søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Salzburg

Fly til Salzburg

Fly til Salzburg med SAS og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og forhåndsvelge ditt sete uten ekstra kostnader. Skal du til Salzburg for å stå på ski, har du selvsagt mulighet til å ta med skiutstyret ditt - les mer her om ski i bagasjen. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn om du har med spedbarn på reisen til Salzburg, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Salzburg med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

 

Skiferie i Østerrike

Salzburg er det perfekte utgangspunktet hvis man ønsker å reise på skiferie til Østerrike. Noen av de mest kjente skistedene i nærheten av Salzburg er Berchtesgaden, Schladming, Altenmarkt, Bad Gastein, Wagrain, St. Johann, Zell am See, Kaprun, Saalbach, og Kitzbühel.

Fra flyplassen går det transport til de aller fleste skistedene som ligger fra 1- 3 timer unna, eller du kan leie bil å kjøre.

Her kan du lese mer om noen av skistedene i nærheten av Salzburg:

Badgastein

Panoramabahn Kitzbuheler

Zell am See

 

Salzburg - mer enn ski

Fly til Salzburg og opplev klassisk musikk! Foto: ANTO/Salzburger FestspieleByen Salzburg er en vakker by preget av barokk arkitektur. Dette er også Mozarts hjemby, noe Salzburg bærer preg av. Hva med en tur i filharmonien?

Salzburg er den perfekte byen for en romantisk reise, her finner du her god mat og drikke, bra shopping og en hyggelig atmosfære.

Getreidegasse er Salzburgs mest berømte shopping gate. er finner du alt fra tradisjonelle drakter, klær fra kjente designere, bøker, musikk og souvenier. Her er noe for enhver smak og lommebok. Getreidegasse er en utrolig sjarmerende gate med barokk inspirert arkitektur. Du finner også Mozarts barndomshjem i denne gaten. Ellers har Salzburg mange shoppingsentere som Europark, Kiesel og Zib. Foran Andrea kirken er det et flott matmarked hver torsdag, da kommer alle bøndene i distriktet inn til byen for å selge produktene sine.

 

Mat og drikke i Salzburg

Det Østerriske kjøkken har hentet inspirasjon fra mange europeiske land, så de kan by mye variert og spennende mat. I Salzburg finner du alt fra restauranter med Michelin stjerner til små hyggelige Gasthauser.

Kort om Salzburg

Valuta: euro

Tidsforskjell: ingen

Språk: tysk

 

Ambassade:

Den Østerrikske ambassade, Thomas Heftyes gate 19-21, 0264 Oslo, tlf.: 22 54 02 00

 

Norsk konsulat:

Alter Markt 10, 5020 Salzburg, tlf.: + 43 0662 846333

 

Turistinformasjon: www.salzburg.info