søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Molde

Fly til Molde

Alltid inkludert i din flybillett til Molde

Flyturen til Molde fra Oslo tar knapt 1 time, og selv om det er en kort tur, så vil vi at du har det bra under reisen. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser - alt dette er naturligvis helt gratis.

Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Molde. Både før, under og etter din reise, har vi sørge for alt:

 

Fly til Molde med SAS

Fly til Molde med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og velge sete 22 timer før avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn om du reiser med spedbarn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Molde med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

Molde er roser, jazz og magisk panorama.

Byen ligger sydvendt ved Romsdalsfjorden og er kjent for vakre omgivelser og fantastisk utsikt. I over hundre år har Molde blitt betegnet som ”Rosenes By” for sine blomstrende og frodige rosehager. Fra midten av juli blomstrer og dufter rosene i Storgata, på Rådhustaket og i Alexandra-parken.

Tar du turen til Molde, bør du også ta en tur til toppen av utkikspunktet Varden (407 m.o.h.) med en fantastisk utsikt over Moldepanoramaet med 222 delvis snøkledde fjelltopper. Det er bilvei opp sommerstid, og det er i tillegg en flott tursti som starter ved Romsdalsmuseet. Turen opp tar ca 1 time til fots.

 

Attraksjoner i Molde

Moldejazz er et av høydepunktene gjennom året, men det er også flere andre arrangement som man bør få med seg. Sjekk arrangementslisten for Molde & Romsdal på www.visitmolde.com under "hva skjer".

Innen en radius på omtrent en times kjøretur fra Molde finner du en rekke flotte attraksjoner, bl.a.:

  • Atlanterhavsvegen, som ble kåret til århundrets byggverk,
  • Trollstigen som svinger seg opp 11 hårnålssvinger opp til 858 m.o.h.,
  • Trollveggen som er Europas høyeste loddrette fjellvegg,
  • Mardalsfossen som er verdens 4. høyeste fossefall,
  • - og det spennende øyriket ute ved kysten med Ona, Bjørnsund og Håholmen som de mest kjente stedene.

Her er det garantert fiskelykke! Fly til Molde, og opplev Atlanterhavsvegen, Trollstigen og Trollveggen.

Fly til Molde, og opplev Rosenes By på ordentlig.

Flere daglige flyavganger til Molde

Vi flyr deg til lufthavnen Molde som ligger kun 5 km øst for unna byens sentrum. Vi har daglige avganger slik at du kan tilpasse reisen med dine planer i Molde.

 

Billige flybilletter til Molde – bestill i god tid 

Det er billig å reise å reise til Rosenes by som Molde også kalles. Men husk å bestille billettene i god tid, da får du nemlig flybilletter til de beste prisene.

Vi går deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller flybiletter. Dermed kan du rolig slå til hvis du finner en god pris. Bestill først og hør etterpå hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris.

 

Få gode tilbud og rabatter

Bli med i vårt gratis fordelsprogram EuroBonus og motta poeng hver gang du reiser med oss. Dessuten får du masse fordeler og spesielle medlemstilbud som blir sendt via e-post. I tillegg får du også sms-tjenester med nyttig informasjon om din flyreise.
Du kan også bruke poengene til bonusreiser, hotellopphold, og shopping.

Opptjen poeng på din tur til Molde – påmeld deg EuroBonus gratis

Annet

Norge

 

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner