Fly til Portugal

Fly med SAS til Lisboa, hovedstaden i landet, Faro i sør eller øya Madeira i Atlanterhavet. Uansett om du liker strender, bylivet, god mat eller vakker natur, vil du nok finne noe du liker i Portugal.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Portugal fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyr fly til Faro, Lisboa, Madeira og Porto. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Lisboa – bygd på sju åser

Ta en tur med den berømte 28-trikken opp åssidene i Lisboa og kjenn på stemningen på et av markedene i byen. Nyt utsikten fra miradora Portas do Sol eller rusle langs Rua Nova do Carvalho, den rosa gaten. Det er lett å ta tog til nærliggende Cascais eller Estoril fra Lisboa. Ikke gå glipp av Sintra, som er oppført på UNES COs verdensarvliste.

Kultur, strender og matmarkeder i Portugal

Utforsk Faro, omgitt av eldgamle bymurer; dra på shopping, se historiske steder, ta en båttur for å se sandrev-øyene i Rio Formosa naturpark eller utforsk noen av de mange vakre strendene langs Algarvekysten.

Portugal har 850 km med strender og 3000 timer med sol hvert år, så du har mange strender å velge mellom.

På øya Madeira er været mildt hele året. Den ligger på den afrikanske platen i Atlanterhavet, 978 km fra Lisboa, rundt 700 km fra kysten av Afrika og 450 km nord for Kanariøyene.

Fly til <em>Portugal</em>

Opplev Portugal sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Lisboa eller Faro.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.