søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Kirkenes

Fly til Kirkenes

Inkludert i din flybillett til Kirkenes

Det tar bare omtrent 2 timer å fly til Kirkenes fra Oslo, og under hele reisen kan du forvente god service, for vi kommer til å servere både kaffe og te om bord, og du kan dessuten lese digitale aviser – helt uten ekstra kostnader.

Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

 

Fly til Kirkenes med SAS

Fly til Kirkenes med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og velge sete 22 timer før avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Kirkenes med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

Kirkenes er grensebyen på 70° nord 30° øst, hvor aktivitetene står i kø. Ta del i en eller flere av de faste avgangene som tilbys og få et innblikk i byens rike kultur og historie.

Kom deg ut i kommunen og opplev en avvekslende natur fra fjell til skog og fra hav til vann! Kirkenes og Sør-Varanger Kommune har 9.800 innbyggere. Finnmark er Norges nordligste fylke, og er det største fylket i utstrekning.

Sør-Varanger Kommune er med sine 3.670 km2 på størrelse med Vestfold-fylke i Sør-Norge. Kirkenes ligger like langt øst som Istanbul og Kairo, og like langt nord som Point Barrow i Alaska. Kommunen grenser både til Russland og Finland, noe som gir en svært sentral beliggenhet sett fra et næringsmessig synspunkt. I Kirkenes befinner du deg i senteret av Barentsregionen, med isfri havn og tilgang til Barentshavet året rundt. Midnattssolen er synlig i Kirkenes fra 15. mai til og med 28. juli.

Flere daglige flyavganger til Kirkenes

Vi har daglige avganger til Kirkenes og flyr deg til Kirkenes lufthavn som ligger omtrent 10 km unna sentrum. Avganger går både morgen, ettermiddag og kveld.

 

Billige flybilletter til Kirkenes – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til denne vakre naturbyen. Men husk å bestille billettene i god tid, da kan du nemlig sikre deg de billigste billettene.

Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller flybilletter. Derfor kan du kjøpe billige billetter med en gang, og deretter høre med familie og venner.

 

Gode tilbud og rabatter

Bruk gjerne vårt fordelsprogram EuroBonus og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse unike fordeler - bl.a. ekslusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise. Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos våre mange EuroBonus butikker.

Opptjen poeng på din tur til Kirkenes – påmeld deg EuroBonus gratis

Kort om Kirkenes

Valuta: NOK

Tidsforskjell: ingen

Språk: norsk

 

Annet

Fly til Norge

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner