søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Lakselv i Norge fra/via OsloKøbehavn eller Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte. 

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den opptil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Lakselv – bestill nå

Hvis du ser etter et godt tilbud på en flybillett, må du huske å bestille reisen på SAS i forveien. For å få en oversikt over alle destinasjonene våre kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du ser et tilbud du liker, er det bare å bestille nå og bestemme deg senere.

  • cl--plane-right Flyplass: Lakselv lufthavn (LKL)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Norge sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det rimeligere å ta med barna på tur til Lakselv. 

fly til Lakselv og opplev den norske naturen 

Helt nord i Norge, i Porsanger kommune, finner du den lille byen Lakselv. 

Her kan du omgi deg med fjorder, fjell og vidder. Prøv deg på hundekjøring. Fisk etter laks og sjøørret i Lakselva. Møt folka som bor her og få et innblikk i kven- og samekulturen. Jakt etter nordlyset om vinteren og holde deg våken for å se midnattssolen om sommeren.

Utforsk Lakselv

Alltid inkludert i reisen til Lakselv

Hos SAS ønsker vi å gi kundene våre en komfortabel og minneverdig reise. Uansett hvilken billettype du har, får du alltid visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Lakselv inkluderer alltid enkel innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Hvis du er medlem av vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Poengene kan blant annet brukes til betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Lakselv

Gjør reisen enda mer hyggelig og bestill både hotell og leiebil hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå. 

Andre populære SAS-destinasjoner