søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Wien

Fly til Wien

Flyavganger til Wien hver dag

SAS har mange daglige avganger til Wien fra Norge året rundt. Du har 1 til 2 mellomlandinger og kan blant annet fly fra Oslo, Bergen og Trondheim. Turen til den østerrikske hovedstaden tar gjerne mellom knappe 4 timer og 7 timer.

Du får best pris hvis du bestiller billettene i god tid. I lavpriskalenderen får du raskt oversikt over alle våre destinasjoner, flyavganger og priser, noe som gjør det lett å finne de flybillettene som passer deg best.

Bestill din neste reise nå

 

SAS Go – en flybillett med alt inkludert

Vi i SAS ønsker at du skal lene deg tilbake og slappe av når du reiser med oss. Derfor har vi tatt med en rekke fordeler i billetten din. Det gjør at det er færre praktiske ting du må forholde deg til, og du kan bruke energien din på ting som er viktig for deg.

Med en SAS Go-billett i hånden kan du blant annet ta med én kolli innsjekket bagasje på opptil 23kg og én håndbagasje på opptil 8kg, uten ekstra omkostninger. Dessuten får du gratis kaffe og te om bord i flyet og fritt setevalg fra 22 timer før avgang.

Mer om fordelene ved SAS Go

Opplev mer med EuroBonus

Som medlem av SAS EuroBonus kan du tjene poeng på å kjøpe flybilletter, dagligvarer og når du handler på nettet. Disse poengene kan du blant annet bruke til nye flybilletter til steder du drømmer om å besøke.

EuroBonus har fire forskjellige nivåer av medlemskap: Medlem, Sølv, Gull og Diamant. Nivået er avhengig av hvor mye du flyr SAS. Jo mer du reiser med oss, desto flere fordeler får du på reisene dine, og desto nærmere kommer du drømmereisen din, som du kan betale med poengene du har tjent opp.

Realiser drømmereisen din med EuroBonus

 

Få opptil 90% rabatt på barnebilletter

Vi i SAS ønsker hver dag mange barn velkommen om bord på flyene våre. Barn er perfekte reisende, siden de er svært nysgjerrige på verden og lett lar seg begeistre av alle nye opplevelser. Vi tilbyr store rabatter på barnebilletter, slik at flere barn kan oppleve mer.

Hvis barnet er under 2 år og ikke trenger eget sete, kan du få helt opptil 90% rabatt på flybilletten. Hvis barnet er mellom 2 og 11 år, gir vi opptil 25% rabatt. Ønsker du et sete til et barn under 2 år, er prisen den same som for større barn.

Mer om å fly med barn

 

Opplev Europa med SAS

Europa har mange interessante reisemål. Vi tilbyr et bredt utvalg destinasjoner i Europa, slik at du lett kommer deg til alle de opplevelsene som står i kø der ute.

Hvis du finner SAS-billetter til et sted du gjerne vil besøke, er det bare å bestille dem. Vi tilbyr nemlig 24 timers angrefrist på bestillingene, slik at du enkelt kan endre dem hvis datoen likevel ikke passer.

Finn billetter nå

 

Wien lufthavn – Vienna International Airport

Wien lufthavn er en moderne flyplass som er kjent for å være både pen og ren. Det er gratis WiFi og ladere til mobiltelefoner og nettbrett på flyplassen. Dessuten er det gode shopping- og spisemuligheter og enkel tilgang til transport til og fra byen.

 

Kontakt

Wien lufthavn

Flughafen Wien AG

Postfach 1, A-1300 Flughafen Wien, Østerrike 

Tlf.: +43 17 00 70

Hjemmeside

Transport til og fra flyplassen

I Wien kommer du raskt til og fra flyplassen med det såkalte CAT – City Airport Train. Toget går to ganger i timen fra cirka kl. 6.00 om morgenen til cirka kl 23.00. Reisen mellom flyplassen og byen tar 16 minutter, og det er ingen andre stopp på veien. Du kan også ta et S-Bahn-tog fra flyplassen. Det er litt billigere og tar cirka 25 minutter. S-Bahn kjører fra cirka kl. 5.00 til kl. 24.00.

Det er også mulig å ta buss eller taxi fra flyplassen. Bussholdeplassen er utenfor ankomsthallen, og det tar cirka 20 minutter til byen med buss. Bussene kjører fra kl. 6.00 til kl. 24.00.

Du finner taxiholdeplassen ute foran ankomsthallen når du går ut utgangen på høyre hånd. Taxi fra flyplassen til sentrum av Wien koster cirka 30 euro for normal drosjetakst.

Bilutleie ved flyplassen

Hvis du ønsker å leie en bil på flyplassen, må du finne P-hus nummer 4. Det er godt skiltet på flyplassen, så det er lett å finne frem. Når du kommer til P-hus nr. 4, ligger bilutleiesenteret til høyre. Vi anbefaler at du bestiller leiebilen på forhånd, slik at den er klar når du kommer.

 

Transport i Wien

Wien har god infrastruktur med mange forskjellige muligheter for transport til deg som gjerne vil oppleve byen. Hvis transporttiden skal være en del av opplevelsen, kan du enkelt leie en bysykkel. De siste årene har Wien fått anlagt en del sykkelstier, så det er gode sykkelforhold mange steder.

Wien har også et velutviklet tog- og metrosystem. Med S-Bahn-togene kan du komme fra sentrum og ut i Wiens omegn, mens du med metroen (U-Bahn) enkelt og raskt kan komme deg rundt i byen. Metroen har fem linjer og kjører hvert 2. til 8. minutt mellom kl. 5.00 og kl. 24.00. Du kan kjøpe billetter til metroen i automater på stasjonene eller ved egne billettkontorer på utvalgte stasjoner. Husk å stemple billetten før du går på metroen.

 

Vidunderlige Wien

Wien er en vidunderlig by, året rundt. Om vinteren byr byen på tradisjonsrike julemarkeder, om våren og høsten kan du nyte en kaffe eller øl i solen, og på varme sommerdager kan du ta metroen til Alte Donau for å bade.

Byen er kjent for mange ting. Historisk er det en interessant by, ettersom den tidligere har vært en stor keiser- og fyrsteby. Med sine mange slott, bærer byen fortsatt preg av dette. I tillegg til slottene er Wien en arkitektonisk interessant by. Østerrikerne er glade i farger, noe som i høy grad preger byen. Dessuten kan du oppleve multikunstneren Hundertwassers fantastiske bygninger, der farger, planter og uventede former danner en opphøyd enhet og et helt unikt rom.

Bestill billetter til Wien nå

Fakta om Wien

Valuta: Euro

Tidsforskjell: +0

Språk: Tysk  

 

Ambassade: Thomas Heftyes gate 19-21, 0264 Oslo

Tlf.: +47 22 54 02 00

 

Den norske ambassaden: Reisnerstraße. 55-57, A-1030 Wien, Østerrike

E-post: emb.vienna@mfa.no

 

Annet

Østerrike
Kjøp forsikring

 

Flere SAS-destinasjoner