søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Nice

Fly til Nice

SAS tilbyr direktefly til Nice fra Oslo, og fra/via København og Stockholm. Nice er Frankrikes femte største by og ligger ved den franske rivieraen – et europeisk paradis for alle som liker sol, strand, shopping og god mat. Nice tilbyr den komplette pakken for de som er ute etter en kombinert strand- og storbyferie. 

Det tar kun ca. 3 timer å fly til Nice fra Oslo. Det er ikke en lang flytid for å oppnå sol og sommer, men vi vil gjerne at du har det bra både før og under din reise.

 

Nice – sjarmerende fransk perle

Det er ikke uten grunn at Nice er et populært reisemål. Nice er byen som har det meste. Her kan storby og shopping kombineres med behagelig strandliv. Nice er en allsidig by hvor både backpackere på lavbudsjett finner seg til rette, og hvor de mer glamorøse har omgivelser som ikke ødelegger imaget.  Her kan man ligge på sitt håndkle og skue utover det turkise havet, eller man kan slappe av i luksuriøse strandstoler og nyte leskende drinker.

Vi har direkte fly til Nice året rundt

Vi flyr til Nice hele året rundt med flest avganger i sommerhalvåret. Turen går direkte til lufthavnen ”Nice Côte d'Azur Lufthavn” som ligger kun 7 km fra sentrum i Nice. Fra der er du snart midt i den solrike franske storbyen med de vakre strendene.

 

Bli medlem av EuroBonus

Meld deg på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Du kan også opptjene poeng når du f.eks. bestiller hotel og bil hos våre mange partnere, og dine poeng kan du enkelt gjøre om til rabatt på flyreiser og bruke på shopping i vår webshop.

Husk også å melde på dine barn og opptjen poeng på deres flybilletter.

Inspirasjon til din reise

Et flott utgangspunkt for hele Rivieraen

Hvis du flyr til Nice med SAS, lander du midt i smørøyet. Rivieraen er en fantastisk del av verden som nesten alle besøkende forelsker seg i på en eller annen måte. For de fleste er det lett å like det deilige klimaet, de vakre strendene, glamouren, den deilige maten, vinkulturen eller alle de fantastiske sjarmerende småbyene. Selv om man egentlig har tenkt seg til andre deler av Provence, anbefales det å ta en dag eller to i Nice for å oppleve den spesielle stemningen som den lange strandlinjen og promenaden skaper.

Nice kan også kombineres med en reise til det fantastiske Korsika.  Fra Nice går det flere ferger som tar deg over til øya, som i tillegg til nydelige strender, kan gi deg storslagne naturopplevelser i høye fjell. Her kan du også se delfiner leke blant fantastiske vulkanske formasjoner som med rette står på UNESCOs verdensarvliste.

 

En perfekt dag i Nice

Nice er en by som gir deg mulighet til å få perfekte dager. Hva med å ta turen innom det nærmeste supermarkedet og kjøpe ferske baguetter, ost, frukt, oliven og begynne dagen med en piknik? Så kan du la deg sjarmere av de smale gatene mens du spasere gjennom gamlebyen og opp steintrappene til det kunstige fossefallet i østre enden av Nice. Her kan man ta en pust i bakken, nyte vannfallet og utsikten med den sterke kontrasten mellom gamlebyens røde takstein og det turkise havet. Et par minutters gange tar deg så til den sydlige delen av høyden. Her kan pikniken starte på mykt gress, og du kan nyte utsikten over Nice mellom trærne, som gir en svalende skygge. Når det blir for varmt å slumre i skyggen, kan du ta trappene ned mot stranden som gir nye muligheter. For eksempel å la kameraet fange vakre Nice fra nye vinkler.

Opptil 90% barnerabatt

Når du flyr med oss til Nice får du alltid gode rabatter på dine barns flybilletter. Barn under 2 år får opptil 90% rabatt på billettprisen og du kan ta med barnevogn/klappvogn til de minste – dette er inkludert i prisen. I aldersgruppen 2-11 år får du 25% rabatt på ditt barns flybillett.

Er det din første flytur med barn, så ta gjerne kontakt med vårt mannskap på lufthavnen eller om bord – de er nemlig topptrent i å ta ekstra godt vare på deg som er ny i luften.

Få mer info om barnerabatt og flyreiser med barn

Kort om Nice

Valuta: euro (EUR)

Tidsforskjell: ingen

Språk: fransk

 

Ambassade:

Frankrikes ambassade, Drammensveien 69, 0244 Oslo, tlf: 23 28 46 00

 

Norsk konsulat:

45, rue St. Philippe, "Le Palmeira" 06000 Nice, tlf: +33 (0)4 92 15 57 57

Turistinformasjon

Annet

Frankrike

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner