søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Milano i Italia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Milano – bestill nå

Hvis du bestiller ferien på SAS i forveien, har du større sjanse til å finne billigere flygninger. Du finner en komplett oversikt over alle SAS-destinasjonene i vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du finner et godt tilbud, kan du bestille nå og legge planer senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Milano Malpensa lufthavn (MXP)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Italiensk

Rabattbilletter for barn

Opplev Milano sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Milano.

fly til Milano og kos deg i en fartsfylt metropol

Milano er en italiensk by som vet en god del om eleganse og raffinement. En tur til Milano gir deg sjansen til å se livsstilen til den andre halvdelen, fra eksklusive designerbutikker til velstelte gater. Denne metropolen har et raskt tempo og skilter med en vakker, solbrun lokalbefolkning, skattekister fra renessansen og et yrende motedistrikt hvor designere av alle slag har sitt bosted. 

Her kan du beundre den gotiske Duomo di Milano-katedralen, gå opp middelalderslottet Sforzesco, nyte god, italiensk mat eller få med deg en operaforestilling på det lokale teateret. 

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Milano, og alle vil finne noe de liker her.

Utforsk Milano
  • Hvorfor Milano?
  • Fly med SAS til Milano Linate lufthavn (LIN)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Milano

I SAS gjør vi alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. 

Flygningen til Milano inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan deretter bruke disse poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Nå kan vi karbonkompensere litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Milano

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til Milano så enkel og hyggelig som mulig.

Andre populære SAS-destinasjoner