søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Salzburg i Østerrike fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Salzburg – bestill nå 

Vil du få billigere flygninger? Bestill ferien på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du finner lavere flypriser. Hvis du vil ha en oversikt over alle våre SAS-destinasjoner på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle kundene våre får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille først og bestemme deg senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Salzburg lufthavn (SZG)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Austrian

Rabattbilletter for barn

Opplev Salzburg sammen med barna på et familieeventyr. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Østerrike. 

fly til Salzburg og nyt et østerriksk eventyr 

Den østerrikske byen Salzburg ligger ved grensen til Tyskland og er en spektakulær by med utsikt over de østlige Alpene. Hvis du er på utkikk etter en kulturell ferie omgitt av natur, er Salzburg det rette stedet for deg.  

Her kan du beundre Hohensalzburg-festningen fra 1000-tallet eller Mirabell-slottet fra 1600-tallet, besøke Mozarts fødested eller få unna litt shopping nede på Getreidegasse, den største handlegaten i Salzburg. 

Alle vil finne en rekke ting de kan se og gjøre i Salzburg. 

Helgetur i Salzburg
  • Hvorfor Salzburg?
  • Fly med SAS til Salzburg lufthavn (SZG)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i din reise til Salzburg


I SAS prøver vi alltid å gi kundene våre en komfortabel og minneverdig reise, så uansett hvilken billettype du har, kan du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Salzburg inkluderer alltid lett  innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for skandinaviske reisende og gir deg mer av verden. Medlemmer av EuroBonus vil opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Disse poengene kan blant annet brukes som betaling for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Salzburg

Gjør reisen enda mer behagelig og bestill både leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner