søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Madeira i Portugal fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Madeira – bestill nå

Bestill ferien med SAS i god tid i forveien, så finner du kanskje billigere billetter. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Madeira flyplass (FNC)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: WET: UTC/ VEST: UTC+1
  • cl--globe Offisielt språk: Portugisisk

Rabattbilletter for barn

Opplev Madeira med barna for en rimeligere pris. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Madeira.  

Fly til Madeira og opplev et øyeventyr  

Øygruppen Madeira er en selvstendig region av Portugal som består av fire øyer som ligger på nordvestkysten av Afrika. Denne ulendte øya er et perfekt reisemål for naturinteresserte og friluftsfanatikere, og huser frodige, grønne skoger, en utrolig kystlinje og endeløse turstier. 

Når du ikke klatrer opp Pico Ruivo (øyas høyeste fjell) eller nyter sjøutsikten på Cabo Girao (et fantastisk utkikkspunkt), kan du ta turen til Madeiras botaniske hager eller det lokale bondemarkedet. 

Det er mye å gjøre og mye og se på Madeira – nok til å holde deg opptatt hele ferien.

Utforsk Madeira
  • Hvorfor Madeira?
  • Fly med SAS til Madeira/Funchal flyplass (FNC)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Madeira

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Madeira inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden, og mer for pengene. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Madeira

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til Madeira så enkel og hyggelig som mulig.  

Andre populære SAS-destinasjoner