søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Olbia i Italia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Olbia – bestill nå

Hvis du bestiller reisen i god tid i forveien, er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Du kan gå inn på vår lavpriskalender for en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og bestemme deg i morgen.  

  • cl--plane-right Flyplass: Olbia lufthavn (OLB)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Italiensk

Rabattbilletter for barn

Opplev Olbia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Olbia. 

fly til Olbia og kos deg på en øy i ferien  

Kystbyen Olbia ligger på Sardinias nordkyst og er kjent for sin palmekledde strandpromenade og de myke sandstrendene i nærheten. Gjør deg klar til å ta del i den sardinske livsstilen og nyt det aller beste i en sjarmerende by på en øy.

Hvis du vil vite mer om Olbias innholdsrike historie, kan du ta en tur til det lokale arkeologiske museet, hvor du finner flere utstillinger med nurage-gjenstander og romerske relikvier. Hvis du er mer interessert i den lokale kulturen, kan du legge San Simplicio-basilikaen (en kirke fra 1000-tallet) til gjøremållsisten din. Du kan også tilbringe en morgen med å se på folkene som går forbi på Piazza Matteotti, stortorget i byen. Dessuten kan du kose deg med aktiviteter som kajakkpadling langs kysten, soling på bystranden og besøk til den nærliggende øya Tavalora, hvor du kan dra på eventyr til fots.

Fly til Olbia med SAS
  • Hvorfor Olbia?
  • Fly med SAS til Olbia lufthavn (OLB)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Olbia

I SAS er jobben vår sørge for at kundene våre får en avslappende og komfortabel reise fra A til B. Uansett hvilken billettype du har, får du alltid visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Olbia inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du ha enda mer komfort? Du har alltid muligheten til å oppgradere flybilletten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast TrackSAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt inkluderte måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus i dag, så vil du opptjene poeng på alle flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene dine på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Olbia

Gjør ferien enda mer hyggelig og bestill leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner