søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Brussel i Belgia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

Fly med SAS til Belgia

Fly med SAS til Brussel, ofte omtalt som Europas hovedstad. Både Europaparlamentet og NATO har sine hovedkontorer her. 

Fra Brussel kan du lett reise til andre deler av Belgia og besøke byer i Flandern eller Vallonia, som Antwerpen, Gent, Leuven, Mons eller Liège.

  • cl--locator Hovedstad: Brussel
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Offisielt språk: Nederlandsk, fransk og tysk

Bøker og historie i Antwerpen

Franskmannen Christophe Plantin slo seg ned i Antwerpen, Belgias største havn, rundt 1550. I 1555 etablerte han sitt berømte trykkeri og bokforlag her. Officina Plantiniana flyttet etterhvert til en bygning i Vrijdagmarkt, hvor arbeidet fortsatte i rundt 300 år før det ble solgt til Antwerpen by og gjort om til  et museum.

I dag huser Museum Plantin-Moretus to av de eldste trykkpressene i verden og det opprinnelige Garamond-skriftsnittet av bly som ble lagd av den parisiske gravøren Claude Garamond. Ikke gå glipp av boksamlingen og bokbutikken på museet. 

Fly til Belgia med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Bli inspirert og les mer om Belgia