søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Litauen fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   

SAS flyr til Palanga og Vilnius i Litauen.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte. 

Fly med SAS til Palanga og Vilnius

Fly med Scandinavian Airlines til Palanga for en rolig ferie ved Østersjøen. Ta en rusletur langs strendene og sanddynene og bli beroliget av den salte luften. 

Du kan også ta en helgetur i Vilnius for å utforske den UNESCO-vernede gamlebyen med sine smale brosteinsgater. Kryss broen over Vilnia-elven og se havfruen i Užupis – en selverklært republikk i Vilnius.

  • cl--locator Hovedstad: Vilnius
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Offisielt språk: Litauisk

Den kuriske landtunge i Litauen

Den kuriske landtunge er en 98 km lang, tynn og buet landtunge som skiller den kuriske bukten fra Østersjøen. Den strekker seg fra halvøya Samland i Kaliningrad til havnebyen Klaipėda på fastlandet i Litauen. 

Tungens bredde varierer fra 400 meter til 3,8 kilometer, og du kan beundre den spektakulære utsikten mens du går over landtungen og sanddynene. 

Fly til Litauen med SAS
  • Korshøyden
  • Vil du ha mer komfort på reisen?
  • Rabattbilletter for barn
  • Opplev verden med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.