søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Trondheim

Fly til Trondheim med SAS

Med SAS kan du fly tur/retur til Trondheim fra fem flyplasser: Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund og Bodø. Med flere daglige avganger er det ingen sak å finne billetter som passer. Fra Oslo til Trondheim går det for eksempel 16 daglige avganger, fra Bergen seks, og fra Stavanger fem daglige avganger. Fra Trondheim Lufthavn Værnes kommer du deg enkelt inn til Trondheim sentrum med tog, flybuss, rutebuss eller taxi. Du kan også leie bil på flyplassen.


Bestill billige flybilletter til Trondheim med vår lavpriskalender – enkelt og billig, året rundt

Med lavpriskalenderen finner du avgangene som passer deg, uansett hvilken flyplass du reiser fra. Vår lavpriskalender viser deg hvilke datoer og avganger som er tilgjengelige. Det gjør det enkelt å bestille en tur/retur-reise. Billettprisene i lavpriskalenderen blir løpende oppdatert og viser deg alltid lavest mulig pris på flybillettene til og fra Trondheim. Vær tidlig ute, for jo tidligere du bestiller, jo lettere finner du de billigste flybillettene. Ikke nøl med å sikre deg flybilletter selv om du ikke har avtalt med reisefølget. Det er alltid 24 timers åpent kjøp hos SAS, så du kan alltids endre flybillettene til Trondheim om det trengs. Enklere blir det ikke!

Bestill i lavpriskalenderen
 

Start planleggingen av turen til Trondheim her

Trondheim er Norges tredje største by, og ligger vakkert til ved Trondheimsfjorden. Gjennom byen renner Nidelva, som har gitt navn til Nidarosdomen, Norges flotteste og viktigste kirke. I den tilhørende Erkebispegården kan du se Norges kronjuveler. På andre siden av Nidelva, over vakre Gamle Bybro, ligger Bakklandet med sine fargerike trehus. Vil du få et overblikk over byen, er det 74 meter høye Tyholttårnet stedet. En mer sporty variant er turen opp til utsiktspunktet Våttakammen, eller Kristiansten Festning. Om sommeren kan du i helgene bli med opp til tårnet av Nidarosdomen og få 360°s utsikt over sentrum.

SAS flyr deg til Trondheims beste opplevelser

Trondheim har mer enn Nidarosdomen å lokke med. Hva med et besøk til Trondheim Kunstmuseum, eller Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum? Eller Rockheim, Norges nasjonale museum for popmusikk? En annen gøyal attraksjon er den 130 meter lange sykkelheisen Trampe, som hjelper syklister opp den bratte Brubakken. 

Trondheim er også en fin handleby. I Midtbyen finner du de kjente kjedene og merkene, og også handlesentrene Byhaven og Mercur. Solsiden, helt i sjøkanten, er et annet handlestrøk verdt et besøk. Det ligger i Nedre Elvehavn, et gammelt industriområde gjort om til boliger, butikker og kontorer. På sjarmerende Bakklandet kan du kombinere sightseeing og shopping, for strøket er fullt av små, uavhengige butikker og hyggelige kaféer og restauranter. 

Med årene har Trondheim blitt en viktig matdestinasjon. Det er stort fokus på kortreist mat og det nordiske kjøkken, så den som er glad i mat og drikke bør definitivt besøke byen. Du kan bli med på matvandringer med temaer som burger, bryggeri, kaffe og gourmet. I 2019 fikk to av byens gourmetrestauranter; Credo og Faun, hver sin stjerne i Michelinguiden. Byen har også en roterende Egon-restaurant på toppen av Tyholttårnet som er populær for familier.
 

SAS gir deg barnerabatt på flybilletter 

Trondheim er en super destinasjon for familien. SAS’ barnerabatt gjør det enkelt å ta med familien til Trondheim. Barn under to år får opp til 90% barnerabatt på flybilletter om de sitter på fanget til en voksen under flyturen. Barn mellom 2 og 11 år får opptil 25% rabatt og eget sete. Samme rabatt gjelder om barn under 2 år skal ha eget sete.

Mer om å reise med barn
 

Kom igang med SAS EuroBonus 

Det lønner seg å bli EuroBonus-medlem. Da kan du opptjen poeng når du kjøper flybilletter, bor på utvalgte hotell, eller handler i utvalgte butikker, også på nett. Poengene kan brukes til å betale for nye flybilletter, leiebil og mye annet. Som EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem kan du slapp av, jobb og nyt mat og drikke i SAS Lounge når du reiser med SAS, Star Alliance eller Widerøe. Vi ønsker deg en god reise til Trondheim!

Bli EuroBonus-medlem nå
 

Nyttig info

Reiseforsikring

Bestill leiebil med EuroBonus-poeng