Fly til Østerrike

Fly med SAS for å besøke fantastiske Østerrike. Dra på bilferie i Tirol for å oppdage det vakre østerrikske landskapet. Stå på ski i Saalbach-Hinterglemm, Mayrhofen, Badgastein eller et av de mange andre skianleggene. Dra på shopping og sightseeing i Salzburg. Østerrike har noe for enhver smak.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Østerrike fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Innsbruck og Salzburg. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Østerrike og opplev en verden av isgiganter

Werfen, sør for Salzburg, kan skilte med den fantastiske ishulen Eisriesenwelt. Dette er verdens største ishule. Besøkende til Eisriesenwelt vil tre inn i en verden av is. De får sjansen til å se spektakulære stalagmitter, stalaktitter og andre isformasjoner under turen gjennom hulesystemet. På vei opp til huleinngangen kan du nyte fantastisk utsikt fra Østerrikes bratteste gondolheis.

Østerrike for de som er glad i søtsaker

Østerriksk mat byr på mer enn bare wiener schnitzel, knödel og Tiroler Gröstl – Alpenes svar på stekt mat.

Apfelstrudel er et must når du er i Østerrike. Denne populære butterdeigbaksten med eplefyll er krydret med kanel, sukker og rosiner dyppet i rom, og anses som en av nasjonalrettene i Østerrike.

Visste du at en av verdens mest kjente sjokoladekaker kommer fra Østerrike? Sachertorte er en sjokoladekake av sukkerbrød, fylt med aprikossyltetøy og dekket av sjokoladeglasur. Den ble først lagd for prins Wenzel i 1832.

Fly til <em>Østerrike</em>

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev Innsbruck eller Salzburg sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Østerrike.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.