søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Belgia

Fly til Belgia

Fly med SAS til Belgia

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Belgia kan by på en rik kultur, slående natur og deilig belgisk sjokolade som vil smelte på tungen din. SAS flyr direkte fra Oslo til Brussel – bestill med oss i dag.

 

Fra shopping til natur

Til tross for størrelsen, kan Belgia by på mange spennende og varierte gjøremål. Landet er delt i tre områder, og hvert område byr på noe unikt. Belgia er en del av Benelux-unionen, som også inkluderer Nederland og Luxembourg.

Flanders er en by i Nord-Belgia som består av et tett befolket område med strender og langstrakte vidder. I midten av Belgia finner du hovedstaden, Brussel, som kan by på shopping, gastronomi og mye kultur. Dersom du vil oppleve Belgias ville natur, bør du reise sørover. Der vil du finne vakker natur og frodige områder rundt byer som Vallonia og Ardennene.

 

Brussel – et uforglemmelig møte

Belgia byr på mye kultur, som fantastiske bygninger og morsomme attraksjoner. Opplev Manneken Pis-statuen i Brussel eller opplev Belgias flotteste kirke, Onze-Lieve-Vrouv, i Antwerpen, som er dekorert av kunstneren Peter Paul Rubens.

 

Fottur i Belgia

Dersom du liker å gå tur, bør du besøke Vallonia, der du kan gå på tur i skogen og langs høye åskammer.

Gå ikke glipp av muligheten til å nyte de idylliske elvedragene som virkelig gjør inntrykk på besøkende. Dette området i Belgia er også hjem for det berømte sykkelløpet Liége-Bastogne-Liége, hvor en lang rekke profesjonelle syklister deltar.

 

Fransk gastronomi og belgisk sjokolade

I Belgia serverer de fransk mat, men i tyske porsjonsstørrelser. Alle belgiere har en spesiell kjærlighet for mat som du vil oppleve på de mange restaurantene og kafeene. Husk å nyte litt belgisk sjokolade, som er verdenskjent for sine mange former og smaker.

 

Fly direkte til Belgia med SAS 

SAS vil fly deg direkte til Belgia fra Oslo. Du vil lande på Brussel lufthavn (BRU). 

Annet

Brussel