søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
    Se alle resultater
    • Ikke noe mer innhold å vise
  • loader Ikke noe mer innhold å vise
  • No search results found.

ÉN VEI FRA
Bergen

FLY TIL BERGEN

Fly direkte til Bergen fra blant annet Oslo, Trondheim og Stavanger. Vi har mange direkte daglige avganger. Finn de billigste billettene til Bergen i lavpriskalenderen.

 

Direkterute til Bergen

Opplev Norge med SAS. Vi tilbyr mange innenlandsruter i Norge, og vi har blant annet mange daglige direkteavganger fra Oslo, Trondheim og Stavanger til Bergen. Turen til Bergen tar mellom 40 minutter og én time hvis det ikke er mellomlandinger, og de mange daglige avgangene gjør det enkelt å finne flybilletter som passer inn i ditt program.

Finn din avgang til Bergen

 

Opplev fordelene med SAS Go

Når du flyr med SAS, har vi alltid inkludert en rekke fordeler i flybilletten, uansett hvilken reiseklasse du velger. Med SAS Go kan du blant annet ta med opptil 23kg innsjekket bagasje uten å betale ekstra. Dessuten kan du fritt velge sete fra 22 timer før avgang, i tillegg til at du får gratis kaffe og te om bord på flyet.

Mer om fordelene ved SAS Go

 

Barnerabatt på flybilletter til Bergen

Gleden ved å reise kan starte tidlig i livet. For å gjøre det mer overkommelig for deg å vise barna dine verden, gir vi i SAS store rabatter på flybilletter til barn. Når du reiser med barn under 2 år, kan du få opptil 90% i barnerabatt, mens du får opptil 25% rabatt på flybilletter til barn mellom 2 og 11 år.

Mer om å reise med barn

Finn billige flybilletter til Bergen i vår lavpriskalender

I lavpriskalenderen kan du alltid finne billige flybilletter til Bergen og alle våre andre reisemål. Du får enkelt oversikt over priser og avganger, og når du finner et godt tilbud, er det bare å slå til. Når du kjøper flybilletter hos oss, har du nemlig alltid 24 timers full angrerett, så hvis avgangen du har bestilt billetter til, likevel ikke passer, er det enkelt å avbestille og finne andre billetter som passer bedre inn i din kalender.

Finn din avgang i vår lavpriskalender

 

Se verden med EuroBonus

Vil du gjerne se hele verden? Med vårt medlemsprogram, EuroBonus, kan du opptjene poeng på kjøp av flybilletter, daglige innkjøp, leiebil og mye annet. Når du har opptjent nok poeng, kan du bruke dem på nye eventyr i form av flybilletter til drømmedestinasjonen din, et lekkert hotellopphold eller en fet leiebil. Jo mer du flyr med SAS, jo flere fordeler får du.

Les mer og bli medlem av EuroBonus

Bergen Lufthavn 

Bergen lufthavn, Flesland, ligger ca. 20km utenfor sentrum av Bergen, og er den største nordiske flyplassen som ikke ligger ved en hovedstad. Den åpnet i 1955 og ble betalt av det norske forsvaret. I dag kan du fly til mer enn 58 forskjellige destinasjoner fra flyplassen, i tillegg til at det også foregår helikoptertransport til og fra oljeplattformene i Nordsjøen.

 

Kontakt:

Bergen Lufthavn

Postboks 34

Flesland

5869 Bergen

Tlf.: + 47 67 03 11 00

Hjemmeside

 

Transport til og fra flyplassen

Når du lander på Bergen lufthavn, har du gode muligheter til å reise med offentlig transport til byen. Fra flyplassen og inn til byen går det både forskjellige busser og en bybane. Bussene stopper ute foran terminalen og kjører den raskeste veien til byen med avgang hver tiende minutt, mens bybanen har stoppested i underetasjen i terminalen. Du kan naturligvis også ta taxi fra Bergen lufthavn.

Mer om transport til og fra Bergen lufthavn

 

Bilutleie på Bergen lufthavn

Vil du helst kjøre selv til og fra Bergen lufthavn? Da kan du naturligvis leie en bil. Utleiebilene finner du i parkeringshuset. Hvis du vil være sikker på at bilen er klar når du ankommer flyplassen, kan du booke den på forhånd. Da får du også den beste prisen.

Transport i Bergen

Når du er i Bergen by og omegn, er det enkelt å komme seg rundt med offentlig transport. Det går busser rundt i byen og til de omkringliggende områdene, i tillegg til at byen har en velfungerende bybane som gjør det enkelt å komme seg raskt rundt i Bergen. Med Bergenskortet, som fås i en 24-, 48- og 72-timers utgave, kan du kjøre gratis med buss og bybane.

Med kortet får du dessuten gratis inngang eller rabatt på flere museer, slik at du kan oppleve alle de interessante kulturopplevelsene byen byr på. Med Bergenskortet får du også rabatt på billetter til kulturarrangementer, forskjellige sightseeingturer, restauranter og parkering.

 

Opplev spektakulære Bergen

Fantastiske Bergen er Vestlandets uoffisielle hovedstad. Den gamle universitetsbyen byr på spektakulær natur, pittoreske trehus, smale brosteinsbelagte gater, små kaféer med deilig kaffe og hjemmebakst og mye mer.

Bergen sentrum er ikke spesielt stort, og hvis du ikke skal utenfor byen, kan du komme deg rundt til fots eller på en leiesykkel. Det kan være folksomt nok i byens hovedgater, men så snart du bare går litt inn mellom de flotte, fargestrålende trehusene, er det helt rolig.

Som i de fleste skandinaviske byer er været i Bergen svært omskiftelig, og det er lurt å ta med klær til flere forskjellige værtyper, uansett hvilken årstid du reiser på.

Bestill billetter til Bergen nå

Om Bergen

Valuta: Norske kroner

Tidsforskjell: Ingen

Landkode: +47

Språk: Norsk

Billige flybilletter til Bergen

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Annet

Kjøp reiseforsikring

 

FLERE SAS-DESTINASJONER