Fly til Belgia

Fly med SAS til Brussel, ofte omtalt som Europas hovedstad. Både Europaparlamentet og NATO har sine hovedkontorer her. Fra Brussel kan du lett reise til andre deler av Belgia og besøke byer i Flandern eller Vallonia, som Antwerpen, Gent, Leuven, Mons eller Liège.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Belgia fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Brussel.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Belgia – nyt frites, vafler og sjokolade i Brussel

Hvis du ikke er så glad i offentlige bygninger og politikk, er det likevel masse du kan se og gjøre i Brussel. Kos deg med belgiske vafler, sjokolade eller lokalbrygget øl. Du kan smake på belgiske moules (blåskjell) på en av de mange sjømatrestaurantene rundt Sainte Catherine-torget. Ikke glem å smake på belgiske frites mens du er her.

Bøker og historie i Antwerpen

Franskmannen Christophe Plantin slo seg ned i Antwerpen, Belgias største havn, rundt 1550. I 1555 etablerte han sitt berømte trykkeri og bokforlag her. Officina Plantiniana flyttet etterhvert til en bygning i Vrijdagmarkt, hvor arbeidet fortsatte i rundt 300 år før det ble solgt til Antwerpen by og gjort om til et museum.

I dag huser Museum Plantin-Moretus to av de eldste trykkpressene i verden og det opprinnelige Garamond-skriftsnittet av bly som ble lagd av den parisiske gravøren Claude Garamond. Ikke gå glipp av boksamlingen og bokbutikken på museet.

Fly til <em>Belgia</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Belgia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Brussel.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.