Fly til Molde

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Molde i Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Molde

Bestill ferien til Molde i god tid i forveien, så finner du kanskje billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så slå til på tilbud uten å nøle.

Rabattbilletter for barn

Opplev Norge med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Molde.

Fly til Molde og få en byferie omringet av natur

Molde har fått kallenavnet «rosenes by» takket være de mange frodige rosehagene, og er en norsk by med nok sjarm og karisma til å underholde alle typer reisende.

Start tiden i byen med en tur til Romsdalsmuseet og Kongebjørka for å lære mer om lokalhistorien før du beundrer byens imponerende domkirke. Hvis du har lyst til å utforske landsbygda rundt, kan du legge Hjertøya og Moldepanoramaet til listen din.

Det er masse å gjøre og se i og rundt Molde.

Fly til Molde

Molde er en sjarmerende, liten by ved fjorden og en populær innfallsport til Norges mest populære attraksjoner, blant annet Trollstigen og Atlanterhavsveien. Byen syder ikke bare av kultur, gastronomi og fantastisk utsikt, den er også omringet av over 222 fjelltopper – en ideell destinasjon for friluftsentusiaster.

Fly med SAS til Molde, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Molde lufthavn

Molde er den perfekte destinasjonen for alle som liker den sjarmerende atmosfæren til en by ved havet. Med vakkert panoramisk landskap og utsikt over det glitrende vannet, kan dette være din neste destinasjon i Norge.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Molde

I SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappende og behagelig reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Molde inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere flybilletten med til neste reiseklasse. Gjør du det, får du tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding og inkluderte måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud