Fly til Spania

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Spania fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyr til Alicante, Barcelona, Las Palmas, Malaga, Palma de Mallorca, Sevilla og Valencia i Spania.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Mallorca, Barcelona, Alicante, Las Palmas eller Malaga

Enten du ønsker å dra til Kanariøyene, Mallorca eller det spanske fastlandet vil Scandinavian Airlines ta deg dit. Fly med oss for å nyte den spanske solen og strendene, utforsk Mallorca, Costa del Sol, Alicante eller Kanariøyene. Eller kombiner strand med byliv i den katalanske hovedstaden Barcelona.

Utforsk Palma de Mallorca

Ser du etter natur, ro og fred – og fest? Du trenger ikke lete lenger. Mallorca byr på turkist vann og gylne strender, fjell, skjulte grotter, pittoreske landsbyer, frodig grønn natur og en hovedstad – Palma – med et livlig natteliv.

Gå en fottur eller lei en sykkel og sykle rundt øyen for å oppleve den vakre naturen og landsbyene i Mallorca. Dra på klatretur til UNESCO-verdensarvstedet Serra de Tramuntana, fjellkjeden på den nordvestlige delen av øyen. Ta en tur til Valdemossa, en av de mer kjente landsbyene i fjellene.

Spania

Pablo Picasso ble født i Malaga, hovedstaden i Costa del Sol, og han er over hele byen. Picasso-museet ble grunnlagt i 2003 og har mer enn 200 malerier, tegninger, skulpturer osv.

Mens du er i Malaga har du kanskje også lyst å besøke huset der den berømte maleren ble født. Her finner du både verkene hans og andre minner.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Spania sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Mallorca, Barcelona, Madrid, Malaga, Alicante eller Las Palmas.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid