søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Portugal

Fly til Portugal

Fly med SAS til Portugal

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Portugal er en pen og allsidig feriedestinasjon. Uansett om du vil ha en avslappende badeferie, interessant storbyliv eller velsmakende gastronomi, kan Portugal tilfredsstille alle reisebehov. Med sin plassering på den iberiske halvøya, er Portugal et av de varmeste landene i Europa. Så uansett om du reiser om sommeren eller om vinteren, kan du alltid forvente godt vær. Med sin lange kyststrekning, tilbyr Portugal både flotte strender og mye fisk og skalldyr.

 

Ta flyet til Portugal

Bli rik på gode opplevelser! Portugal skiller seg ut med en interessant arkitektur, velsmakende gastronomi og storslått natur. Fly med SAS til Madeira i vinterhalvåret og opplev Europas beste klima. Barn under 2 år får opptil 90% rabatt på flybilletten. Små barn får ikke et eget sete, og skal sitte hos deg. Barn fra 2–11 år får 25% rabatt på flybilletten. Rabattene gjelder ikke på skatter og avgifter.

 

OPPLEV ALLE FORDELENE VED Å REISE MED SAS TIL PORTUGAL

Når du flyr med SAS til Portugal, gir vi deg en rekke fordeler for at reisen skal bli så behagelig som mulig. Du får blant annet gratis te og kaffe, dagens avis i appen vår, muligheten for å sjekke inn via nettet og velge sete fra 22 timer før avreise. Med et EuroBonus-kort i hånden, tilbyr SAS en rekke fordeler. Du kan blant annet tjene poeng på leie av bil, hotellbesøk og shopping – poeng som du senere kan omvandle til flybilletter når du vil oppleve mer av verden.

 

MADEIRA SOL OG FLOTTE STRENDER FOR HELE FAMILIEN

Madeira, med sitt varme klima, er en av de absolutt beste feriedestinasjonene i Europa om vinteren hvis du savner sol og varme. Madeira er blant annet kjent for sin flotte natur, og det finnes gode muligheter for å dra på korte og lengre vandreturer. Om våren kan du oppleve øya i full flor, og hele året kan du bade på de flotte strendene. Når du får lyst til å velge byen fremfor naturen, kan du reise til Funchal, som er Madeiras hovedstad. Her får du blant annet gode shoppingmuligheter, du kan nyte havutsikten fra havnepromenaden, gå på kafé i den sjarmerende byen eller prøve Funchals famøse taubane.

 

PORTUGISISK GASTRONOMI OG KULTUR

Når det gjelder mat og vin, ligger Portugal helt i toppen. Den lange kysten gir gode fiskemuligheter. Derfor inngår fisk og skalldyr i mange portugisiske retter. En annen viktig komponent i det portugisiske kjøkkenet, er vin. I Portugal er det ikke uvanlig å drikke vin til både lunsj og middag, og rettene som serveres er ofte tilrettelagt etter den lokale vinproduksjonen. Portugal er et gammelt land, og det vises tydelig i kulturseverdighetene. Ridderborger fra middelalderen, slott i rennesansestil og museer for kunst- og historieinteresserte, er bare noe av det landet har å by på. Som folk, er portugiserne vennlige, rolige og høflige.

 

STORBYLIV, SJARM OG IDYLL I LISBOA

Lisboa er en vidunderlig storby hvor de gode opplevelsene står i kø. Overalt i byen er husene prydet av flotte, håndmalte fliser – en tradisjon som stammer helt fra middelalderen og som fortsatt lever i beste velgående. Ta en dag og gå rundt i byen for å oppleve de små og smale smugene i den gamle bydelen og de storslåtte gatene og futuristiske arkitekturen i den nye. Lisboa er bygd på syv høyder. Derfor er det mulig å gå opp og få utsikt over hele byen. Den flotte storbyen byr også på gode restauranter, hyggelige kafeer og et av verdens største akvarium hvor du kan se haier, rokker og andre havdyr.