Fly til Salzburg

We are travelers.

SAS flyr til Salzburg i Østerrike fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Salzburg – bestill nå

Vil du få billigere flygninger? Bestill ferien på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du finner lavere flypriser. Hvis du vil ha en oversikt over alle våre SAS-destinasjoner på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle kundene våre får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille først og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Salzburg sammen med barna på et familieeventyr. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Østerrike.

fly til Salzburg og nyt et østerriksk eventyr

Den østerrikske byen Salzburg ligger ved grensen til Tyskland og er en spektakulær by med utsikt over de østlige Alpene. Hvis du er på utkikk etter en kulturell ferie omgitt av natur, er Salzburg det rette stedet for deg.

Her kan du beundre Hohensalzburg-festningen fra 1000-tallet eller Mirabell-slottet fra 1600-tallet, besøke Mozarts fødested eller få unna litt shopping nede på Getreidegasse, den største handlegaten i Salzburg.

Alle vil finne en rekke ting de kan se og gjøre i Salzburg.

Salzburg

Salzburg er fødestedet til Wolfgang Amadeus Mozart og en by som domineres av forbløffende kirker, imponerende slott og flere palasser. Gjør deg klar til å utforske den UNESCO-vernede gamlebyen, oppdag musikkens historie og ta deg tid til å beundre den nydelige barokkarkitekturen.

Fly med SAS til Salzburg lufthavn, så er du avslappet og klar til å starte ferien når du lander i Østerrike.

Salzburg lufthavn

Denne vakre byen er verdt et besøk når som helst på året. Om sommeren er det mange besøkende i Salzburg, men byen kan også være veldig trivelig om høsten, når bladløvene får sine flotte farger. Om vinteren kan du besøke julemarkeder eller dra på sykkeltur i nærheten av ishulene. Her finnes det noe å oppleve året rundt.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i din reise til Salzburg

I SAS prøver vi alltid å gi kundene våre en komfortabel og minneverdig reise, så uansett hvilken billettype du har, kan du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Salzburg inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud