alle. 

Helg i Kristiansand

Alltid inkludert i reisen til Kristiansand

I SAS gjør vi alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Kristiansand inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du få mer av verden og opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise,  oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Kristiansand

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen.

Andre populære SAS-destinasjoner