Fly til Genova

Planlegger du en roadtrip i det nordlige Italia? Lengter du etter langsomme dager fylt med historie, aperitivos og fersk fisk? Da er Genova destinasjonen for deg.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Genova i Italia fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Genova

Hvis du bestiller ferien på SAS i forveien, har du større sjanse til å finne billigere flygninger. Du finner en komplett oversikt over alle SAS-destinasjonene i vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du finner et godt tilbud, kan du bestille nå og legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Genova sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Genova.

Fly til Genova for å nyte litt sol, historie og friske aperitiffer

Den sjarmerende kystbyen Genova er det perfekte reisemålet i Nord-Italia.
Genova har et av de største historiske områdene i Europa, som er et samlested for alle som er interessert i historie. Ta en dukkert i det liguriske hav, og avslutt dagen med en aperitiff og fersk sjømat på en av de lokale tavernaene. Dra nedover kysten til vakre Portofino eller Cinque Terre – begge passer perfekt for en kort dagstur eller som neste stopp på bilferien.

Fly til <em>Genova</em>

Fly med SAS til Genova, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Genova lufthavn

Selv om Genova er en mindre kjent italiensk by, bør den være på alle reisendes Italia-bucketlist – det er en vakker by med så mye å oppleve. Med raffinert gastronomi, betydningsfull arkitektur og rik historie er det mye å utforske når man besøker Genova.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Genova

I SAS gjør vi alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen til Genova inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.