søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Paris i Frankrike fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Gjør deg klar til å nyte Paris i alle sesonger! 

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Paris – bestill nå

Bestill billettene tidlig, så har du større sjanse til å finne en billigere flygning. Hvis du vil ha en oversikt over alle SAS-destinasjonene, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder kan dra nytte av vårt 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Du kan gjerne bestille nå og bestemme deg senere.

  • cl--plane-right Flyplass: Paris Charles de Gaulle lufthavn (CDG)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Fransk

Rabattbilletter for barn

La barna kose seg i Paris. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med hele familien på tur til Paris. En by med en mengde familievennlige ting du kan gjøre når du ankommer.

Fly til Paris og kos deg på en romantisk storbyferie  

Paris er kjent for sin bysilhuett fra 1800-tallet og skilter med Eiffeltårnet, Louvre-museet og Notre Dame-katedralen. Paris anses for å være en av de mest romantiske byene i verden. Gjør deg klar til å utforske denne sjarmerende byen til fots og nyt det beste innen mat, prisvinnende vin og vakre nabolag. 

Uansett om du er her med kjæresten, alene eller med familien, finnes det så mye du kan se og gjøre i Frankrikes hovedstad at du skulle ønske at du kunne bli her lenger!

Helgetur i Paris
  • Kafé i Paris
  • Eiffeltårnet i Paris
  • Fly med SAS til Paris

Alltid inkludert i reisen til Paris

I SAS gjør vi alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Paris inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden og gjør den mer tilgjengelig. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise til utlandet, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter du bestiller med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer mer enn 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Paris

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Paris og la deg inspirere