søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Italia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).     

SAS flyr til Bari, Bologna, Milano, Roma, Napoli, Palermo, Pisa, Torino, Firenze, Olbia, Catania eller Venezia i Italia.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Italia – fra nord til sør

Fly med Scandinavian Airlines og opplev Italia fra nord til sør. Besøk den vakre Comosjøen, dra på shopping i Milano, se det skjeve tårnet i Pisa, føl på historien i antikke Roma og opplev Venezia på vannet. Fly med oss for å besøke en av de italienske øyene, Sicilia og Sardinia, og se en annen side av dette vakre landet.

  • cl--locator Hovedstad: Roma
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Offisielt språk: Italiensk

Kjør langs Chiantigiana-veien gjennom Chianti

Ta en biltur gjennom vindistriktet på Chiantigiana-veien, SR 222, fra Firenze til Sienna. Kjøreturen vil ta deg gjennom olivenlundene og vingårdene i den vakre Chianti-regionen i Toscana.

Ta en pause i Greve i Chianti, en vakker middelalderlandsby som ligger 30 kilometer sør for Firenze. Besøk en vingård og oppdag noen av de fantastiske vinene i regionen. Du kan også dra på olivenoljesmaking og nyte det vakre landskapet i Toscana.

Fly til Italia med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Italia og la deg inspirere