søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Trondheim

Fly til Trondheim

Billige flybilletter til Trondheim

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Fly direkte til Trondheim fra Oslo og mange andre byer i Norge. Vi har gjort det enkelt for deg å finne mange billige flybilletter, og du får mye inkludert i flybilletten din, slik som fritt setevalg og innsjekking på nett.

 

DAGLIGE AVGANGER TIL TRONDHEIM – MORGEN, MIDDAG OG KVELD 

Du vil alltid kunne finne et SAS-fly til Trondheim som passer deg. Vi flyr gjennom hele dagen fra flere flyplasser i Norge. Du kan fly direkte fra Oslo til Trondheim på bare 55 minutter.

SAS-fly til Trondheim flyr til og fra Trondheim lufthavn. Flyplassen befinner seg 30 km øst for Trondheims bysentrum. Dette gjør det svært lett å komme seg til og fra byen med offentlig transport og bil.

Finn din avgang

 

FINN BILLIGE FLYBILLETTER TIL ALLE FLYREISER

Vi har gjort det svært lett å finne og bestille billige flybilletter til de mange daglige flyvningene våre til Trondheim. På lavpriskalenderen vår kan du både finne og bestille billige flybilletter med bare noen få klikk.

Finn de billigste flybillettene på både daglig og månedlig basis. Vi oppdaterer priser og tilgjengelighet hver gang du utfører et nytt søk. Du får alltid en 24-timers angrerett når du bestiller hos SAS.

Bruk lavpriskalendern vår

FLY DIREKTE TIL TRONDHEIM FRA OSLO PÅ OPPTIL 16 DAGLIGE FLYVNINGER

Når du flyr med SAS, er det enkelt å tilfredsstille både forretnings- og feriebehovene dine på de mange direkteflyene til Trondheim fra Oslo. Du kan velge fra opptil 16 daglige avganger. Vi flyr morgen, ettermiddag og kveld, slik at du kan komme deg til Trondheim når det passer deg.

Len deg tilbake og slapp av mens vi flyr deg til Trondheim. Vi dekker alle deler av flyreisen din.

Finn direktefly til Trondheim

 

DU FÅR MYE INKLUDERT I FLYBILLETTEN DIN – UTEN EKSTRA KOSTNAD

Når du kjøper en SAS-billett, vil du automatisk få en rekke ting inkludert i prisen for at flyreisen din skal bli så komfortabel som mulig.

Dette er alltid inkludert:

SAS dekker alt før, under og etter flyreisen din. Last ned appen vår og bestill flybilletter og hoteller direkte.

Reise med SAS

 

EUROBONUS – FÅ FLERE FORDELER JO MER DU FLYR

Få enda flere fordeler når du flyr med SAS. Registrer deg for lojalitets- og bonusprogrammet vårt, EuroBonus. Det er 100 % gratis, og du får flere fordeler jo mer du flyr.

Samle poeng på flyreiser og hotellopphold og en rekke andre ting og bruk poengene dine på f.eks. nye flybilletter, oppgraderinger og hotellopphold.

EuroBonus gjør det enklere, mer komfortabelt og rimeligere å reise på alle SAS-flyvninger til Trondheim og andre destinasjoner.

Få fordelene dine nå

OPPTIL 90 % BARNERABATT PÅ ALLE FLYREISER

Hvis barnet er under 2 år (0 til 23 måneder), får du rabatt på opptil 90 % dersom barnet sitter på fanget ditt under reisen. Du får 25 % rabatt hvis barnet trenger eget sete.

Barn som ikke enda har fylt 12 år (2 til 11 år) får 25 % rabatt på flybilletten sin på alle flyreiser til Trondheim. De får også eget sete om bord på flyet.

Tips og triks når du reiser med barn

TRONDHEIM LUFTHAVN, VÆRNES

Den internasjonale flyplassen befinner seg 30 km øst for Trondheims bysentrum i Værnes. Det er Norges fjerde travleste flyplass med ca. 4,5 millioner passasjerer som går gjennom terminalene hvert år. På flyplassen finner du en integrert togstasjon og et flyplasshotell.

Trondheim lufthavn har to terminaler. Terminal A brukes til flyreiser innenlands, og Terminal B brukes til internasjonale flyreiser. SAS er ett av de største flyselskapene på flyplassen.

Du får gratis Wi-Fi på flyplassen. Det er enkelt å koble seg til med både smarttelefoner og datamaskiner. Du kan også kjøpe raskere Internett på flyplassen hvis du trenger det.

Dersom du reiser med barn, vil du kunne slappe av på flyplassen. Det er et økt fokus på personer som reiser med barn og barn generelt.

Du finner restauranter, barer og kafeer på forskjellige steder på flyplassen. Så dersom du vil ta deg noe mat eller drikke, er det rike muligheter for det.

Du kan også få unnagjort litt shopping før du går om bord på flyet ditt eller fortsetter til den endelige destinasjonen i Trondheim. Vær oppmerksom på at du ikke kan handle i taxfree-butikker på reiser innenlands.

Du kan komme deg til Trondheim med flere offentlige transportmidler i tillegg til drosje eller leiebil.