Fly til Salzburg

Salzburg er fødestedet til Wolfgang Amadeus Mozart og en by som domineres av forbløffende kirker, imponerende slott og flere palasser. Gjør deg klar til å utforske den UNESCO-vernede gamlebyen, oppdag musikkens historie og ta deg tid til å beundre den nydelige barokkarkitekturen.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Salzburg i Østerrike fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Salzburg

Vil du få billigere flygninger? Bestill ferien på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du finner lavere flypriser. Hvis du vil ha en oversikt over alle våre SAS-destinasjoner på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle kundene våre får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille først og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Salzburg sammen med barna på et familieeventyr. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Østerrike.

Fly til Salzburg og nyt et østerriksk eventyr

Den østerrikske byen Salzburg ligger ved grensen til Tyskland og er en spektakulær by med utsikt over de østlige Alpene. Hvis du er på utkikk etter en kulturell ferie omgitt av natur, er Salzburg det rette stedet for deg.

Her kan du beundre Hohensalzburg-festningen fra 1000-tallet eller Mirabell-slottet fra 1600-tallet, besøke Mozarts fødested eller få unna litt shopping nede på Getreidegasse, den største handlegaten i Salzburg.

Alle vil finne en rekke ting de kan se og gjøre i Salzburg.

Fly til <em>Salzburg</em>

Fly med SAS til Salzburg lufthavn, så er du avslappet og klar til å starte ferien når du lander i Østerrike.

Salzburg lufthavn

Denne vakre byen er verdt et besøk når som helst på året. Om sommeren er det mange besøkende i Salzburg, men byen kan også være veldig trivelig om høsten, når bladløvene får sine flotte farger. Om vinteren kan du besøke julemarkeder eller dra på sykkeltur i nærheten av ishulene. Her finnes det noe å oppleve året rundt.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i din reise til Salzburg

I SAS prøver vi alltid å gi kundene våre en komfortabel og minneverdig reise, så uansett hvilken billettype du har, kan du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Salzburg inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.