Fly til Litauen

Fly med SAS til Palanga for en rolig ferie ved Østersjøen. Ta en rusletur langs strendene og sanddynene og bli beroliget av den salte luften. Du kan også ta en helgetur i Vilnius for å utforske den UNESCO-vernede gamlebyen med sine smale brosteinsgater. Kryss broen over Vilnia-elven og se havfruen i Užupis – en selverklært republikk i Vilnius.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Litauen fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Palanga og Vilnius.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Litauen og besøk Korshøyden

Rundt 12 kilometer nord for byen Šiauliai nord i Litauen finner du et unikt pilegrimsreisemål; Korshøyden. Under Sovjets antireligiøse styre satte familier opp kors på høyden til minne om de døde.

På 1960- og 70-tallet ble høyden rasert og korsene ble brent flere ganger, men dette hindret ikke de lokale i å ta med seg nye kors.

I dag er det forbudt å fjerne kors fra høyden. Høyden er i dag dekt av mer enn 100 000 kors, krusifikser, rosenkranser og andre religiøse ikoner. Pave Johannes Paul II besøkte Korshøyden i 1993 og erklærte den som et sted for håp, fred, kjærlighet og ofring.

Den kuriske landtunge i Litauen

Den kuriske landtunge er en 98 km lang, tynn og buet landtunge som skiller den kuriske bukten fra Østersjøen. Den strekker seg fra halvøya Samland i Kaliningrad til havnebyen Klaipėda på fastlandet i Litauen.

Tungens bredde varierer fra 400 meter til 3,8 kilometer, og du kan beundre den spektakulære utsikten mens du går over landtungen og sanddynene.

Fly til <em>Litauen</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Palanga og Vilnius sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Litauen.

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.