søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Spania fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing, og Singapore).

SAS flyr til Alicante, Barcelona, Las Palmas, MalagaPalma de Mallorca, Sevilla og Valencia i Spania.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Mallorca, Barcelona, Alicante, Las Palmas eller Malaga 

Enten du ønsker å dra til Kanariøyene, Mallorca eller det spanske fastlandet vil Scandinavian Airlines ta deg dit. Fly med oss for å nyte den spanske solen og strendene, utforsk Mallorca, Costa del Sol, Alicante eller Kanariøyene. Eller kombiner strand med byliv i den katalanske hovedstaden Barcelona. 

  • cl--locator Hovedstad: Madrid
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Offisielt språk: Spansk

Utforsk Palma de Mallorca 

Ser du etter natur, ro og fred – og fest? Du trenger ikke lete lenger. Mallorca byr på turkist vann og gylne strender, fjell, skjulte grotter, pittoreske landsbyer, frodig grønn natur og en hovedstad – Palma – med et livlig natteliv. 

Gå en fottur eller lei en sykkel og sykle rundt øyen for å oppleve den vakre naturen og landsbyene i Mallorca. Dra på klatretur til UNESCO-verdensarvstedet Serra de Tramuntana, fjellkjeden på den nordvestlige delen av øyen. Ta en tur til Valdemossa, en av de mer kjente landsbyene i fjellene. 

Fly til Spania med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Mer om vårt bærekraftarbeid  

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Spania og la deg inspirere