Fly til Milano

Milano er full av historie, kultur og stil, og det finnes nesten uendelig med ting du kan se og gjøre i byen. Gjør deg klar til å rusle gjennom vakre, grønne parker, nyte mat i verdensklasse og ta del i den livlige atmosfæren til sent på kveld.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Milano i Italia fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Milano

Hvis du bestiller ferien på SAS i forveien, har du større sjanse til å finne billigere flygninger. Du finner en komplett oversikt over alle SAS-destinasjonene i vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du finner et godt tilbud, kan du bestille nå og legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Milano sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Milano.

Fly til Milano og kos deg i en fartsfylt metropol

Milano er en italiensk by som vet en god del om eleganse og raffinement. En tur til Milano gir deg sjansen til å se livsstilen til den andre halvdelen, fra eksklusive designerbutikker til velstelte gater. Denne metropolen har et raskt tempo og skilter med en vakker, solbrun lokalbefolkning, skattekister fra renessansen og et yrende motedistrikt hvor designere av alle slag har sitt bosted.

Her kan du beundre den gotiske Duomo di Milano-katedralen, gå opp middelalderslottet Sforzesco, nyte god, italiensk mat eller få med deg en operaforestilling på det lokale teateret.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Milano, og alle vil finne noe de liker her.

Fly til <em>Milano</em>

Fly med SAS til Milano Malpensa lufthavn eller Milano Linate lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Milano Malpensa lufthavn

Milano Linate lufthavn

Selv om Milano har alle fordelene til en storby, er den relativt liten og det perfekte stedet å utforske til fots. Shopping, vakre museer, forbløffende slott og deilig gourmetmat er bare noe av det du kan nyte mens du er i Milano.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Milano

I SAS gjør vi alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen til Milano inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.