Fly til Portugal

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Portugal fra/via Oslo, København eller Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyr til Faro, Lisboa og Madeira i Portugal.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly SAS til Faro, Lisboa eller Madeira

Fly med Scandinavian Airlines til Lisboa, hovedstaden i landet, Faro i sør eller øya Madeira i Atlanterhavet. Uansett om du liker strender, bylivet, god mat eller vakker natur, vil du nok finne noe du liker i Portugal. Fly med SAS og opplev alt Portugal har å by på.

Kultur, strender og matmarkeder i Portugal

Utforsk Faro, omgitt av eldgamle bymurer; dra på shopping, se historiske steder, ta en båttur for å se sandrev-øyene i Rio Formosa naturpark eller utforsk noen av de mange vakre strendene langs Algarvekysten.

Portugal har 850 km med strender og 3000 timer med sol hvert år, så du har mange strender å velge mellom.

På øya Madeira er været mildt hele året. Den ligger på den afrikanske platen i Atlanterhavet, 978 km fra Lisboa, rundt 700 km fra kysten av Afrika og 450 km nord for Kanariøyene.

Portugal

Ta en tur med den berømte 28-trikken opp åssidene i Lisboa og kjenn på stemningen på et av markedene i byen. Nyt utsikten fra miradora Portas do Sol eller rusle langs Rua Nova do Carvalho, den rosa gaten. Det er lett å ta tog til nærliggende Cascais eller Estoril fra Lisboa. Ikke gå glipp av Sintra, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Opplev Portugal sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Lisboa eller Faro.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid