søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Bardufoss

Fly til Bardufoss

Inkludert i din flybillett til Bardufoss

Selv om flytiden fra Oslo Gardermoen til Bardufoss er på knappe 1 time og 45 minutter, ønsker vi i SAS å gjøre din reise så behagelig som mulig, både før, under og etter reisen. Reiser du Oslo Bardufoss med SAS har vi derfor sørget for at det er flere fordeler som alltid er inkludert i dine billetter, slik at du kan dra nytte av disse uansett hvilken reiseklasse du velger. Dette er alltid inkludert i dine billetter Oslo Bardufoss:

Les mer om de ulike reiseklassene vi tilbyr her
 

Fly til Bardufoss med SAS

Fly fra Oslo Gardermoen til Bardufoss med SAS, og ta med hele familien til den fantastiske nordnorske naturen. Bardufoss er et tettsted og regionssenter i Målselv kommune, i Indre Troms. Bardufoss og områdene i nærheten er fulle av naturopplevelser for hele familien. Her finner du nemlig noe av den mest mangfoldige naturen Norge har å by på.

Bardufoss og områdene i nærheten er fulle av kontraster, og du vil dermed finne både fjellvidder med dramatiske fjell og langstrakte dype daler med kort reisetid fra Bardufoss. Her kan du blant annet besøke Norges nasjonalfoss, Målselvfossen, som er hele 600 meter lang og med et fall på så mye som 22 meter. Fossen er en kjent lakseelv og innbyr til eventyrlige fiskeopplevelser, med blant annet Nord-Europas lengste laksetrapp som attraksjon. Reiser du Oslo Bardufoss kan du samtidig sette av tid til et besøk på verdens nordligste dyrepark, Polar Park, hvor du og familien kan komme tett på noen av Nordens største rovdyr.

I tillegg ligger Bardufoss kun 1 times kjøretur fra vakre Senja, en av Norges største øyer, som også kjent som et Norge i miniatyr. Her kan du oppleve alt fra nordlys til midnattssol, pudderkjøring til toppturer, samt skreifiske om sommeren og hundekjøring om vinteren. Her er det ikke mangel på opplevelser, sommer som vinter.

Fly Oslo Bardufoss med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i billetten. Vi prøver så godt det lar seg gjøre å la småbarnsfamilier gå ombord i flyet først, og med barnerabatt på opptil 90% kan du ta med hele familien til vakre omgivelser i Nord-Norge. Fly Oslo Bardufoss med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.
 

Flere avganger til Bardufoss

SAS har flere avganger til Bardufoss hele uken, og flyr deg til Bardufoss lufthavn på knappe 1 time og 45 minutter. Med SAS kan du fly Oslo Bardufoss både morgen, ettermiddag og kveld, noe som gjør det mulig å velge akkurat den reisetiden som passer deg best.
 

Finn billige flybilletter til Bardufoss med vår lavpriskalender

Med vår lavpriskalender har du mulighet til å finne de mest fordelaktige billettene til Bardufoss fra Oslo Gardermoen. Hvis du i tillegg er ute i god tid og er fleksibel på reisedatoene, kan du fort sikre deg de billigste billettene. Dessuten har vi alltid 24-timers åpent kjøp når du bestiller flybilletter med SAS. Dermed kan du booke din neste reise Oslo Bardufoss allerede nå, for deretter å sjekke reisetid med familie og venner senere.

Finn din neste reise til Bardufoss med vår lavpriskalender

OPPNÅ EKSTRA FORDELER MED SAS EUROBONUS

Som medlem i vårt lojalitets- og fordelsprogram EuroBonus har du mulighet til å tjene poeng hver gang du flyr med oss. Når du har opptjent nok poeng kan du bruke disse på alt fra nye flyreiser, hotellopphold og leiebil, til shopping hos en av våre mange EuroBonus butikker og samarbeidspartnere. I tillegg kan vi glede med at vi CO2-kompenserer reisene for alle våre EuroBonus-medlemmer. Tjen poeng på din neste reise fra Oslo til Bardufoss ved bli EuroBonus-medlem her.

ANNET

Fly til Norge 
Reiseforsikring