SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Madeira

We are travelers.

SAS flyr til Madeira i Portugal fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Madeira – bestill nå

Bestill ferien med SAS i god tid i forveien, så finner du kanskje billigere billetter. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Madeira med barna for en rimeligere pris. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Madeira.

Fly til Madeira og opplev et øyeventyr

Øygruppen Madeira er en selvstendig region av Portugal som består av fire øyer som ligger på nordvestkysten av Afrika. Denne ulendte øya er et perfekt reisemål for naturinteresserte og friluftsfanatikere, og huser frodige, grønne skoger, en utrolig kystlinje og endeløse turstier.

Når du ikke klatrer opp Pico Ruivo (øyas høyeste fjell) eller nyter sjøutsikten på Cabo Girao (et fantastisk utkikkspunkt), kan du ta turen til Madeiras botaniske hager eller det lokale bondemarkedet.

Det er mye å gjøre og mye og se på Madeira – nok til å holde deg opptatt hele ferien.

Madeira

Øya Madeira har lenge vært et populært reisemål, og har tiltrukket seg mange tusen fotturister og naturentusiaster i en årrekke. Gjør deg klar til å bli kjent med øyas vulkanske historie, smake på retter fra Funchals berømte kjøkken og utforske øya via land og sjø.

Fly med SAS til Madeira flyplass, så vil du lande klar for å starte ferien.

Madeira flyplass

Enten du har planer om en romantisk bryllupsreise, en familieferie, en tur med venner eller et aktivt eventyr, er Madeira det perfekte reisemålet. Utforsk dype gjel, svøm med delfiner, slapp av på standen og smak på nydelige, lokale retter – det er mye å gjøre på ditt besøk på Madeira.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Madeira

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Madeira inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid