Fly til Palanga

We are travelers.

SAS flyr til Palanga i Litauen fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Palanga – bestill nå

Bestill ferien til Palanga med SAS i god tid i forveien, så finner du kanskje billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Som SAS-kunde får du 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Palanga med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Palanga.

Fly til Palanga og nyt en pust i bakken på et feriested ved havet

Litauens største feriested ved havet tiltrekker tusenvis av besøkende hvert år til sin lange sandstrand. I Palanga finner du en livlig gågate, et palass i ny-renessansestil og en lang strand med buktende sanddyner. Det er den perfekte sommerferiedestinasjonen.

Når du ikke lærer om litauisk kunst og kultur på Palanga Amber Museum eller går langs en av stiene som går gjennom den regionale parken ved sjøen, kan du sole deg på Palanga-stranden og bade ved Olando kepurė.

Listen over ting å gjøre i Palanga er endeløs, og her finner man noe for alle.

Palanga

Palanga, opprinnelig en fiskerlandsby, stammer fra 1100-tallet og er fylt til randen av sjarm, historie og særpreg. Hvis du leter etter en rimelig strandferie for hele familien, så er Palanga et perfekt utgangspunkt for å utforske Litauens strandlinje og de vakre sandstrendene.

Fly med SAS til Palanga Airport, så lander du i Litauen avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Palanga Airport

Sørg for å utforske feriestedet sammen med en guide. Opplev den vakre stranden når solen går ned – det er et syn du aldri vil glemme.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Palanga

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at kundene våre får en komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Palanga inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud