søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Trondheim i Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijingHongkong og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Trondheim – bestill nå

Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre, kan du besøke lavpriskalenderen. Husk å bestille reisen din med SAS på forhånd for å få billigere flypriser. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Trondheim lufthavn (TRD)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Trondheim. Gjør dere klar til å utforske Norge som en familie. 

Fly til Trondheim og besøk en by fra 1000-tallet 

Den livlige byen Trondheim tiltrekker seg millioner av besøkende i året, og her finner du utallige attraksjoner. Listen over ting å se å gjøre i området er imponerende.

Historieinteresserte bør besøke Kristiansten festning, mens kulturfans bør besøke Rockheim, Trøndelag folkemuseum eller Munkholmen. Hvis du foretrekker et eventyr i friluft, hvorfor ikke ta en padletur med kajakken ned på Nidelven?

Helg i Trondheim
  • Hvorfor Trondheim?
  • Fly med SAS til Trondheim lufthavn (TRD)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Trondheim

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen med SAS til Bergen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Vil du ha mer komfort på reisen? Sørg for å oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) og måltider og drikke om bord. 

Inkludert i billetten din: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje Ja Ja Ja
Innsjekket bagasje Nei Ja Ja
SAS Lounge Nei Nei Ja
Fast Track Nei Nei Ja
Mat og drikke Nei Nei
Ja

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bli medlem av EuroBonus, så vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå klimakompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Overnatting og transport i Trondheim

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Trondheim og la deg inspirere