Fly til Innsbruck

We are travelers.

SAS flyr til Innsbruck i Østerrike fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Innsbruck – bestill nå

Bestill ferien på SAS i forveien, så har du en god sjanse til å spare penger på flypriser. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Innsbruck sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Østerrike.

fly til Innsbruck og besøk hovedstaden i Alpene

Sjarmerende Innsbruck ligger ved stedet der Inn-dalen og Wipp-dalen krysser hverandre, og er en godt kjent inngangsport til Alpene. Byen er en populær destinasjon blant både naturelskere og de som er glad i friluftsliv, men er også kjent for sin keiserlige og moderne arkitektur.

Her kan du beundre den utsmykkede keiserbygningen i byen eller det nærliggende Ambras-slottet fra 1500-tallet, eller dra opp i fjellene for å gå tur, sykle, stå på ski eller se på skihopperne ved Bergisel-hoppbakken.

Innsbruck

Innsbruck er en av de sjeldne byene som har klart å kombinere antikk historie, verdensberømte severdigheter og moderne arkitektur med den omliggende naturen på en sømløs måte. Mellom palassene og monumentene vil du se glimt av de omliggende Alpene. På 20 minutter med byens hybride jernbane kan du komme deg til det grønne landskapet og beundre panoramautsikten over Innsbruck.

Fly med SAS til Innsbruck lufthavn, så er du avslappet og klar for ditt østerrikske eventyr når du lander.

Innsbruck lufthavn

Innsbruck ligger omgitt av vakre fjell og skilter med fargerike bygninger. Dette er en billedskjønn by med mange besøkende hvert år. Ta en tur sammen med venner, familie eller kjæresten – her er det noe for enhver.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i din reise til Innsbruck

Vi i SAS ønsker at alle kundene våre får en avslappet og komfortabel reise fra A til B. Uansett hvilken billettype du har, kan du alltid nyte noen av våre fordeler for SAS-kunder. Flygningen til Innsbruck inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil reise mer komfortabelt, kan du oppgradere din nåværende flybillett til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt snacks og måltider om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud