LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Flyplass

  Bodø lufthavn

  Butikker og servering på Bodø Lufthavn

  Bodø Lufthavn finner du kafeteria, pub og kiosker om du glemte å få deg mat på flyet, eller om du vil korte ned ventetiden før avgang med et måltid eller en kaffe. Du finner kafé, pub, kiosk og bokhandel i 2. etasje innenfor sikkerhetskontrollen. I tillegg er det en kiosk i 1.etasje, lett tilgjengelig for ankommende passasjerer og de som henter/ bringer de reisende.

  Informasjon og åpningstider:
  Butikker og kiosker på Bodø Lufthavn
   

  Taxfree på Bodø Lufthavn

  Hvis du er av typen som sovner på flyet og ikke benytter muligheten til å handle tax free varer underveis, kan du besøke taxfree butikken på Bodø lufthavn. Denne er alltid åpen i forbindelse med utenlandsflyvninger.

  Du har det aller enklest hvis du reiser du med charter. Da kan du nemlig forhåndsbestille duty free-varer på nettet og motta varene på flyet.
   

  Buss til Bodø og omegn

  Det går busser til og fra Bodø sentrum. Holdeplassen finner du rett utenfor hovedinngangen. Avstanden fra flyplassen til Busstorget i sentrum er ikke lang, så Bussen til Bodø sentrum tar deg raskt inn til byen. Avinor har mer informasjon og rutetider.
   

  Drosje

  Drosjer står rett ved utgangen på en egen holdeplass. Turen til Bodø sentrum tar bare ca 5 minutter og koster derfor ikke altfor mye.

  Nordland Taxi får du tak i på tlf 07550

  Mer informasjon om taxi fra Bodø flyplass.

   

  Parkering og veikart

  Du kan sette fra deg bilen på både kort og langtidsparkering rett ved terminalbygget. Er du usikker på veien kan du se veikart og oversikt over hvor du kan parkere.
   

  Leiebil

  Noe av det beste ved Bodø er omgivelsene. Den spektakulære naturen som for eksempel Saltstraumen kan oppleves enkelt ved å leie bil. Flere firma leier ut biler i nærheten av terminalen på flyplassen.
   

  Internett på flyplassen

  Har du med deg bærbar pc eller telefon du kan surfe med? La nettet hjelpe deg å utnytte tiden til arbeid eller fornøyelse. Tilgang til internett på flyplassen.
   

  Severdigheter og attraksjoner

  Hvis du velger å fly til Bodø, kan du vente deg spektakulær natur i byen og omegn. Bodø er perfekt som utgangspunkt for å utforske den fantastiske naturen som finnes i denne delen av Norge. Mer om severdigheter og attraksjoner.
   

  Visste du forresten at…

  Royal Air Force bygget en alliert feltflyplass i Bodø den 14. mai 1940. Den ble liggende like nordøst for dagens rullebane. Da den ble ferdig ble den umiddelbart tatt i bruk av tre britiske Gladiator-jagere. Men flyplassen ble bombet av Luftwaffe allerede dagen etter åpningen og tyskerne overtok videre utbygging og drift.

  Allerede året etter ble rullebanen utvidet til 1200 meter og dekket besto av treplanker. Det ble bygget 3 store hangarer, befalsmesse, kaserner, brannstasjon og en del mindre bygninger og bunkere.
  Mer historie om Bodø flyplass.

  Kort om Bodø

  Innbyggere: ca. 50 000
  Valuta: NOK
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 47
  Språk: norsk

  Turistinformasjon:
  www.visitbodo.com

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies