Fly til Tenerife

Tenerife er perfekt for alle som ønsker seg avslappende strandliv, men også for de som vil dra på eventyr. Der kan du dra på fotturer gjennom det pittoreske landskapet og surfe på bølgene på noen av de mest berømte surfestedene i verden. Ikke glem å skjemme bort smaksløkene dine med fersk sjømat og tradisjonell spansk tapas mens du er der.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Tenerife i Spania fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Tenerife

Bestill reisen med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil se alle SAS-destinasjoner, kan du sjekke ut vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Spania sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Tenerife.

Fly til Tenerife og nyt en unik øyferie

Tilbring ferien med å slappe av på gyllen sand og snorkle i krystallklart vann. De fantastiske strendene og vakre landskapet gjør Tenerife til det ultimate reisemålet for drømmeferien din. Oppdag Teide nasjonalpark og ta taubanen opp til det høyeste punktet i Spania, Mount Teide, hvor du får en helt fantastisk utsikt over øya.

Fly til <em>Tenerife</em>

Fly med SAS til Tenerife South flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Tenerife South flyplass

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Tenerife

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at kundene våre får en avslappende og komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Tenerifte inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du ha enda mer komfort på reisen til Tenerife? Sørg for å oppgradere billetten til neste reiseklasse for å få flere fordeler. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt gratis måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.