Fly til Brussel

We are travelers.

SAS flyr til Brussel i Belgia fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Brussel – bestill nå

Bestill reisen på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger og mer penger til overs som du kan bruke i Brussel. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og bestemme deg for å reise senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Brussel sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Brussel.

fly til Brussel og nyt en historisk og kul storbyferie

Brussel skilter med skjulte arkitektoniske skatter, UNESCO-vernede steder og barer du ikke bør gå glipp av, og er en perfekt blanding av historie og moderne kultur.

Her kan du utforske markedstorget i byen og Grand-Place, eller besøke museer for kunst, vitenskap og ingeniørarbeid for å få vite mer om den lokale historien.

Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Brussel, og her er det noe for enhver.

Brussel

Siden Brussel er et senter for europeisk kultur og institusjoner, har den mye mer å tilby enn du kanskje skulle tro. Byen er ikke bare kjent for sin produksjon av sjokolade og øl, men huser dessuten over 90 museer, flere grønne parker, nydelig arkitektur og ut stort utvalg barer.

Fly med SAS til Brussel lufthavn, så er du uthvilt og klar til å starte ferien når du lander i byen.

Brussel lufthavn

Brussel er en by som er liten samtidig som den har alle kjennetegnene til en storby. Her kan du utforske moderne nabolag, art deco-bygninger og småbysjarm på ett og samme sted. Byen har noe for enhver, noe som gjør at den er vel verdt et besøk.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i din reise til Brussel

I SAS gjør vi alltid vårt beste for å gi kundene en hyggelig og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, kan du nyte visse SAS-fordeler. Flygningen til Brussel inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil reise enda mer komfortabelt, er det bare å oppgradere flybilletten til den neste reiseklassen og få flere fordeler. I den neste reiseklassen får du tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud