Fly til Bardufoss

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Bardufoss i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Bardufoss

Bestill ferien din med SAS i god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flygninger. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du ta en titt på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille umiddelbart og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Bardufoss og resten av Norge sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Bardufoss.

Fly til Bardufoss og utforsk fjordene i vest

Lille, urbane Bardufoss ligger ved Norges nordvestkyst og brukes for det meste som en inngangsport til noen av de beste naturattraksjonene i landet, som imponerende fjorder, ruvende fjell og fantastiske fosser.

Byen ligger mellom Tromsø, Narvik og Harstad og er en ideell base når du skal utforske både innlandet og kystområdene. Du kan nyte et koselig opphold på et lokalt gjestgiveri før du legger ut på nye eventyr.

Fly til Bardufoss

Hvis du gjerne vil utforske noen av de beste byene, tettstedene og jordbruksområdene i Norge, men foretrekker å overnatte på et rolig sted litt utenfor allfarvei, er Bardufoss stedet for deg. Gjør dette lille tettstedet til basen din, så kan du nyte litt av det ekte Norge før du legger ut på eventyr til en av attraksjonene i området.

Fly med SAS til Bardufoss, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Bardufoss flyplass

Bardufoss er det perfekte stedet hvis du vil utforske både innlandet og kystområdene i Norge. Denne destinasjonen er omgitt av fantastisk natur og er perfekt for alle reisende som liker aktive ferier.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Bardufoss

Når du reiser med SAS, spiller det ingen rolle hvilken billettype du har; du får alltid visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Bardufoss inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du ha en enda mer komfortabel reise? Bare oppgrader flybilletten din til neste reiseklasse på SAS for å få tilgang til Fast Track, SAS-lounger, prioritert boarding samt måltider og snacks inkludert om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud