Fly til Litauen

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Litauen fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS flyr til Palanga og Vilnius i Litauen.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Palanga og Vilnius

Fly med Scandinavian Airlines til Palanga for en rolig ferie ved Østersjøen. Ta en rusletur langs strendene og sanddynene og bli beroliget av den salte luften.

Du kan også ta en helgetur i Vilnius for å utforske den UNESCO-vernede gamlebyen med sine smale brosteinsgater. Kryss broen over Vilnia-elven og se havfruen i Užupis – en selverklært republikk i Vilnius.

Den kuriske landtunge i Litauen

Den kuriske landtunge er en 98 km lang, tynn og buet landtunge som skiller den kuriske bukten fra Østersjøen. Den strekker seg fra halvøya Samland i Kaliningrad til havnebyen Klaipėda på fastlandet i Litauen.

Tungens bredde varierer fra 400 meter til 3,8 kilometer, og du kan beundre den spektakulære utsikten mens du går over landtungen og sanddynene.

Litauen

Rundt 12 kilometer nord for byen Šiauliai nord i Litauen finner du et unikt pilegrimsreisemål; Korshøyden. Under Sovjets antireligiøse styre satte familier opp kors på høyden til minne om de døde.

På 1960- og 70-tallet ble høyden rasert og korsene ble brent flere ganger, men dette hindret ikke de lokale i å ta med seg nye kors. I dag er det forbudt å fjerne kors fra høyden.

Høyden er i dag dekt av mer enn 100 000 kors, krusifikser, rosenkranser og andre religiøse ikoner. Pave Johannes Paul II besøkte Korshøyden i 1993 og erklærte den som et sted for håp, fred, kjærlighet og ofring.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Palanga og Vilnius sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Litauen.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid