Fly til Lakselv

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Lakselv i Norge fra/via Oslo, København eller Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fordeler på flygningen til Lakselv

Hvis du ser etter et godt tilbud på en flybillett, må du huske å bestille reisen på SAS i forveien. For å få en oversikt over alle destinasjonene våre kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du ser et tilbud du liker, er det bare å bestille nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Norge sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det rimeligere å ta med barna på tur til Lakselv.

Fly til Lakselv og opplev den norske naturen

Helt nord i Norge, i Porsanger kommune, finner du den lille byen Lakselv.

Her kan du omgi deg med fjorder, fjell og vidder. Prøv deg på hundekjøring. Fisk etter laks og sjøørret i Lakselva. Møt folka som bor her og få et innblikk i kven- og samekulturen. Jakt etter nordlyset om vinteren og holde deg våken for å se midnattssolen om sommeren.

Fly til Lakselv

Fjell, vidstrakte vidder, innsjøer, fosser og raviner. Bare en kort tur fra Lakselv finner du Stabbursdalen nasjonalpark. Parken er perfekt for fotturer og langrenn. Her finner du også verdens nordligste furuskog, med trær som er opptil 500 år gamle.

Fly med SAS til Lakselv flyplass. Du er klar til å utforske Nord-Norge og den vakre naturen så snart du lander. Når du lander i Lakselv, vil du være like langt nord som Alaskas nordkyst. Lakselv flyplass er den nordligste flyplassen på det europeiske fastlandet.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Lakselv

Hos SAS ønsker vi å gi kundene våre en komfortabel og minneverdig reise. Uansett hvilken billettype du har, får du alltid visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Lakselv inkluderer alltid enkel innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud