LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Fly

  Fly til Brussel

   

  Alltid inkludert i din flybillett til Brussel: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…

  Det tar under 3 timer å fly til den den lille storbyen Brussel fra Oslo, og under reisen vil vi gjøre alt vi kan for at du får det ekstra behagelig. Derfor kan du nyte kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser – naturligvis er alt uten ekstra kostnader.

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Brussel. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt: 

  •    Online sjekk inn
  •    Kaffe, te og aviser i appen – gratis
  •    Opptil 90 % barnerabatt
   

  Finn din flyavgang og pris med det samme på denne siden eller bruk vår app – så kan du raskt finne ditt fly til Brussel direkte på mobilen.

  Hyppige flyavganger til Brussel

  Vi flyr til lufthavnen Brussel (BRU) som ligger knappe 10 km unna bysentrum, til alle døgnets tider. Slik at du kan finne et fly som passer med dine planer i Brussel.

   

  Billige flybilletter til Brussel – bestill i god tid og spar penger

  Du kan enkelt reise billig til Belgias hovedstad med oss. Bare bestill flybillettene i god, og da kan du få de beste prisene.

  Du får også alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Dermed trenger ikke å gå glipp av billige billetter—bestill først, og hør deretter hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

  Er du glad i tilbud (hvem er ikke det!)? Se alle våre aktuelle tilbud på fly til Brussel her.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Ikke glem vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. unike medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Poengene du får kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk.

  Annet

  Brussel
  Belgia

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies