SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Palanga

We are travelers.

SAS flyr til Palanga i Litauen fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Palanga – bestill nå

Bestill ferien til Palanga med SAS i god tid i forveien, så finner du kanskje billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Som SAS-kunde får du 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Palanga med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Palanga.

Fly til Palanga og nyt en pust i bakken på et feriested ved havet

Litauens største feriested ved havet tiltrekker tusenvis av besøkende hvert år til sin lange sandstrand. I Palanga finner du en livlig gågate, et palass i ny-renessansestil og en lang strand med buktende sanddyner. Det er den perfekte sommerferiedestinasjonen.

Når du ikke lærer om litauisk kunst og kultur på Palanga Amber Museum eller går langs en av stiene som går gjennom den regionale parken ved sjøen, kan du sole deg på Palanga-stranden og bade ved Olando kepurė.

Listen over ting å gjøre i Palanga er endeløs, og her finner man noe for alle.

Palanga, opprinnelig en fiskerlandsby, stammer fra 1100-tallet og er fylt til randen av sjarm, historie og særpreg. Hvis du leter etter en rimelig strandferie for hele familien, så er Palanga et perfekt utgangspunkt for å utforske Litauens strandlinje og de vakre sandstrendene.

Fly med SAS til Palanga Airport, så lander du i Litauen avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Palanga Airport

Sørg for å utforske feriestedet sammen med en guide. Opplev den vakre stranden når solen går ned – det er et syn du aldri vil glemme.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Palanga

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at kundene våre får en komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Palanga inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.