søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Nice i Frankrike fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Nice – bestill nå

Hvis du bestiller billetten i god tid i forveien her på SAS, har du enda større sjanse til å finne et godt tilbud på billetten din. Hvis du trenger en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde har du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillingene dine. Hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille umiddelbart og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Nice Côte d’Azur lufthavn (NCE)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Fransk

Rabattbilletter for barn

Opplev Nice sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 %rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Nice. 

fly til Nice og nyt en fransk strandferie

Frankrikes Côte d’Azur trekker til seg millioner av besøkende hvert år, og Nice er en av de mest populære kystbyene langs hele kystlinjen. Nice skilter med overdådighet fra den gamle verden, uendelig med solskinn og vakre kystomgivelser, og er en by som vil gi deg en Middelhavsferie du sent vil glemme.

Her kan du rusle langs den franske rivieraen, sole deg på myke sandstrender, ta del i den lokale kulturen på Musee Matisse eller beundre panoramautsikten fra slottshøyden. 

Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Nice, og alle vil finne noe de liker her. 

Helgetur i Nice

Alltid inkludert i reisen til Nice

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Du vil alltid ha visse fordeler når du flyr med SAS. Uansett hvilken billettype du har, får du lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng hver gang du flyr med oss eller våre partnere i Star Alliance. Alle opptjente poeng kan senere brukes til å betale for din neste reise, oppgradere billetten, leie bil og mye mer. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter du bestiller med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer mer enn 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Nice

Gjør reisen enda mer behagelig og bestill både leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Nice og la deg inspirere