søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Brussel i Belgia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Brussel – bestill nå

Bestill reisen på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger og mer penger til overs som du kan bruke i Brussel. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og bestemme deg for å reise senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Brussel lufthavn (BRU)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Fransk

Rabattbilletter for barn

Opplev Brussel sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Brussel.  

fly til Brussel og nyt en historisk og kul storbyferie

Brussel skilter med skjulte arkitektoniske skatter, UNESCO-vernede steder og barer du ikke bør gå glipp av, og er en perfekt blanding av historie og moderne kultur. 

Her kan du utforske markedstorget i byen og Grand-Place, eller besøke museer for kunst, vitenskap og ingeniørarbeid for å få vite mer om den lokale historien.  

Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Brussel, og her er det noe for enhver. 

Helgetur i Brussel
  • Hvorfor Brussel?
  • Fly med SAS til Brussel lufthavn (BRU)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i din reise til Brussel

I SAS gjør vi alltid vårt beste for å gi kundene en hyggelig og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, kan du nyte visse SAS-fordeler. Flygningen til Brussel inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Hvis du vil reise enda mer komfortabelt, er det bare å oppgradere flybilletten til den neste reiseklassen og få flere fordeler. I den neste reiseklassen får du tilgang til Fast TrackSAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem vil du opptjene poeng på hver flygning med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan deretter bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp som kommer fra flyene våre. Les mer om SAS sitt arbeid for bærekraft

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Brussel

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Bli inspirert og les mer om Brussel