Fly til Palanga

Palanga, opprinnelig en fiskerlandsby, stammer fra 1100-tallet og er fylt til randen av sjarm, historie og særpreg. Hvis du leter etter en rimelig strandferie for hele familien, så er Palanga et perfekt utgangspunkt for å utforske Litauens strandlinje og de vakre sandstrendene.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Palanga i Litauen fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Palanga

Bestill ferien til Palanga med SAS i god tid i forveien, så finner du kanskje billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Som SAS-kunde får du 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Palanga med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Palanga.

Fly til Palanga og nyt en pust i bakken på et feriested ved havet

Litauens største feriested ved havet tiltrekker tusenvis av besøkende hvert år til sin lange sandstrand. I Palanga finner du en livlig gågate, et palass i ny-renessansestil og en lang strand med buktende sanddyner. Det er den perfekte sommerferiedestinasjonen.

Når du ikke lærer om litauisk kunst og kultur på Palanga Amber Museum eller går langs en av stiene som går gjennom den regionale parken ved sjøen, kan du sole deg på Palanga-stranden og bade ved Olando kepurė.

Listen over ting å gjøre i Palanga er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Palanga</em>

Fly med SAS til Palanga Airport, så lander du i Litauen avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Palanga Airport

Sørg for å utforske feriestedet sammen med en guide. Opplev den vakre stranden når solen går ned – det er et syn du aldri vil glemme.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Palanga

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at kundene våre får en komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Palanga inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.