søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Palermo i Italia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Palermo – bestill nå

Hvis du vil ha billigere flygninger til Palermo, bør du bestille reisen på SAS i god tid i forveien. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. SAS-kunder kan dra nytte av vårt 24-timers åpent kjøp. Hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Palermo lufthavn (PMO)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Italiensk

Rabattbilletter for barn

Opplev Palermo sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Italia.  

fly til Palermo og kos deg på en øy i ferien 

Herlige Palermo er hovedstaden på den italienske øya Sicilia og skilter med katedraler fra 1100-tallet, et nyklassisistisk teater og et kongelig slott fra 800-tallet. 

Palazzo dei Normanni, Cappella Palatine og Teatro Massimo bør alle stå på gjøremålslisten din i Palermo. Ikke glem å ta en spasertur rundt det sentrale markedet på Ballaro-gaten for å finne en suvenir som kan bli et minne om din tid på øya.   

Det finnes en mengde ting man kan gjøre i Palermo og ellers på øya som passer for alle typer reisende.

Fly til Palermo med SAS

Alltid inkludert i reisen til Palermo

I SAS gjør vi vårt beste for at du skal få en komfortabel reise. Flygningen til Palermo inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. 

Vil du ha mer komfort på reisen? Du kan gjerne oppgradere flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast TrackSAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt inkluderte måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus, så vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Palermo

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Palermo og la deg inspirere