SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Frankrike

*Påkrevd informasjon
Obligatorisk informasjon
Obligatorisk informasjon

Obligatorisk informasjon Obligatorisk informasjon

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Frankrike fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS flyr til Biarritz, Montpellier, Nice og Paris i Frankrike.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Frankrike

Fra sør til nord, fra storbyen til landet, fra vinsmaking til kulinariske opplevelser og fra strender til fjelltopper – nesten alle vil finne noe de liker i Frankrike.

Fly med SAS for å oppdage Frankrikes skjønnhet, fra Biarritz og Toulouse i sørvest til Paris og Lyon midt i landet og Marseille, Montpellier og Nice i sør.

Père Lachaise gravlund

Père Lachaise-gravlunden i Paris åpnet i 1804 og er den største gravlunden i Paris. Den har rundt 3,5 millioner besøkende hvert år og sies å være verdens mest besøkte nekropolis.

Den er verdt et besøk når du er i Paris. Her finner du graven til mange berømte personer, som Jim Morrison, Oscar Wilde, Isadora Duncan, Abelard og Héloïse, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Colette, Molière og Edith Piaf.

Frankrike

Enger med lavendel og solsikker. Vakre strender. Provence er virkelig en fryd for øyet.

Fly med SAS til kystbyen Marseille og reis langs kysten. Her vil du finne noen fantastiske strender, og det er mindre folk her enn på Côte d’Azur.

De vakre fargene og lysene i Provence har vært et fokus for mange kunstnere opp gjennom året. I Aix-en-Provence kan du besøke Cezannes gamle studio, og på Côte d’Azur finner du museer som hedrer Picasso, Matisse og Chagall. Van Gogh bodde i Arles i mange år, og når du er på besøk, kan du gå i fotsporene hans og se alle stedene han malte.

De fleste av byene i Provence har et lokalt marked. Kjøp blomster, nyt et glass rosévin og slå av en prat med de lokale.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Frankrike sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Biarritz, Montpellier, Nice og Paris.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid