Fly til Alta

We are travelers.

SAS flyr til Alta i Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Alta – bestill nå

SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere. Bestill ferien til Alta med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender.

Rabattbilletter for barn

Opplev Alta med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Alta.

Fly til Alta og utforsk Nord-Norge

Alta er den største byen i Nord-Norge, og selv om den viker å ha en øde beliggenhet, er byen lett tilgjengelig via vei og fly. I Alta finner du frodige, grønne skoger, vidstrakte fjellplatåer og nordlyset, og byen er et paradis for utendørsentusiaster.

Besøker du Alta om sommeren, vil du nyte lange dager under midnattssolen mens du går eller sykler rundt i landskapet som omringer byen. Kommer du om vinteren, kan du dra på snøskutersafari eller hundesledeeventyr før du tilbringer natten med å jakte på nordlyset.

Listen over ting å gjøre i Alta er endeløs, og her finner man noe for alle.

Alta

Alta er et vintereventyrland fylt av historie, kultur og attraksjoner. Bli kjent med den samiske kulturen, se UNESCO-vernede runer og tilbring natten i et ishotell før du jakter på nordlyset.

Fly med SAS til Alta, så lander du i Norge avslappet og uthvilt.

Alta lufthavn

Alta er et eventyr for alle friluftsentusiaster. Hvis du er ute etter en aktiv ferie i naturen, er Alta det perfekte stedet for deg.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Alta

Hos SAS vil vi at alle våre kunder skal ha en avslappende og komfortabel reise, og derfor tilbyr vi spesifikke kundefordeler, uavhengig av hvilken billettype du reiser på. Flygningen til Alta inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil ha en enda mer komfortabel reise, kan du oppgradere billetten din til neste reiseklasse for flere fordeler. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) og inkluderte måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud