søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Litauen

Fly til Litauen

Fly med SAS til Litauen

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Litauen, det største landet i Baltikum, kjennetegnes av et fruktbart og åslendt landskap og talløse levninger fra middelalderen. Dersom du velger å besøke Litauen, vil du garantert få en annerledes ferieopplevelse.

Bestill flyvningen fin med SAS og få opptil 90% barnerabatt, 24 timers angrerett og innsjekking på nett 22 timer før avreise.

 

FLYVNINGER TIL LITAUEN

Du kan reise med fly direkte fra København til Litauen. Velg mellom flyvninger til Vilnius eller Palanga. SAS byr på opptil tre daglige avganger til Litauen, som gjør det lett for deg å finne en avgang som passer din reiseplan. Om bord på flyet får du gratis te og kaffe, og du kan laste ned dagens avis gjennom appen vår.

 

OPPLEV ALT FRA MIDDELALDERBYER TIL KOSELIGE KAFEER

En ferie i Litauen byr på vakre landskaper og flere historiske attraksjoner. Dersom du besøker Litauen, må du besøke middelalderbyen Trakai. Her kan du utforske utrolige historiske slott som er omringet av vakker natur. I tillegg må du bare besøke hovedstaden Vilnius. Hovedstaden byr på alt fra gamle monumenter til koselige kafeer og antikvitetsbutikker.

 

SPENNENDE HELGETUR TIL VILNIUS

Litauens hovedstad, Vilnius, er bare 1 og en halv time unna med fly og er derfor det perfekte stedet for en helgetur. Når du reiser til Vilnius blir du slått av sjarmen og atmosfæren i den gamle delen av byen, som består av 1200 gamle bygninger og flere kirker, torgplasser og museer. Gå ikke glipp av et besøk til byens gamle katedral eller presidentpalasset, der presidenten av Litauen offisielt bor. Dersom du blir sulten, kan Vilnius by på en rekke restauranter, og på kvelden kan du også besøke en flere barer, puber og nattklubber.

 

LUKSURIØSE SANDSTRENDER I PALANGA

Dersom du foretrekker sol, strender og avslapning, er Palanga ved Østersjøen i Vest-Litauen et must. Palanga er den eneste byen på den baltiske kysten som byr på utrolig hvite og luksuriøse sandstrender. Byen byr på mange muligheter for å få frisk luft, enten mens du soler deg eller går langs stranden. I tillegg er det ganske gode sjanser for at du finner vakkert rav langs kysten av Palanga.

 

NATURPARK I LITAUEN

Ta på deg turskoene og besøk Litauens største naturpark, Ladakalnis. I naturparken finner du vakre, krystallklare sjøer som er omringet av urørt natur, og du kan også smake på lokalt produsert honning.

 

MER ENN 1100 DESTINASJONER

Med SAS og partnerne våre kan du bestille reiser til mer enn 1100 destinasjoner. Bestill i dag på sas.no.

 

Annet

Besøk Palanga med SAS