søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Palanga i Litauen fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Palanga – bestill nå

Bestill ferien til Palanga med SAS i god tid i forveien, så finner du kanskje billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Som SAS-kunde får du 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.    

  • cl--plane-right Flyplass: Palanga Airport (PLQ)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Offisielt språk: Litauisk

Rabattbilletter for barn

Opplev Palanga med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Palanga. 

Fly til Palanga og nyt en pust i bakken på et feriested ved havet

Litauens største feriested ved havet tiltrekker tusenvis av besøkende hvert år til sin lange sandstrand. I Palanga finner du en livlig gågate, et palass i ny-renessansestil og en lang strand med buktende sanddyner. Det er den perfekte sommerferiedestinasjonen. 

Når du ikke lærer om litauisk kunst og kultur på Palanga Amber Museum eller går langs en av stiene som går gjennom den regionale parken ved sjøen, kan du sole deg på Palanga-stranden og bade ved Olando kepurė.   

Listen over ting å gjøre i Palanga er endeløs, og her finner man noe for alle.

Helg i Palanga
  • Hvorfor Palanga?
  • Fly med SAS til Palanga Airport (PLQ)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Palanga

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at kundene våre får en komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Palanga inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus for å opptjene poeng på alle flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Palanga

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner