Fly til Paris

Paris er en sjarmerende hovedstad som skilter med arkitektur fra 1800-tallet, blomsterfylte grøntområder og eksklusiv mote. Hvis du er på utkikk etter en romantisk ferie, er kjærlighetens by det rette stedet!

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Paris i Frankrike fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din reise til Paris

Bestill billettene tidlig, så har du større sjanse til å finne en billigere flygning. Hvis du vil ha en oversikt over alle SAS-destinasjonene, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder kan dra nytte av vårt 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Du kan gjerne bestille nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

La barna kose seg i Paris. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med hele familien på tur til Paris. En by med en mengde familievennlige ting du kan gjøre når du ankommer.

Fly til Paris og kos deg på en romantisk storbyferie

Paris er kjent for sin bysilhuett fra 1800-tallet og skilter med Eiffeltårnet, Louvre-museet og Notre Dame-katedralen. Paris anses for å være en av de mest romantiske byene i verden. Gjør deg klar til å utforske denne sjarmerende byen til fots og nyt det beste innen mat, prisvinnende vin og vakre nabolag.

Uansett om du er her med kjæresten, alene eller med familien, finnes det så mye du kan se og gjøre i Frankrikes hovedstad at du skulle ønske at du kunne bli her lenger!

Fly til <em>Paris</em>

Fly med SAS til Paris Charles de Gaulle lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å starte ferien når du lander.

Paris Charles de Gaulle lufthavn

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Paris

I SAS gjør vi alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Paris inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.