LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Roma

  Fly til Roma

  Det tar omtrent 4 timer å fly til den historiske byen Roma fra Oslo.Til tross for kort reisetid, så vil vi gjøre alt vi kan for at reisen blir behagelig for deg. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser – alt sammen er selvfølgelig helt uten ekstra betaling.

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Roma. Vi har tenkt på alt:

  • 24 timers åpent kjøp   
  • Setevalg er med i prisen fra 22 timer før avgang (muligeht for å kjøpe favorittsetet ditt allerede ved bestilling)
  • Online sjekk-inn
  • Kaffe, te, og dagens avis i app – gratis
  • Opptil 90 % barnerabatt
   
  Finn din flyavgang og pris med det samme på denne siden eller last ned vår app – så du kan alltid enkelt finne fly til Roma direkte på mobilen.

  Fortsatt fører alle veier til Roma - den evige stad - enten det gjelder mat, musikk eller moter.


  Mulighetene for shopping i Roma er enorme, arkitekturen imponerende og trafikken et kaos.
  Roma byr på alt – fra picnic-muligheter i den deilige Borghesenparken til hektisk natteliv i Testaccio. Unn deg en reise til Roma!

  Roma – en gang Romerrikets og verdens mektigste by. Kombinasjonen av spennende historie, trendy shopping og et mylder av restauranter gjør Roma til et svært attraktivt reisemål.


  Billige flybilletter til Roma – bestill i god tid

  Du kan enkelt reise billig til Italias hovedstad med oss. Du trenger bare å bestille billettene i god tid – så kan du få fingrene i flybillettene til de beste prisene.

  Du får også alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Slik at når du finner billige billetter, så kan du alltid slå til. Senere kan du høre hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

  Gode tilbud og rabatter

  Meld deg gjerne på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. fri WiFi om bord på fly som har WiFi installert, spesielle medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Poengene kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk.

  Opptjen poeng på din tur til Roma – meld deg inn i EuroBonus gratis

  billige flybilletter til Roma

  Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

  Fly til Roma med SAS

  Fly til Roma med SAS dirkete fra Oslo og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og forhåndsvelge ditt sete uten ekstra kostnader. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn dersom du har med spedbarn på reisen, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Roma med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

   

  Mer om Roma

  Italia
  Kjøp reiseforsikring  FLERE SAS-DESTINASJONER

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies