søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Alta i Norge fra/via Oslo København og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Alta – bestill nå

SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere. Bestill ferien til Alta med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender.

  • cl--plane-right Flyplass: Alta lufthavn (ALF)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Alta med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Alta. 

Fly til Alta og utforsk Nord-Norge 

Alta er den største byen i Nord-Norge, og selv om den viker å ha en øde beliggenhet, er byen lett tilgjengelig via vei og fly. I Alta finner du frodige, grønne skoger, vidstrakte fjellplatåer og nordlyset, og byen er et paradis for utendørsentusiaster. 

Besøker du Alta om sommeren, vil du nyte lange dager under midnattssolen mens du går eller sykler rundt i landskapet som omringer byen. Kommer du om vinteren, kan du dra på snøskutersafari eller hundesledeeventyr før du tilbringer natten med å jakte på nordlyset.  

Listen over ting å gjøre i Alta er endeløs, og her finner man noe for alle.

Utforsk Alta

Alltid inkludert i reisen til Alta

Hos SAS vil vi at alle våre kunder skal ha en avslappende og komfortabel reise, og derfor tilbyr vi spesifikke kundefordeler, uavhengig av hvilken billettype du reiser på. Flygningen til Alta inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.  

Hvis du vil ha en enda mer komfortabel reise, kan du oppgradere billetten din til neste reiseklasse for flere fordeler. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) og inkluderte måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bli medlem av EuroBonus, det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia, så vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Alta

Vil du legge planer i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner