Fly til Italia

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Italia fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

SAS flyr til Bari, Bologna, Catania, Firenze, Milano, Napoli, Olbia, Palermo, Pisa, Roma eller Venezia i Italia.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Bestill en reise til Italia – fra nord til sør

Fly med Scandinavian Airlines og opplev Italia fra nord til sør. Besøk den vakre Comosjøen, dra på shopping i Milano, se det skjeve tårnet i Pisa, føl på historien i antikke Roma og opplev Venezia på vannet. Fly med oss for å besøke en av de italienske øyene, Sicilia og Sardinia, og se en annen side av dette vakre landet.

Kjør langs Chiantigiana-veien gjennom Chianti

Ta en biltur gjennom vindistriktet på Chiantigiana-veien, SR 222, fra Firenze til Sienna. Kjøreturen vil ta deg gjennom olivenlundene og vingårdene i den vakre Chianti-regionen i Toscana.

Ta en pause i Greve i Chianti, en vakker middelalderlandsby som ligger 30 kilometer sør for Firenze. Besøk en vingård og oppdag noen av de fantastiske vinene i regionen. Du kan også dra på olivenoljesmaking og nyte det vakre landskapet i Toscana.

Fly til Italia

Len deg tilbake og nyt italiensk mat mens du er på besøk. La deg imponere av det italienske kjøkkenet og skjem deg selv bort med all den fantastiske maten du finner her.

Forelsk deg i mozzarella og tomater, bruschetta med tomater og olivenolje, prosciutto med cantaloupe samt olivenolje og brød. Spis så mye pizza og pasta du kan – og avslutt festen med italiensk gelato.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev Italia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Mer om vårt bærekraftarbeid