søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Milano

Fly til Milano

Den korteste reisetid til motenes by Milano fra Oslo er omtrent 4 timer, men uansett hvor lenge eller kort tid der, så vil vi gjøre alt vi kan for at reisen blir behagelig for deg. Derfor kan du nyte kaffe og te om bord, og dessuten lese digitale aviser – alt sammen uten ekstra betaling, naturligvis.

Inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Milano:

 

Milano er motenes by, så her er alt lagt til rette for shopping. Se om du kan få med deg et moteshow i løpet av oppholdet. Kos deg på en av byens utallige restauranter. Her får du god mat og vin! Kunst og kultur eller kanskje en fotballkamp med hjemmelaget Milan? Her ligger mange muligheter.

Milano er senter for moter, næringsliv og finans og har et travelt, forretningsmessig preg. Byen er mer elegant enn attraktiv, og den er senter for Italias økonomi. I dag er det den byen man opplever som den mest elegante i Italia. Byen er et designsentrum, og dette kan merkes på alt fra sjokolade til parkbenker. Mote, fotball, La Scala og eleganse. Milano er en hektisk og internasjonal metropol med mange severdigheter. Her går haute couture side om side med renessansekirker og gotiske katedraler.

Mange flyavganger til Milano

Vi har mange flyavganger til Milano, og vi tar deg med til lufthavnen Malpensa, som liker nær byen. Dermed finner du alltid et fly som passer med dine reiseplaner i Milano.

 

Gode tilbud og rabatter

Gå ikke glipp av et medlemskap i på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. Dessuten får du masse fordeler om bord, spesielle medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk.

Opptjen poeng på din tur til Milano – påmeld deg EuroBonus gratis

Inspirasjon til din reise

Billige flybilletter til Milano – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til den vakre storbyen Milano med oss. Du trenger bare å bestille billettene i god tid og så får du muligheten til å sikre deg ekstra billige billetter.

Du får også alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Noe som betyr at du kan kjøpe billetter til lave priser, og deretter høre familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

Annet

Italia

Kjøp reiseforsikring

 

FLERE SAS-DESTINASJONER