søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Portugal fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

SAS flyr til Faro, Lisboa og Madeira i Portugal. 

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte. 

Fly SAS til Faro, Lisboa eller Madeira

Fly med Scandinavian Airlines til Lisboa, hovedstaden i landet, Faro i sør eller øya Madeira i Atlanterhavet. Uansett om du liker strender, bylivet, god mat eller vakker natur, vil du nok finne noe du liker i Portugal. Fly med SAS og opplev alt Portugal har å by på.

  • cl--locator Hovedstad: Lisboa
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: WET: UTC +0/WEST: UTC +1
  • cl--globe Offisielt språk: Portugisisk

Kultur, strender og matmarkeder i Portugal

Utforsk Faro, omgitt av eldgamle bymurer; dra på shopping, se historiske steder, ta en båttur for å se sandrev-øyene i Rio Formosa naturpark eller utforsk noen av de mange vakre strendene langs Algarvekysten. 

Portugal har 850 km med strender og 3000 timer med sol hvert år, så du har mange strender å velge mellom. 

På øya Madeira er været mildt hele året. Den ligger på den afrikanske platen i Atlanterhavet, 978 km fra Lisboa, rundt 700 km fra kysten av Afrika og 450 km nord for Kanariøyene.

Fly til Portugal med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Portugal og la deg inspirere