ÉN VEI FRA
Brussel

Fly til Brussel

Finn avgangen til Brussel som passer best for deg, i lavpriskalenderen. Vi har mange daglige direkte flyavganger fra Oslo til Brussel.
 

Direkterute til Brussel

Fly direkte til Brussel fra Oslo med SAS seks dager i uken. Vi har mange daglige avganger, både fra Oslo, Bergen og andre norske flyplasser hele året. I lavpriskalenderen kan du lett få oversikt over alle våre priser og avganger. Husk at vi har 24 timers angrerett. Så når du kommer over et godt tilbud, kan du gjerne kjøpe billettene, og spørre kjæresten eller vennene etterpå.

Finn din avgang til Brussel nå
 

Kom godt av sted med SAS Go Light

SAS Go Light er den ideelle reiseklassen for deg som ikke trenger ha med så mye bagasje. I billetten har vi inkludert én håndbagasje på opptil 8 kilo, en liten veske, gratis kaffe og te om bord og mye mer. Du får naturligvis samme gode service som du er vant til fra våre andre reiseklasser.

Les mer om SAS Go Light her


SAS Remap – få de beste anbefalingene

Med SAS Remap, som er en del av SAS-appen, kan du få alle de beste anbefalingene fra andre reisende og lokale. Samler du på ekte og unike opplevelser? Da gir SAS Remap deg muligheten til å se andres gode råd om alt det som ikke står i reisehåndbøkene. Kartet gjør det enkelt å finne kaféer, restauranter og gode opplevelser akkurat der du er.

Les mer om SAS Remap og SAS-appen

 

Billige flybilletter til Brussel

I lavpriskalenderen finner du enkelt de billigste billettene til Brussel. Hvis du bestiller billettene i god tid, får du den beste prisen og flest avganger å velge mellom. Er du fleksibel på reisedatoene, anbefaler vi dessuten at du klikker litt rundt i kalenderen, siden det kan være forskjell i billettprisene, avhengig av dagene.

Bestill billetter til Brussel nå

 

EuroBonus – en verden av fordeler

Vil du ha enda flere fordeler når du reiser? Bli medlem av EuroBonus, og opptjen poeng når du flyr med SAS, shopper på nettet eller bruker kredittkortet du knytter opp til din EuroBonus-konto. Når du har opptjent nok poeng, kan du bruke dem til å kjøpe flybilletter, leie bil eller betale for hotellopphold.

Bli medlem av EuroBonus og opplev alle fordelene


Brussel lufthavn

Brussel lufthavn ble, som så mange andre europeiske lufthavner, bygget under 2. verdenskrig av den tyske okkupasjonsmakten. Senere overtok den belgiske hæren den, og i dag fungerer den som sivil lufthavn. Brussel lufthavn ligger ca. 12km utenfor Brussel.

Kontakt
Leopoldlaan
1930 Zaventem
Belgia
Tlf.: +32 2 753 77 53
Hjemmeside
 

Transport til og fra flyplassen

Når du skal til og fra Brussel lufthavn, kan du velge mellom flere forskjellige transportmåter. Du kan for eksempel ta toget til Brussel eller andre belgiske byer. Togstasjonen finner du under terminalen i kjelleren. Der går også mange forskjellige busser fra flyplassen, både til Brussel og til andre byer. Du finner bussene utenfor terminalen, og billetter kan enten kjøpes på SMS, via en app eller direkte i bussen.
 

Bilutleie på flyplassen

Vil du selv kjøre fra flyplassen og inn til byen? Lei en bil. I ankomsthallen finner du alle de store bilutleiefirmaene. Hvis du vil være sikker på at bilen er klar når du lander, anbefaler vi at du bestiller den før avreise. Når du bestiller på forhånd, får du også den beste prisen.

Bestill leiebil her

 

Kom deg enkelt rundt i Brussel

De offentlige transportmulighetene i Brussel omfatter både metro, tog, bybane, buss og vannbuss, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt til alle hjørner av byen.

Metroen, bybanen og bussene er drevet av Brussels Intermunicipal Transport Company. Det finnes forskjellige typer billetter å velge mellom, alt etter om du ønsker en enkeltbillett, en tur-returbillett eller en billett som varer i 24, 48 eller 72 timer. Billetter kan kjøpes på nett, på egne billettkontorer eller i billettautomater.

Vannbussen går på Zenne-elven. Bussen ble lansert i 2013 fordi det er mange nybygg langs elven, både boliger, små butikker og kontorer. Stoppesteder, hyppighet og hvor stor del av året den går, utvides stadig. Vannbussen er en hyggelig og populær måte å bli fraktet på, og den gjør det enkelt å komme til steder langs den lille elven som normalt er vanskeligere å komme til.

Les mer om vannbussen


 

Billige flybilletter til Brussel

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.


Bli forført av Brussel

Når du tenker på Brussel, tenker du kanskje på politikk og administrasjon. Uansett om du er på forretningsreise eller ikke: Når du besøker Brussel, er det en by som byr på mye mer enn det du kanskje umiddelbart tenker på.

I den belgiske hovedstaden finner du noe for enhver smak. På de lokale loppemarkedene finner du lokal stemning og artige funn, og over alt i byen er det street art og vakre, gamle bygninger. Er du historie-, kunst- eller kulturinteressert, er de mange små museene som byen byr på, ideelle å besøke.

Når du besøker Brussel, må du naturligvis ikke gå glipp av belgiske vafler, belgisk sjokolade og belgisk øl. Alle tre tingene finner du overalt i byen, og det er ikke uten grunn at Brussel er kjent for nettopp det.

Bestill reise til Brussel og la deg forføre
 

Fakta om Brussel

Valuta: Euro
Tidsforskjell: 0
Landskode: +32
Språk: Fransk, nederlandsk og tysk

Den belgiske ambassade:
Munkedamsveien 53B
0250 Oslo
Tlf.: +47 23 23 92 20
Hjemmeside

Den norske ambassaden i Brussel:
Rue Archimède 17
1000 Bruxelles
Tlf.: +32 2 238 73 00
E-post: emb.brussels@mfa.no
Hjemmeside
 

Annet

BelgiaFLERE SAS-DESTINASJONER