Fly til Olbia

Selv om den ofte blir oversett som en inngangsport til Sardinias smaragdkyst, har Olbia mye å by på og er vel verdt et besøk på noen netter for å se seg litt rundt. Olbia er kjent for sine mange arkeologiske steder, kirker fra middelalderen og torg omgitt av kafeer, så alle slags reisende vil finne noe de liker her.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Olbia i Italia fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Olbia

Hvis du bestiller reisen i god tid i forveien, er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Du kan gå inn på vår lavpriskalender for en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og bestemme deg i morgen.

Rabattbilletter for barn

Opplev Olbia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Olbia.

Fly til Olbia og kos deg på en øy i ferien

Kystbyen Olbia ligger på Sardinias nordkyst og er kjent for sin palmekledde strandpromenade og de myke sandstrendene i nærheten. Gjør deg klar til å ta del i den sardinske livsstilen og nyt det aller beste i en sjarmerende by på en øy.

Hvis du vil vite mer om Olbias innholdsrike historie, kan du ta en tur til det lokale arkeologiske museet, hvor du finner flere utstillinger med nurage-gjenstander og romerske relikvier. Hvis du er mer interessert i den lokale kulturen, kan du legge San Simplicio-basilikaen (en kirke fra 1000-tallet) til gjøremållsisten din. Du kan også tilbringe en morgen med å se på folkene som går forbi på Piazza Matteotti, stortorget i byen. Dessuten kan du kose deg med aktiviteter som kajakkpadling langs kysten, soling på bystranden og besøk til den nærliggende øya Tavalora, hvor du kan dra på eventyr til fots.

Fly til <em>Olbia</em>

Fly med SAS til Olbia lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Olbia lufthavn

Olbia skilter med glitrende vann og perlehvite strender, og er en perfekt destinasjon for en solfylt ferie. Besøk Olbia sammen med familien, venner eller kjæresten – her vil alle finne noe de liker.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Olbia

I SAS er jobben vår sørge for at kundene våre får en avslappende og komfortabel reise fra A til B. Uansett hvilken billettype du har, får du alltid visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Olbia inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du ha enda mer komfort? Du har alltid muligheten til å oppgradere flybilletten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt inkluderte måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.