Fly til Trondheim

Trondheim er den tredje største byen i Norge, og er proppfull av historie, kultur og attraksjoner, og listen over ting å se og gjøre er endeløs. Gjør deg klar til å spasere langs koselige handlegater, spis på et stort utvalg av restauranter og delta på en av byens mange kulturelle hendelser i løpet av året.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Trondheim i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Trondheim

Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre, kan du besøke lavpriskalenderen. Husk å bestille reisen din med SAS på forhånd for å få billigere flypriser. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Trondheim. Gjør dere klar til å utforske Norge som en familie.

Fly til Trondheim og besøk en by fra 1000-tallet

Den livlige byen Trondheim tiltrekker seg millioner av besøkende i året, og her finner du utallige attraksjoner. Listen over ting å se å gjøre i området er imponerende.

Hvis du er glad i historie, bør du ta en tur innom historiske Kristiansten festning eller den lille, historiske øya Munkholmen. Hvis du foretrekker kulturhistorie, bør du få med deg Trøndelag Folkemuseum eller Rockheim musikkmuseum. Hvis du heller vil ha et eventyr i friluft, hvorfor ikke ta en padletur med kajakken nedover Nidelva?

Fly til <em>Trondheim</em>

Fly med SAS til Trondheim, så ankommer du uthvilt og klar for å starte ferien.

Trondheim lufthavn

Er det noe denne byen setter pris på, er det minnet om alle historiske hendelser. Opplev en arkitektur som er helt annerledes en den du finner i resten av landet, og la deg oppsluke av den vakre, kulturelle hovedstaden som Trondheim er.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Trondheim

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen med SAS til Bergen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du ha mer komfort på reisen? Sørg for å oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og drikke om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.