Fly til Kirkenes

We are travelers.

SAS flyr til Kirkenes i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Kirkenes – bestill nå

Bestiller du reisen til Kirkenes med SAS i god tid i forveien, kan du få billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen for å finne ut mer om våre destinasjoner og priser. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Kirkenes sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Kirkenes.

Fly til Kirkenes og se nordlyset

Den lille byen Kirkenes ligger nordøst i Norge, ved grensen til Russland og Finland. Kirkenes er kjent for fantastisk nordlys og det berømte snøhotellet, og er en populær destinasjon for de som ønsker å nyte Norges spektakulære natur.

For å lære mer om lokalområdet kan du besøke grenselandsmuseet når du ankommer Kirkenes, før du besøker det russiske soldatmonumentet som hedrer frigjøringen av området fra nazistene under andre verdenskrig.

Kirkenes

Kirkenes er ikke bare en fin, liten by med mye historie, men også en innfallsport til noen av Norges beste naturområder, og du kan godt tilbringe en uke med å utforske det. Sørg for at klippene på Ekkerøy, Hornøya og Varangerhalvøya står på listen over gjøremål i Kirkenes.

Fly med SAS til Kirkenes, så lander du i Norge, klar for et eventyr.

Kirkenes lufthavn

Hvis du er ute etter en aktiv ferie i naturen, er Kirkenes det perfekte stedet for deg. Gå på tur med truger og utforsk det vakre landskapet, eller bli med på en guidet sledetur – en tur du sent vil glemme.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Kirkenes

Vi i SAS prøver alltid å sørge for at kundene våre får en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Kirkenes inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud