søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Østerrike

FLY TIL ØSTERRIKE

Fly med SAS til Østerrike

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Østerrike byr på alt fra skisport og fotturer til shopping i hovedstaden, Wien. Dersom du besøker Østerrike, vil du få oppleve et land med mange muligheter for hele familien. Bestill billetten din til Østerrike med SAS og få 24-timers angrerett, innsjekking på nett 22 timer før avreise og mulighet til å velge ditt eget sete – alt uten ekstra kostnader.

 

Fly til Østerrike med SAS

SAS direkteflyvning fra København til Wien anslås å ta litt under 2 timer, som gjør det til et åpenbart valg for helgeturer eller en liten ferie for hele familien.

På flyvningen til Østerrike får du servert kaffe eller te og du får tilgang til dagens avis gjennom appen vår.

 

Europas skiland

I Europa konkurrerer Østerrike og Frankrike om å være den mest attraktive skidestinasjonen. De beste skisentrene i Østerrike er i verdensklassen. De fleste av disse ligger i Tirol, St. Anton og Ischgl. Alle tre kan nesten garantere snø, og de varierte områdene har mange forskjellige skiløyper som tiltrekker seg tusenvis av skientusiaster hvert år fra hele verden. Dersom du vil besøke Østerrike, anbefales det at du reiser til München, som er mindre enn 100 km fra St. Anton i Tirol.

 

Wien – en moderne Europeisk storby med historie

Hovedstaden i Østerrike, Wien, er full av historie, klassisk europeisk eleganse og moderne kultur. Dersom du besøker Wien, vil du oppleve en by i rask utvikling og som er hjem for blant annet verdens største kultursenter, som har satt Wien på verdenskartet. I dette berømte kultursenteret kan du utforske alt fra dans til arkitektur, og etter arbeidstid yrer byen av trendy barer og salonger. Dersom du vil shoppe, kan du finne verdens mest eksklusive butikker på den brede gågaten Kärtnerstrasse. Dersom du ser etter mer trendy butikker, kan Mariahilfer Strasse by på mange moderne møbel- og klesbutikker. I Wien vil du også finne mange interessante museer og vakre bygninger, f.eks. Operaen eller Schönbrunn, den tidligere sommerresidensen til kongefamilien.

 

Fantastiske naturopplevelser

Med vakre fjell, daler og skoger over hele Østerrike, er landet også et åpenbart valg for de som vil ha en mer aktiv ferie, så husk å pakke turskoene dine. Gå fra fjellhytte til fjellhytte med familien og del mange varierte naturopplevelser som du vil huske for livet. På fottur i Østerrike vil du også finne små idylliske landsbyer hvor du kan nyte et deilig Østerriksk måltid bestående av fantastiske retter, slik som Wienerschnitzel med tilbehør. Dersom du ønsker en mer aktiv ferie i Østerrike, er områdene rundt Tirol, Wagrain og Zell am See å anbefale, og der kan du også finne populære skisentre.

 

Få bonuspoeng

Registrer deg for EuroBonus og tjen poeng hver gang du flyr med SAS. EuroBonus-poengene dine kan brukes på billeie, hoteller og shopping. Jo mer du flyr, jo flere poeng tjener du.