søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Innsbruck i Østerrike fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Innsbruck – bestill nå 

Bestill ferien på SAS i forveien, så har du en god sjanse til å spare penger på flypriser. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Innsbruck lufthavn (INN)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Austrian

Rabattbilletter for barn

Opplev Innsbruck sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Østerrike.  

fly til Innsbruck og besøk hovedstaden i Alpene

Sjarmerende Innsbruck ligger ved stedet der Inn-dalen og Wipp-dalen krysser hverandre, og er en godt kjent inngangsport til Alpene. Byen er en populær destinasjon blant både naturelskere og de som er glad i friluftsliv, men er også kjent for sin keiserlige og moderne arkitektur.

Her kan du beundre den utsmykkede keiserbygningen i byen eller det nærliggende Ambras-slottet fra 1500-tallet, eller dra opp i fjellene for å gå tur, sykle, stå på ski eller se på skihopperne ved Bergisel-hoppbakken. 

Helgetur i Innsbruck
  • Hvorfor Innsbruck?
  • Fly med SAS til Innsbruck lufthavn (INN)
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i din reise til Innsbruck

Vi i SAS ønsker at alle kundene våre får en avslappet og komfortabel reise fra A til B. Uansett hvilken  billettype du har, kan du alltid nyte noen av våre fordeler for SAS-kunder. Flygningen til Innsbruck inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Hvis du vil reise mer komfortabelt, kan du oppgradere din nåværende flybillett til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt snacks og måltider om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus i dag, så kan du  opptjene poeng på hver flygning med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Disse poengene kan blant annet brukes på betaling for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Innsbruck

Gjør reisen enda mer behagelig og bestill både leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner