søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Bardufoss i Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den opptil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Bardufoss – bestill nå

Bestill ferien din med SAS i god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flygninger. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du ta en titt på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille umiddelbart og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Bardufoss lufthavn (BDU)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Bardufoss og resten av Norge sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Bardufoss. 

fly til Bardufoss og utforsk fjordene i vest   

Lille, urbane Bardufoss ligger ved Norges nordvestkyst og brukes for det meste som en inngangsport til noen av de beste naturattraksjonene i landet, som imponerende fjorder, ruvende fjell og fantastiske fosser. 

Byen ligger mellom Tromsø, Narvik og Harstad og er en ideell base når du skal utforske både innlandet og kystområdene. Du kan nyte et koselig opphold på et lokalt gjestgiveri før du legger ut på nye eventyr.

Utforsk Bardufoss
  • Hvorfor Bardufoss?
  • Fly med SAS til Bardufoss lufthavn (BDU)
  • Gjør reisen enklere med SAS App
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Bardufoss

Når du reiser med SAS, spiller det ingen rolle hvilken billettype du har; du får alltid visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Bardufoss inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Vil du ha en enda mer komfortabel reise? Bare oppgrader flybilletten din til neste reiseklasse på SAS for å få tilgang til Fast Track, SAS-lounger, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt måltider og snacks inkludert om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bli medlem av EuroBonus, det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia, i dag, så vil du opptjene poeng på alle flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan deretter bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Bardufoss

Gjør reisen enda mer hyggelig og bestill leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og legg inn en reservasjon nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner