LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Kirkenes

  Fly til Kirkenes

   

  Alltid inkludert i din flybillett til Kirkenes: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…

  Det tar bare omtrent 2 timer å fly til Kirkenes fra Oslo, og under hele reisen kan du forvente god service, for vi kommer til å servere både kaffe og te om bord, og du kan dessuten lese digitale aviser – helt uten ekstra kostnader.


  Du får alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

  • Online sjekk inn 
  • Kaffe, te. Dagens aviser i appen
  • Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris med det samme eller last ned vår app – med appen kan du finne et fly til Kirkenes raskt og direkte på mobilen..


  Fly til Kirkenes med SAS

  Fly til Kirkenes med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og velge sete 22 timer før avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Kirkenes med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

  Kirkenes er grensebyen på 
70° nord 30° øst, hvor aktivitetene står i kø. Ta del i en eller flere av de faste avgangene som tilbys og få et innblikk i byens rike kultur og historie.

  Kom deg ut i kommunen og opplev en avvekslende natur fra fjell til skog og fra hav til vann! Kirkenes og Sør-Varanger Kommune har 9.800 innbyggere. Finnmark er Norges nordligste fylke, og er det største fylket i utstrekning.

  Sør-Varanger Kommune er med sine 3.670km2 på størrelse med Vestfold-fylke i Sør-Norge. Kirkenes ligger like langt øst som Istanbul og Kairo, og like langt nord som Point Barrow i Alaska. Kommunen grenser både til Russland og Finland, noe som gir en svært sentral beliggenhet sett fra et næringsmessig synspunkt. I Kirkenes befinner du deg i senteret av Barentsregionen, med isfri havn og tilgang til Barentshavet året rundt. Midnattssolen er synlig i Kirkenes fra 15. mai til og med 28. juli.

   

  Severdigheter

  Sør-Varanger Museum - Grenselandmuseet

  Grenselandmuseet er Sør-Varanger museets hovedbygning med administrasjon, faste utstillinger og med skiftende utstillinger fra grenseområdet. Kafé med ferske vafler. Museumsbutikk. Åpent alle dager året rundt.

   

  Savio museum

  Kunstmuseum bygd opp rundt den anerkjente samiske kunstneren John Andreas Savio (1902-38). Skildringer av samisk reindriftskultur og naturen i nord. Tresnitt og ulike maleteknikk. Midlertidig lokalisert på Grenselandmuseet med en ny jubileumsutstilling.
  Krigsmødremonumentet Minnesmerke over kvinnenes innsats for barn og hjem under andre verdenskrig.

   

  Andersgrotta

  Tilfluktsrom fra andre verdenskrig med filmvisning. Kirkenes ble bombet over 300 ganger under den andre verdenskrig, og flyalarm gikk over 1000 ganger! Andersgrotta ligger midt i Kirkenes og var det største bomberommet for sivilbefolkning.

   

  Russermonumentet

  Minnesmerke over den røde armé som frigjorde Sør-Varanger høsten 1944, etter fire års tysk okkupasjon.

   

  Prestefjellet

  Utsiktspunkt over Kirkenes og Varanger fjorden. Fly til Kirkenes, og opplev noe helt annet.

  Flere daglige flyavganger til Kirkenes

  Vi har daglige avganger til Kirkenes og flyr deg til Kirkenes lufthavn (KKN) som ligger omtrent 10 km unna sentrum. Avganger går både morgen, ettermiddag og kveld.
   

  Billige flybilletter til Kirkenes – bestill i god tid og spar penger

  Du kan enkelt reise billig til denne vakre naturbyen. Men husk å bestille billettene i god tid, da kan du nemlig sikre deg de billigste billettene.

  Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller flybilletter. Derfor kan du kjøpe billige billetter med en gang, og deretter høre med familie og venner.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Bruk gjerne vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse unike fordeler - bl.a. ekslusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise. Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos våre mange EuroBonus butikker.

  Opptjen poeng på din tur til Kirkenes – påmeld deg EuroBonus gratis

  annet

  Norge

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies