Fly til Bardufoss

We are travelers.

SAS flyr til Bardufoss i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den opptil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Bardufoss – bestill nå

Bestill ferien din med SAS i god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flygninger. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du ta en titt på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille umiddelbart og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Bardufoss og resten av Norge sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Bardufoss.

fly til Bardufoss og utforsk fjordene i vest

Lille, urbane Bardufoss ligger ved Norges nordvestkyst og brukes for det meste som en inngangsport til noen av de beste naturattraksjonene i landet, som imponerende fjorder, ruvende fjell og fantastiske fosser.

Byen ligger mellom Tromsø, Narvik og Harstad og er en ideell base når du skal utforske både innlandet og kystområdene. Du kan nyte et koselig opphold på et lokalt gjestgiveri før du legger ut på nye eventyr.

Bardufoss

Hvis du gjerne vil utforske noen av de beste byene, tettstedene og jordbruksområdene i Norge, men foretrekker å overnatte på et rolig sted litt utenfor allfarvei, er Bardufoss stedet for deg. Gjør dette lille tettstedet til basen din, så kan du nyte litt av det ekte Norge før du legger ut på eventyr til en av attraksjonene i området.

Fly med SAS til Bardufoss, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Bardufoss lufthavn

Bardufoss er det perfekte stedet hvis du vil utforske både innlandet og kystområdene i Norge. Denne destinasjonen er omgitt av fantastisk natur og er perfekt for alle reisende som liker aktive ferier.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Bardufoss

Når du reiser med SAS, spiller det ingen rolle hvilken billettype du har; du får alltid visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Bardufoss inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du ha en enda mer komfortabel reise? Bare oppgrader flybilletten din til neste reiseklasse på SAS for å få tilgang til Fast Track, SAS-lounger, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt måltider og snacks inkludert om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud