Fly til Kirkenes

Kirkenes er ikke bare en fin, liten by med mye historie, men også en innfallsport til noen av Norges beste naturområder, og du kan godt tilbringe en uke med å utforske det. Sørg for at klippene på Ekkerøy, Hornøya og Varangerhalvøya står på listen over gjøremål i Kirkenes.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Kirkenes i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Kirkenes

Bestiller du reisen til Kirkenes med SAS i god tid i forveien, kan du få billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen for å finne ut mer om våre destinasjoner og priser. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Norge sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Kirkenes.

Fly til Kirkenes og se nordlyset

Den lille byen Kirkenes ligger nordøst i Norge, ved grensen til Russland og Finland. Kirkenes er kjent for fantastisk nordlys og det berømte snøhotellet, og er en populær destinasjon for de som ønsker å nyte Norges spektakulære natur.

For å lære mer om lokalområdet, besøk Grensemuseet ved ankomst til Kirkenes før du går til det russiske soldatmonumentet som ble reist til minne om frigjøringen av området fra nazistene under andre verdenskrig.

Fly til <em>Kirkenes</em>

Fly med SAS til Kirkenes, så lander du i Norge, klar for et eventyr.

Kirkenes flyplass

Hvis du er ute etter en aktiv ferie i naturen, er Kirkenes det perfekte stedet for deg. Gå på tur med truger og utforsk det vakre landskapet, eller bli med på en guidet sledetur – en tur du sent vil glemme.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Kirkenes

Vi i SAS prøver alltid å sørge for at kundene våre får en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Kirkenes inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.