søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

ÉN VEI FRA
Paris

Fly til Paris

SAS har daglige flyavganger fra Oslo direkte til Paris. Flyturen fra Gardermoen til Charles de Gaulle lufthavn i Paris tar kun ca. 2 timer, som gjør byen til det perfekte reisemålet for en kort ferietur.

 

DAGLIGE FLYAVGANGER TIL PARIS

Vi har daglige flyavganger til Paris.

Vi flyr direkte fra Gardermoen til Charles de Gaulle lufthavn, som ligger 22 km nordøst for Paris. Her finnes gode muligheter for transport direkte inn til sentrum av hovedstaden.

Sjekk flyavgangene våre

 

BESTILL FLYBILLETTER TIL PARIS ALLEREDE I DAG

Bestiller du flybillettene dine til den populære og romantiske franske hovedstaden i god tid, kan du spare penger på billetten. Vil du ha flybillettene til den beste prisen, må du derfor være ute i god tid.

Hos SAS tilbyr vi 24-timers angrerett på alle billettene våre. Det gjør det mulig for deg å bestille billetter med det samme. Etterpå kan du sjekke om dato, avreisetidspunkt og pris passer med det reisefølget så for seg.

Finn billetter i lavpriskalenderen

REIS DIREKTE TIL PARIS PÅ 2 TIMER MED SAS

Paris er én av Europas største metropoler og tiltrekker seg hvert år mange turister. SAS gir deg muligheten til å fly direkte til byenes by fra Oslo. Det betyr at du på svært kort tid kan stå midt på den berømte gaten Champs-Élysées i hjertet av byen.

Den korte reiseavstanden gjør Paris til den perfekte byen å reise til på en kort helgetur. Bestill billettene dine på sas.no, så kan du glede deg til storbyferien allerede i dag.

Sjekk avgangene våre

 

EUROBONUS – FÅ EKSKLUSIVE FORDELER OG GODE TILBUD

Med EuroBonus er du garantert en rekke fordeler på flyreisen din, så meld deg på EuroBonus gratis allerede i dag.

Du tjener poeng hver gang du reiser med SAS. Du kan også tjene poeng ved bl.a. hotellbestilling, billeie, bensin, drosje og shopping, som du kan løse inn for å få mange forskjellige fordeler og rabatter.

EuroBonus gir deg en mer komfortabel, fordelaktig og enkel reise – så bruk kortet allerede fra i dag og tjen poeng.

Les om alle fordelene ved EuroBonus

CHARLES DE GAULLE LUFTHAVN I PARIS

Charles de Gaulle lufthavn like utenfor Paris er Frankrikes største og viktigste flyplass. Det er også én av verdens mest hektiske flyplasser med opp mot 60 millioner passasjerer årlig, som enten reiser til eller fra flyplassen.

Transporten til og fra flyplassen kan foregå via offentlig transport eller leiebil. Begge deler finnes like utenfor inngangen til flyplassen.

 

Kontakt:

Charles De Gaulle Airport (Roissy)

95700 Roissy-en-France, France

Telefon: +33 1 70 36 39 50

Nettside

 

TRANSPORT TIL OG FRA CHARLES DE GAULLE LUFTHAVN

Det finnes flere muligheter for å komme fra flyplassen og inn til Paris. Regionaltoglinjen RER B kan ta deg direkte fra flyplassen til sentrum av byen.

På flyplassen finnes det en RER-stasjon ved både Terminal 2 og Terminal 3. Togturen fra Charles de Gaulle til Chätelet les Halles i det sentrale Paris tar omkring 50 min.

En annen transportmulighet fra flyplassen og inn til Paris er buss. Det finnes flere forskjellige busslinjer som kjører mellom Charles de Gaulle og sentrum av Paris. Du kan også velge å reise med en skyttelbuss som kjører direkte mellom flyplassen og sentrum av Paris.

En busstur tar mellom 45–60 minutter avhengig av tidspunktet på dagen og trafikken.

Et siste alternativ er å ta drosje. Det står drosjer ute foran alle terminalene på Charles de Gaulle lufthavn, og prisen er ca. 50 euro for turen. Prisene kan være høyere i rushtiden.

 

BILUTLEIE VED FLYPLASSEN I PARIS 

Har du bruk for en bil på ferien din, finner du forskjellige bilutleiefirmaer ved terminal 1. Flyplassen er godt skiltet, så det er enkelt å finne frem.

Det er smart å bestille billeie hjemmefra, da det gir deg mulighet til å hente bilen når som helst på døgnet, noe som kan være praktisk i forbindelse med flyreiser.

Her får du en komplett oversikt over pris og tilgjengelighet på tvers av utleiefirmaer

 

TRANSPORT I PARIS

I Paris har de en god infrastruktur, som betyr at det offentlige transportsystemet er velutviklet. Det gjør det superenkelt for turister å komme seg rundt i storbyen. Det er mulig å komme seg rundt med metro eller buss i byen.

De fleste foretrekker likevel metrosystemet, da det er bygget for å håndtere mange mennesker hver dag og er enkelt å bruke.

SAS GO-FLYBILLETTER INKLUDERER 23 KG BAGASJE OG FRITT SETEVALG

Med SAS Go-flybilletter er du garantert en behagelig flyreise. Vi tar hånd om passasjerene våre hele veien – både før, under og etter reisen. Med flybilletter fra SAS får du bl.a. 23 kg bagasje og fritt setevalg inkludert i flybilletten din.

På flyturen vil det bli servert kalde og varme drikkevarer og litt snacks. Vil du lese dagens avis, kan du laste den ned i appen vår.

Når du reiser med SAS, kan vi alltid garantere deg en behagelig reise.

Les mer om SAS Go-flybilletter

 

SPAR PENGER PÅ FLYBILLETTER TIL BARNA

Med SAS finnes det gode muligheter for å spare penger på flybillettene til barna.

Reiser du med barn under to år som du kan dele sete med, kan du spare opptil 100 % på flybilletten til barnet ditt. Bestiller du et sete til barnet ditt, kan du spare 25 % på flybilletten.

Barn i alderen 2–11 år får opptil 25 % på billetten, samtidig som de får sitt eget sete om bord på flyet.

Rabatt på flybilletter til barn

Billige flybilletter til

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

OM PARIS

Valuta: Euro

Tidsforskjell: Ingen

Landkode: +33

Språk: Fransk

Den norske ambassade: Ambassade Royale de Norvège, 28, rue Bayard, 5e étage, 75008 Paris

 

Mer om Paris

Kjøp reiseforsikring

 

FLERE SAS-DESTINASJONER