søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Milano

Fly til Milano

billige flybilletter till Milano

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Den korteste reisetid til motenes by Milano fra Oslo er omtrent 4 timer, men uansett hvor lenge eller kort tid der, så vil vi gjøre alt vi kan for at reisen blir behagelig for deg. Derfor kan du nyte kaffe og te om bord, og dessuten lese digitale aviser – alt sammen uten ekstra betaling, naturligvis.

Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Milano. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

 

Milano er motenes by, så her er alt lagt til rette for shopping. Se om du kan få med deg et moteshow i løpet av oppholdet. Kos deg på en av byens utallige restauranter. Her får du god mat og vin! Kunst og kultur eller kanskje en fotballkamp med hjemmelaget Milan? Her ligger mange muligheter.

Milano er senter for moter, næringsliv og finans og har et travelt, forretningsmessig preg. Byen er mer elegant enn attraktiv, og den er senter for Italias økonomi. I dag er det den byen man opplever som den mest elegante i Italia. Byen er et designsentrum, og dette kan merkes på alt fra sjokolade til parkbenker. Mote, fotball, La Scala og eleganse. Milano er en hektisk og internasjonal metropol med mange severdigheter. Her går haute couture side om side med renessansekirker og gotiske katedraler.

Fly til Milano for storbyferie i særklasse

Fly til Milano med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og velge sete 22 timer før avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Milano med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

Mange flyavganger til Milano

Vi har mange flyavganger til Milano, og vi tar deg med til lufthavnen Malpensa, som liker nær byen. Dermed finner du alltid et fly som passer med dine reiseplaner i Milano.

 

Gode tilbud og rabatter

Gå ikke glipp av et medlemskap i på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. Dessuten får du masse fordeler om bord, spesielle medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk.

Opptjen poeng på din tur til Milano – påmeld deg EuroBonus gratis

Inspirasjon til din reise

Billige flybilletter til Milano – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til den vakre storbyen Milano med oss. Du trenger bare å bestille billettene i god tid og så får du muligheten til å sikre deg ekstra billige billetter.

Du får også alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Noe som betyr at du kan kjøpe billetter til lave priser, og deretter høre familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

Annet

Italia

Kjøp reiseforsikring

 

FLERE SAS-DESTINASJONER