Fly til Alta

Alta er et vintereventyrland fylt av historie, kultur og attraksjoner. Bli kjent med den samiske kulturen, se UNESCO-vernede runer og tilbring natten i et ishotell før du jakter på nordlyset.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Alta i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Alta

SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere. Bestill ferien til Alta med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender.

Rabattbilletter for barn

Opplev Norge med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Alta.

Fly til Alta og utforsk Nord-Norge

Alta er den største byen i Nord-Norge, og selv om den viker å ha en øde beliggenhet, er byen lett tilgjengelig via vei og fly. I Alta finner du frodige, grønne skoger, vidstrakte fjellplatåer og nordlyset, og byen er et paradis for utendørsentusiaster.

Besøker du Alta om sommeren, vil du nyte lange dager under midnattssolen mens du går eller sykler rundt i landskapet som omringer byen. Kommer du om vinteren, kan du dra på snøskutersafari eller hundesledeeventyr før du tilbringer natten med å jakte på nordlyset.

Listen over ting å gjøre i Alta er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Alta</em>

Fly med SAS til Alta, så lander du i Norge avslappet og uthvilt.

Alta lufthavn

Alta er et eventyr for alle friluftsentusiaster. Hvis du er ute etter en aktiv ferie i naturen, er Alta det perfekte stedet for deg.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Alta

Hos SAS vil vi at alle våre kunder skal ha en avslappende og komfortabel reise, og derfor tilbyr vi spesifikke kundefordeler, uavhengig av hvilken billettype du reiser på. Flygningen til Alta inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil ha en enda mer komfortabel reise, kan du oppgradere billetten din til neste reiseklasse for flere fordeler. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding og inkluderte måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.