LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Fly

  Fly med SAS til Nice

  Alltid inkludert i din flybillett til Nice: 24 timers åpent kjøp, barnerabatt, setevalg og mye mer!

  Det skal være enkelt å fly med oss til Nice. Derfor er alt inkludert i din flybillett og du trenger ikke å tenke på tilleggstjenester og ekstra utgifter når du bestiller flybillett til den vakre byen ved den franske rivieraen – Cote d'Azur.

  •    Dagens aviser i appen.
  •    Valg av sete er med i din pris.
  •    Du får opptil 90 % barnerabatt.

  Det tar kun ca. 3 timer å fly til Nice fra Oslo. Det er ikke en lang flytid for å oppnå sol og sommer, men vi vil gjerne at du har det bra både før og under din reise.

  •    Spar tid i lufthavnen med online sjekk inn
  •    Kaffe & te - helt gratis
  •    Alltid et nordisk crew som tar deg i mot.

  Finn din flyavgang og pris med en gang på denne siden eller du kan laste ned vår app – så kan du alltid enkelt finne ditt fly til Nice direkte på mobilen.


  Vi har direkte fly til Nice året rundt

  Vi flyr til Nice hele året rundt med flest avganger i sommerhalvåret. Turen går direkte til lufthavnen ”Nice Côte d'Azur Lufthavn” (NCE) som ligger kun 7 km fra sentrum i Nice. Fra der er du snart midt i den solrike franske storbyen med de vakre strendene.

  Opptil 90 % barnerabatt!

  Når du flyr med oss til Nice får du alltid gode rabatter på dine barns flybilletter. Barn under 2 år får opptil 90 % rabatt på billettprisen og du kan ta med barnevogn/klappvogn til de minste – dette er inkludert i prisen. I aldersgruppen 2-11 år får du 25 % rabatt på ditt barns flybillett.    

  Er det din første flytur med barn, så ta gjerne kontakt med vårt mannskap på lufthavnen eller om bord – de er nemlig topptrent i å ta ekstra godt vare på deg som er ny i luften.

  Få mer info om barnerabatt og flyreiser med barn.

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Meld deg på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise

  Du kan også opptjene poeng når du f.eks. bestiller hotel og bil hos våre mange partnere, og dine poeng kan du enkelt gjøre om til rabatt på flyreiser og bruke på shopping i vår webshop.

  Husk også å melde på dine barn og opptjen poeng på deres flybilletter.

  Kort om Nice

  Innbyggere: 400 000
  Valuta: euro
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 33
  Språk: fransk

  Ambassade:
  FrankrikesAmbassade, Drammensveien 69, 0244 Oslo,
  tlf.: 23 28 46 00

  Norsk konsulat:
  45, rue St. Philippe, "Le Palmeira" 06000 Nice, tlf.: +33 (0)4 92 15 57 57

  Turistinformasjon:
  http://en.nicetourisme.com/

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies