Fly til Palermo

We are travelers.

SAS flyr til Palermo i Italia fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Palermo – bestill nå

Hvis du vil ha billigere flygninger til Palermo, bør du bestille reisen på SAS i god tid i forveien. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. SAS-kunder kan dra nytte av vårt 24-timers åpent kjøp. Hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Palermo sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Italia.

fly til Palermo og kos deg på en øy i ferien

Herlige Palermo er hovedstaden på den italienske øya Sicilia og skilter med katedraler fra 1100-tallet, et nyklassisistisk teater og et kongelig slott fra 800-tallet.

Palazzo dei Normanni, Cappella Palatine og Teatro Massimo bør alle stå på gjøremålslisten din i Palermo. Ikke glem å ta en spasertur rundt det sentrale markedet på Ballaro-gaten for å finne en suvenir som kan bli et minne om din tid på øya.

Det finnes en mengde ting man kan gjøre i Palermo og ellers på øya som passer for alle typer reisende.

Palermo

Palermo er full av historie, kultur og attraksjoner, og det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre her. Gjør deg klar til å nyte ekte siciliansk mat, bade ved vakre strender og beundre antikk arkitektur.

Fly med SAS til Palermo lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Palermo lufthavn

Palermo kalles for Solens kongedømme og er vel verdt et besøk. Denne kulturelle smeltedigelen vil gi deg det beste av Italia.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Palermo

I SAS gjør vi vårt beste for at du skal få en komfortabel reise. Flygningen til Palermo inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Vil du ha mer komfort på reisen? Du kan gjerne oppgradere flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt inkluderte måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud