LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  T/R FRA
  Palanga

  Fly til Palanga

  Baltikums syden

  Palanga tilbyr luksusspa og deilig badeliv til minipris, kun 90 minutter unna Norge. Flyet lander 500 meter fra stranda.
  Leter du etter alternativer til danske og svenske strender? Et litt billigere Syden? Palanga er Litauernes sommerhovedstad med en vakker sandstrand, gatekarneval, markeder og yrende kulturliv. Det er nemlig ikke bare bading og spa som gjelder når du setter deg på fly til Palanga. Det skjer mye spennende i det tidligere østblokklandet.

  Fly til Palanga med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du sjekker inn via Internett og velger sete 22 timer før avgang.  Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn dersom du reiser med spedbarn, og vi forsøker så langt det er mulig å la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Med SAS kan du også slippe slitsomme mellomlandinger; flere av våre fly til Palanga går direkte. Fly til Palanga med SAS, og la reisen bli en del av opplevelsen!

  Fly til Palanga for sol og spa

  Du trenger ikke fly Palanga på kryss og tvers for å finne gode solplasser. Palangas strand er 20 kilometer lang og flere hundre meter bred. Den ligger vestvendt mot Østersjøen og innbyr til deilige late dager. Dette er Litaurenes ”Syden”. Stranda er populær for barnefamilier da det finnes både karneval og adskilte, rolige viker.

  For festglade strandløver er områdene nær piren og J. Basanavicius å foretrekke. Her kan man se og bli sett.

  Den russiske overklassen har i århundrer brukt den baltiske kysten som kursted og en aner spor både av tsar-familier og partiformenn i gatene. Her finner du noen av de beste spaene i Europa, som for eksempel det 1500 kvadratmeter store spaet på Hotel Vanagupe. Og det beste: Prisen er like behagelig som behandlingen.

  Med SAS kan du fly til Palanga med 1 stk 23 kilo gratis bagasje. Det kommer godt med når du skal ha med deg spa-produktene hjem!

  Attraksjoner i Palanga

  Våre fly til Palanga er fylt med forventningsfulle folk på vei til spabehandlinger og late dager på den vakre stranda, men Palanga har mer å by på:
  •Livet på gågaten J. Basanavicius. En gate du aldri blir ferdig med. Her er det gjøglere, gateselgere, bungy-hopping og all slags underholdning.
  •Rav-museet. 20 000 ulike rav og slående vakre omgivelser. 
  •Skulpturparken på Vytauto-gaten

  Men når det er sagt; mye av moroa skjer på stranda, så ikke fly til Palanga uten badetøy!

  Shopping i Palanga

  Veldig få flyr til Palanga for å shoppe, men Palanga ligger på det Litauerne kaller ”Ravkysten”, så her kan du gjøre et rav-kupp.
  Basanavicius-gaten er stedet det skjer. Også når det gjelder shopping.

  Mat og drikke i Palanga

  Langs Basanavicius-gaten finner du et spisested i annenhvert hus, og med noe for enhver smak. Husk at som i ”syden” gjelder reglene ”jo nærmere stranda, jo dyrere mat”, og ”jo høyere musikk, jo dårligere føde”. Gå gjerne litt inn i byen for å finne de gode restaurantene.

  Vi anbefaler DeCuba i nummer 28 som har en internasjonal meny og en aldeles fantastisk bakhage.
  Tradisjonell litauisk mat er deilig, så ikke vær redd for å bestille noe du aldri har smakt.

  Fly til Palanga og prøv noe nytt!

   

  Kort om Palanga

  Valuta: litauiske litas
  Tidsforskjell: +1
  Landskode: +370
  Språk: litauisk

  Ambassade:
  Litauens ambassade, dronningens gate 3, 0152 Oslo, tlf.: 22 12 92 00

  Norske ambassade:
  Royal Norwegian Embassy, K. Kalinausko g. 24, LT-03107 Vilnius,  tlf.: +370 5 261 00 00

  Turistinformasjon:
  http://palangatic.lt/en/

   

  Annet

  Litauen  Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies