søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Østerrike fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).  

SAS flyr til Innsbruck og Salzburg i Østerrike.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Innsbruck eller Salzburg

Fly med Scandinavian Airlines for å besøke fantastiske Østerrike. Dra på bilferie i Tirol for å oppdage det vakre østerrikske landskapet. Stå på ski i Saalbach-Hinterglemm, Mayrhofen, Badgastein eller et av de mange andre skianleggene. Dra på shopping og sightseeing i Salzburg. 

Østerrike har noe for enhver smak.

  • cl--locator Hovedstad: Wien
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Offisielt språk: Tysk

Østerrike for de som er glad i søtsaker

Østerriksk mat byr på mer enn bare wiener schnitzel, knödel og Tiroler Gröstl – Alpenes svar på stekt mat.

Apfelstrudel er et must når du er i Østerrike. Denne populære butterdeigbaksten med eplefyll er krydret med kanel, sukker og rosiner dyppet i rom, og anses som en av nasjonalrettene i Østerrike.

Visste du at en av verdens mest kjente sjokoladekaker kommer fra Østerrike? Sachertorte er en sjokoladekake av sukkerbrød, fylt med aprikossyltetøy og dekket av sjokoladeglasur. Den ble først lagd for prins Wenzel i 1832. 

Fly til Østerrike med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Bli inspirert og les mer om Østerrike