Fly til Madeira

Øya Madeira har lenge vært et populært reisemål, og har tiltrukket seg mange tusen fotturister og naturentusiaster i en årrekke. Gjør deg klar til å bli kjent med øyas vulkanske historie, smake på retter fra Funchals berømte kjøkken og utforske øya via land og sjø.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Madeira i Portugal fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Madeira

Bestill ferien med SAS i god tid i forveien, så finner du kanskje billigere billetter. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Madeira med barna for en rimeligere pris. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Madeira.

Fly til Madeira og opplev et øyeventyr

Øygruppen Madeira er en selvstendig region av Portugal som består av fire øyer som ligger på nordvestkysten av Afrika. Denne ulendte øya er et perfekt reisemål for naturinteresserte og friluftsfanatikere, og huser frodige, grønne skoger, en utrolig kystlinje og endeløse turstier.

Når du ikke klatrer opp Pico Ruivo (øyas høyeste fjell) eller nyter sjøutsikten på Cabo Girao (et fantastisk utkikkspunkt), kan du ta turen til Madeiras botaniske hager eller det lokale bondemarkedet.

Det er mye å gjøre og mye og se på Madeira – nok til å holde deg opptatt hele ferien.

Fly til <em>Madeira</em>

Fly med SAS til Madeira flyplass, så vil du lande klar for å starte ferien.

Madeira flyplass

Enten du har planer om en romantisk bryllupsreise, en familieferie, en tur med venner eller et aktivt eventyr, er Madeira det perfekte reisemålet. Utforsk dype gjel, svøm med delfiner, slapp av på standen og smak på nydelige, lokale retter – det er mye å gjøre på ditt besøk på Madeira.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Madeira

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Madeira inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.