søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Frankrike fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

SAS flyr til Biarritz, Montpellier, Nice og Paris i Frankrike. 

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte. 

Fly med SAS til Frankrike

Fra sør til nord, fra storbyen til landet, fra vinsmaking til kulinariske opplevelser og fra strender til fjelltopper – nesten alle vil finne noe de liker i Frankrike.

Fly med SAS for å oppdage Frankrikes skjønnhet, fra Biarritz og Toulouse i sørvest til Paris og Lyon midt i landet og Marseille, Montpellier og Nice i sør.

  • cl--locator Hovedstad: Paris
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Offisielt språk: Fransk

Père Lachaise gravlund

Père Lachaise-gravlunden i Paris åpnet i 1804 og er den største gravlunden i Paris. Den har rundt 3,5 millioner besøkende hvert år og sies å være verdens mest besøkte nekropolis. 

Den er verdt et besøk når du er i Paris. Her finner du graven til mange berømte personer, som Jim Morrison, Oscar Wilde, Isadora Duncan, Abelard og Héloïse, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Colette, Molière og Edith Piaf.

Fly til Frankrike med SAS
  • Nyt fargene i Provence
  • Vil du ha mer komfort på reisen?
  • Rabattbilletter for barn
  • Opplev verden med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Frankrike og la deg inspirere