Fly til Lakselv

We are travelers.

SAS flyr til Lakselv i Norge fra/via Oslo, København eller Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den opptil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Lakselv – bestill nå

Hvis du ser etter et godt tilbud på en flybillett, må du huske å bestille reisen på SAS i forveien. For å få en oversikt over alle destinasjonene våre kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du ser et tilbud du liker, er det bare å bestille nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Norge sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det rimeligere å ta med barna på tur til Lakselv.

fly til Lakselv og opplev den norske naturen

Helt nord i Norge, i Porsanger kommune, finner du den lille byen Lakselv.

Her kan du omgi deg med fjorder, fjell og vidder. Prøv deg på hundekjøring. Fisk etter laks og sjøørret i Lakselva. Møt folka som bor her og få et innblikk i kven- og samekulturen. Jakt etter nordlyset om vinteren og holde deg våken for å se midnattssolen om sommeren.

Lakselv

Fjell, vidstrakte vidder, innsjøer, fosser og raviner. Bare en kort tur fra Lakselv finner du Stabbursdalen nasjonalpark. Parken er perfekt for fotturer og langrenn. Her finner du også verdens nordligste furuskog, med trær som er opptil 500 år gamle.

Fly med SAS til Lakselv lufthavn. Du er klar til å utforske Nord-Norge og den vakre naturen så snart du lander. Når du lander i Lakselv, vil du være like langt nord som Alaskas nordkyst.

Lakselv lufthavn er den nordligste flyplassen på det europeiske fastlandet.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Lakselv

Hos SAS ønsker vi å gi kundene våre en komfortabel og minneverdig reise. Uansett hvilken billettype du har, får du alltid visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Lakselv inkluderer alltid enkel innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud