Fly til Nice

Det er mye liv i Nice, og mellom de myke sandstrendene og de fancy cocktailbarene finner du en masse du kan se og gjøre, som fotturer langs kysten, vannsport og besøk til museer. Gjør deg klar til å nyte det aller beste av Côte d’Azur.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Nice i Frankrike fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Nice

Hvis du bestiller billetten i god tid i forveien her på SAS, har du enda større sjanse til å finne et godt tilbud på billetten din. Hvis du trenger en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde har du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillingene dine. Hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille umiddelbart og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Frankrike sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 %rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Nice.

Fly til Nice og nyt en fransk strandferie

Frankrikes Côte d’Azur trekker til seg millioner av besøkende hvert år, og Nice er en av de mest populære kystbyene langs hele kystlinjen. Nice skilter med overdådighet fra den gamle verden, uendelig med solskinn og vakre kystomgivelser, og er en by som vil gi deg en Middelhavsferie du sent vil glemme.

Her kan du rusle langs den franske rivieraen, sole deg på myke sandstrender, ta del i den lokale kulturen på Musee Matisse eller beundre panoramautsikten fra slottshøyden.

Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Nice, og alle vil finne noe de liker her.

Fly til <em>Nice</em>

Fly med SAS til Nice Côte d’Azur lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når du starter ferien.

Nice Côte d’Azur lufthavn

Nice er den perfekte destinasjonen for en strandferie med sin milelange kyst. Nyt Middelhavet i denne solfylte byen. Hvis du ser etter et sted hvor du kan slappe av, er Nice stedet for deg.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Nice

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Du vil alltid ha visse fordeler når du flyr med SAS. Uansett hvilken billettype du har, får du lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.