søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Paris

Fly til Paris

Paris er best kjent som lysets og romantikkens by, og kan friste med god mat og vin, sjarmerende fortausrestauranter, shopping og spektakulære museer. Eiffeltårnet, Louvre, Triumfbuen og Montmartre er kjente landemerker, men husk å utforske andre sider av Paris også, som de karismatiske nabolagene Latinerkvarteret og Le Marais. Flyturen fra Gardemoen til Charles de Gaulle tar kun ca. 2 timer, noe som gjør byen til det perfekte reisemålet for en storbyferie.

Bestill dine billetter til Paris i dag, og opplev denne magiske byen selv.

Dette er alltid inkludert i din flybillett:

Fly direkte til Paris med SAS

Med SAS kan du fly til Paris med flere daglige avganger. Paris ligger bare en rask flytur på rundt 2 timer unna Gardemoen, noe som gjør byen til det perfekte reisemålet for en kort ferietur. SAS flyr direkte fra Oslo til Paris daglig. Paris er et svært populært reisemål, så bestill dine billetter allerede i dag for å sikre deg best pris!

Sjekk flyavgangene våre til Paris
 

Billige flybilletter til Paris

Bestiller du flybilletter til Paris i god tid før din avreise, kan du spare både tid og penger. Du finner våre aller billigste flybilletter i lavpriskalenderen, der du enkelt kan søke etter billige flyreiser.

Se våre billigste billetter til Paris i lavpriskalenderen

Husk at hos oss har du alltid 24 timers åpent kjøp. Det betyr at du kan sikre deg de billigste billettene nå, og så finne ut om tidspunkt passer for resten av reisefølge siden.

Reiser du med barn under 2 år (uten eget sete), reiser de enten kostnadsfritt eller med 90% rabatt på flydelen av billetten, avhengig av destinasjon. Barn mellom 2 til 11 år får 25% rabatt på flybilletter. Rabatten gjelder ikke skatter og avgifter.

Mer om våre barnerabatter

Inspirasjon til din reise

Reis lett med SAS Go Light eller nyt SAS Lounge med SAS Plus

Passasjerene våre reiser på mange forskjellige måter. Derfor har vi laget forskjellige flybilletter, slik at du kan finne en reiseklasse som passer akkurat deg og dine behov.  

  • SAS Go Light – for deg som reiser med bare håndbagasje
  • SAS Go – alltid 1 x 23 kg bagasje, samt 1 x 8 kg håndbagasje og en liten håndveske eller PC-veske inkludert
  • SAS Plus – For deg som ønsker litt ekstra. 2 x 23 kg, mer benplass, tilgang til SAS Lounge, Fast Track og Bag drop inkludert
     

Mer om våre reiseklasser
 

Opptjen EuroBonus-poeng på din reise til Paris

Som medlem i vårt kostnadsfrie lojalitets- og bonusprogram, EuroBonus, opptjener du bonuspoeng når du flyr med SAS til Paris. Du kan også opptjene poeng når du flyr med Star Alliance, eller når du handler hos en av våre samarbeidspartnere. Poengene kan du bruke til å betale for flybilletter, shopping om bord, på hotell eller i vår EuroBonus-shop

Som medlem får du tilgang til mange fordeler og eksklusive tilbud fra starten av. Etter hvert som du opptjener poeng og kommer opp på høyere nivå, blir fordelene og belønningene bare bedre og bedre!

Bli medlem i dag, og opptjen bonuspoeng på din neste reise!
 

Charles de Gaulle lufthavn i Paris

Reiser du til Paris med SAS, lander du på flyplassen Charles de Gaulle, som ligger 22 km nordøst for Paris. Charles de Gaulle er Frankrikes største og viktigste flyplass. Den er også én av verdens mest hektiske flyplasser med opp mot 60 millioner passasjerer årlig, som enten reiser til eller fra flyplassen.

Kontakt:

Charles De Gaulle Airport (Roissy)

95700 Roissy-en-France, France

Telefon: +33 1 70 36 39 50

Nettside 
 

Transport til og fra Charles de Gaulle til Paris

Det finnes flere gode transportmuligheter for å komme seg fra flyplassen og inn til Paris. Regiontoglinjen RER B tar deg direkte inn til sentrum av byen fra RER-stasjonene, som ligger både ved Terminal 2 og Terminal 3. Togturen fra Charles de Gaulle til Chätelet les Halles i det sentrale Paris tar omkring 50 minutter.

En annen transportmulighet er buss fra Charles de Gaulle til Paris. Det finnes flere forskjellige busslinjer som kjører mellom Charles de Gaulle og sentrum av Paris. Du kan også reise med en skyttelbuss som kjører direkte mellom flyplassen og sentrum av Paris.

Bussturen tar mellom 45-60 minutter, avhengig av tidspunktet på dagen og trafikken. 

Drosjer er også et alternativ. Du finner ledige drosjer utenfor alle flyplassens terminalene. Taxi fra Charles de Gaulle til Paris koster omtrent 50 euro. Prisen kan være høyere i rushtiden. 
 

Leiebil ved Charles de Gaulle i Paris

Dersom du ønsker å leie bil til ferien din, finner du forskjellige bilutleiefirmaer ved terminal 1. Flyplassen er godt skiltet, så det er enkelt å finne fram.

Det er smart å bestille leiebilen hjemmefra på forhånd, da det gir deg muligheten til å hente bilen når som helst på døgnet, noe som kan være praktisk i forbindelse med flyreiser.

Annet

Valuta: Euro

Tidsforskjell: Ingen

Språk: Fransk

Den norske ambassade: Ambassade Royale de Norvège, 28, rue Bayard, 5e étage, 75008 Paris

 

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner