SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Molde

We are travelers.

SAS flyr til Molde i Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Molde – bestill nå

Bestill ferien til Molde i god tid i forveien, så finner du kanskje billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så slå til på tilbud uten å nøle.

Rabattbilletter for barn

Opplev Molde og Norge med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge.

Fly til Molde og få en byferie omringet av natur

Molde har fått kallenavnet «rosenes by» takket være de mange frodige rosehagene, og er en norsk by med nok sjarm og karisma til å underholde alle typer reisende.

Start tiden i byen med en tur til Romsdalsmuseet og Kongebjørka for å lære mer om lokalhistorien før du beundrer byens imponerende domkirke. Hvis du har lyst til å utforske landsbygda rundt, kan du legge Hjertøya og Moldepanoramaet til listen din.

Det er masse å gjøre og se i og rundt Molde.

Molde

Molde er en sjarmerende, liten by ved fjorden og en populær innfallsport til Norges mest populære attraksjoner, blant annet Trollstigen og Atlanterhavsveien. Byen syder ikke bare av kultur, gastronomi og fantastisk utsikt, den er også omringet av over 222 fjelltopper – en ideell destinasjon for friluftsentusiaster.

Fly med SAS til Molde, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Molde lufthavn

Molde er den perfekte destinasjonen for alle som liker den sjarmerende atmosfæren til en by ved havet. Med vakkert panoramisk landskap og utsikt over det glitrende vannet, kan dette være din neste destinasjon i Norge.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Molde

I SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappende og behagelig reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Molde inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere flybilletten med til neste reiseklasse. Gjør du det, får du tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) og inkluderte måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid