Fly til Palermo

Palermo er full av historie, kultur og attraksjoner, og det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre her. Gjør deg klar til å nyte ekte siciliansk mat, bade ved vakre strender og beundre antikk arkitektur.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Palermo i Italia fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Palermo

Hvis du vil ha billigere flygninger til Palermo, bør du bestille reisen på SAS i god tid i forveien. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. SAS-kunder kan dra nytte av vårt 24-timers åpent kjøp. Hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Palermo sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Italia.

Fly til Palermo og kos deg på en øy i ferien

Herlige Palermo er hovedstaden på den italienske øya Sicilia og skilter med katedraler fra 1100-tallet, et nyklassisistisk teater og et kongelig slott fra 800-tallet.

Palazzo dei Normanni, Cappella Palatine og Teatro Massimo bør alle stå på gjøremålslisten din i Palermo. Ikke glem å ta en spasertur rundt det sentrale markedet på Ballaro-gaten for å finne en suvenir som kan bli et minne om din tid på øya.

Det finnes en mengde ting man kan gjøre i Palermo og ellers på øya som passer for alle typer reisende.

Fly til <em>Palermo</em>

Fly med SAS til Palermo lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Palermo lufthavn

Palermo kalles for Solens kongedømme og er vel verdt et besøk. Denne kulturelle smeltedigelen vil gi deg det beste av Italia.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Palermo

I SAS gjør vi vårt beste for at du skal få en komfortabel reise. Flygningen til Palermo inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Vil du ha mer komfort på reisen? Du kan gjerne oppgradere flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt inkluderte måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.