søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Bergen i Norge fra/via Oslo København og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Bergen – bestill nå

Bestiller du reisen med SAS i god tid, kan du få billigere billetter. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke ut lavpriskalenderen. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

  • cl--plane-right Flyplass: Bergen lufthavn (BGO)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Bergen som en familie og ta med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Bergen. 

Fly til Bergen og nyt en byferie i Norge 

Byen Bergen ligger i en fjellside med utsikt over havet, og er hjem til fargerike trehus og et nydelig havneområde, og er omringet av neon av landets beste naturlige attraksjoner. 

 Når du ikke shopper i sentrum eller besøker Kode-kunstmuseet, kan du dra ut på landsbygda og gå eller sykle tur eler padle kajakk på fjorden. I området finner du mange fredelige småbyer å besøke. 

Listen over ting å gjøre i Bergen er endeløs, og her finner man noe for alle.

Utforsk Bergen

Alltid inkludert i reisen til Bergen

Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Bergen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Ønsker du å reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast TrackSAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt snacks og måltider om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus lar deg utforske mer av verden i ditt eget tempo. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på hver flygning med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Bergen

Gjør reisen enda mer behagelig og bestill både leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Bergen og la deg inspirere