LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Brussel

  Fly til Brussel

  SAS flyr daglig direkte fra Oslo til Brussel. Det tar under 3 timer å fly til den den lille storbyen Brussel fra Oslo, og under reisen vil vi gjøre alt vi kan for at du får det ekstra behagelig. Derfor kan du nyte kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser – naturligvis er alt uten ekstra kostnader.

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Brussel. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt: 

  Finn din flyavgang og pris med det samme på denne siden eller bruk vår app – så kan du raskt finne ditt fly til Brussel direkte på mobilen.

  Brussel er hovedstaden i Belgia. En liten storby med yrende kulturliv, gastronomiske eventyr og en rekke museer.

  Brussel er akkurat passe stor for en weekendtur, avstandene er korte og du rekker å se mye av det byen kan by på i løpet av helg. Fly til Brussel, så slipper du maset og menneskemylderet du ofte finner i andre storbyer.


  Fly til Brussel med SAS

  Fly til Brussel med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du     har 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Brussel med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.


  Severdigheter i Brussel

  Få med deg rådhuset Hôtel de Ville på Grand Place. Bygningen i gotisk stil har fantastiske dekorasjoner. Plassen med de mange fortausrestaurantene har en meget hyggelig atmosfære.
  Er du interessert i tegneserier, kan du boltre deg med kjente navn som Tintin og Sprint.

  Det kryr av bokhandlere som har både nye og brukte utgaver av tegneseriehefter som er utgitt, for ikke å snakke om alle "gadgets" du kan få tak i. Andre kjente tegneseriefigurer som Blake & Mortimer, Lucky Luke, Buck Danny, Alix, Johan and Pirlouit er alle belgiske.
  Få også med deg den lille bronsestatuen "Manneken Pis" fra 1619, som kan kalles Belgias svar på Sinnataggen.

  Byen har mye å vise frem av museer, gallerier og andre severdigheter. En mer moderne severdighet er Atomium, en gigantisk modell av et atom med restaurant øverst. Og når du likevel befinner deg i Europas maktsentrum, bør du ta en tur og se på alle de monumentale EU-bygningene. Nærmere de viktige beslutningene er det vanskelig å komme. Museums oversikt
  Fly til Brussel med SAS, og opplev en by som er både historisk og moderne.


  Mat og drikke i Brussel

  Nyt belgisk øl og muslinger med pommes frites, og ta en spasertur gjennom Europas sentrum. Besøker du Belgia, må du for all del ikke gå glipp av sjokoladen. Det sies at landet lager verdens beste sjokolade. Du finner den i alle mulige varianter og smaker. Byen har en rekke fantastiske restauranter av meget høy kvalitet, så her er det bare å velge din favoritt.

  I Brussel finner du verdens beste sjokolade. Brussel er også en av de byene i Europa hvor du finner flest restauranter, alt fra flotte restauranter med Michelin stjerner til små tradisjonelle spisesteder hvor du kan spise Belgias nasjonalrett Moules Frites (Blåskjell og french fries).


  Shopping i Brussel

  Brussel er et eldorado for shopping med alt fra store varemagasin til lokale markeder. Fly til Brussel med SAS, og du kan fylle handleposene med stort og smått, gammelt og nytt.

  Hyppige flyavganger til Brussel

  Vi flyr til lufthavnen Brussel som ligger knappe 10 km unna bysentrum, til alle døgnets tider. Slik at du kan finne et fly som passer med dine planer i Brussel.

   

  Billige flybilletter til Brussel – bestill i god tid

  Du kan enkelt reise billig til Belgias hovedstad med oss. Bare bestill flybillettene i god, og da kan du få de beste prisene.

  Du får også alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Dermed trenger ikke å gå glipp av billige billetter—bestill først, og hør deretter hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

  Er du glad i tilbud (hvem er ikke det!)? Se alle våre aktuelle tilbud på fly til Brussel her.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Ikke glem vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. unike medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Poengene du får kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk.

  Annet

  Belgia

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies