Fly til Innsbruck

Innsbruck er en av de sjeldne byene som har klart å kombinere antikk historie, verdensberømte severdigheter og moderne arkitektur med den omliggende naturen på en sømløs måte. Mellom palassene og monumentene vil du se glimt av de omliggende Alpene. På 20 minutter med byens hybride jernbane kan du komme deg til det grønne landskapet og beundre panoramautsikten over Innsbruck.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Innsbruck i Østerrike fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Innsbruck

Bestill ferien på SAS i forveien, så har du en god sjanse til å spare penger på flypriser. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Innsbruck sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Østerrike.

Fly til Innsbruck og besøk hovedstaden i Alpene

Sjarmerende Innsbruck ligger ved stedet der Inn-dalen og Wipp-dalen krysser hverandre, og er en godt kjent inngangsport til Alpene. Byen er en populær destinasjon blant både naturelskere og de som er glad i friluftsliv, men er også kjent for sin keiserlige og moderne arkitektur.

Her kan du beundre den utsmykkede keiserbygningen i byen eller det nærliggende Ambras-slottet fra 1500-tallet, eller dra opp i fjellene for å gå tur, sykle, stå på ski eller se på skihopperne ved Bergisel-hoppbakken.

Fly til <em>Innsbruck</em>

Fly med SAS til Innsbruck lufthavn, så er du avslappet og klar for ditt østerrikske eventyr når du lander.

Innsbruck lufthavn

Innsbruck ligger omgitt av vakre fjell og skilter med fargerike bygninger. Dette er en billedskjønn by med mange besøkende hvert år. Ta en tur sammen med venner, familie eller kjæresten – her er det noe for enhver.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i din reise til Innsbruck

Vi i SAS ønsker at alle kundene våre får en avslappet og komfortabel reise fra A til B. Uansett hvilken billettype du har, kan du alltid nyte noen av våre fordeler for SAS-kunder. Flygningen til Innsbruck inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil reise mer komfortabelt, kan du oppgradere din nåværende flybillett til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt snacks og måltider om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.