Fly til Bergen

We are travelers.

SAS flyr til Bergen i Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Bergen – bestill nå

Bestiller du reisen med SAS i god tid, kan du få billigere billetter. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke ut lavpriskalenderen. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Bergen som en familie og ta med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Bergen.

Fly til Bergen og nyt en byferie i Norge

Byen Bergen ligger i en fjellside med utsikt over havet, og er hjem til fargerike trehus og et nydelig havneområde, og er omringet av neon av landets beste naturlige attraksjoner.

Når du ikke shopper i sentrum eller besøker Kode-kunstmuseet, kan du dra ut på landsbygda og gå eller sykle tur eler padle kajakk på fjorden. I området finner du mange fredelige småbyer å besøke.

Listen over ting å gjøre i Bergen er endeløs, og her finner man noe for alle.

Bergen

Bergen er Norges andre største by, og har mye å tilby. Gjør deg klar til å utforske levende historie i en moderne by, se Norges fjorder og spise prisbelønnet mat.

Fly med SAS til Bergen lufthavn, så lander du i Norge avslappet og uthvilt.

Bergen lufthavn

Denne sjarmerende byen ligger omringet av fjell og fjorder, og er et spennende sted å utforske for alle. Med fargerike trehus og vakker natur, er det ikke rart at byen har mange besøkende hvert år.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Bergen

Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Bergen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Ønsker du å reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt snacks og måltider om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud