LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Roma

  Fly til Roma

  Alltid inkludert i din flybillett til Roma: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…


  Det tar omtrent 4 timer å fly til den historiske byen Roma fra Oslo.Til tross for kort reisetid, så vil vi gjøre alt vi kan for at reisen blir behagelig for deg. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser – alt sammen er selvfølgelig helt uten ekstra betaling.

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Roma. Vi har tenkt på alt:

  •    Setevalg er med i prisen fra 22 timer før avgang (muligeht for å kjøpe favorittsetet ditt allerede ved bestilling)
  •    Online sjekk-inn
  •    Kaffe, te, og dagens avis i app – gratis
  •    Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris med det samme på denne siden eller last ned vår app – så du kan alltid enkelt finne fly til Roma direkte på mobilen.

  Fortsatt fører alle veier til Roma - den evige stad - enten det gjelder mat, musikk eller moter.


  Mulighetene for shopping i Roma er enorme, arkitekturen imponerende og trafikken et kaos.
  Roma byr på alt – fra picnic-muligheter i den deilige Borghesenparken til hektisk natteliv i Testaccio. Unn deg en reise til Roma!

  Roma – en gang Romerrikets og verdens mektigste by. Kombinasjonen av spennende historie, trendy shopping og et mylder av restauranter gjør Roma til et svært attraktivt reisemål.

   

  Fly til Roma med SAS

  Fly til Roma med SAS dirkete fra Oslo og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og forhåndsvelge ditt sete uten ekstra kostnader. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn dersom du har med spedbarn på reisen, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Roma med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

  Severdigheter i Roma

  Et naturlig sted å besøke er Vatikanet - den bitte lille bystaten hvor Paven holder til, med den imponerende Peters-kirken i sentrum. Der finner du også verdens største museum og det mest fantastiske kunstverk som noen gang er skapt – Michelangelos takmalerier i det Sixtinske kapell.
  Ta en pause på Spansketrappen før du fortsetter din ferd gjennom historiske Roma.

  Få med deg det berømte Colosseum, storslagne Pantheon og det historisk viktige Forum Romanum. Katakombene under gatene i Roma er mange kilometer lange og bør besøkes med guide. Etter dette kan du kanskje trenge en cappuccino på Piazza Navona, mens du nyter synet av vakre fontener og et yrende folkeliv. Fly til Roma, verdens kulturhovedstad.

  Shopping i Roma

  Når du har fått nok av det storslagne, finnes det også andre sider av Roma å utforske. I arbeiderstrøket i Trastevere kan du for eksempel ta det med ro med shopping og besøk på en hyggelig restaurant eller kafé.

  I Via Condotti finner du de aller mest elegante butikkene, her kan du shoppe hos de store merkenavnene: Gucci: Bvlgari, Prada, Hermés, Ferragamo, Armani, Valentino med flere. Her er det ikke så mange tilbud å finne, men oppvartningen er kongelig.

  Ønsker du å handle hos D&G, Fendi, Ferré, Givenchy eller Versace, kan du legge turen til Via Borgognona. Via Cola de Rienzo er den desidert beste gaten i Roma for klesbutikker i mellomklassepris. Her kan du finne noen riktig gode tilbud på klær. Fly til Roma for eksklusiv og elegant shopping i verdensklasse.

  Mat og drikke i Roma

  Er det noe Italia er kjent for så er det maten. I Roma finner du et utrolig utvalg av restauranter, fra billig til eksklusiv mat. Felles for dem alle er det smakfulle italienske kjøkken, og naturligvis nydelig italiensk vin i alle prisklasser.

  Forelsk deg i Roma.

  Roma er den evige stad, og det er kanskje derfor så mange kommer tilbake gang på gang. Eller kanskje har de kastet en mynt i Fontana di Trevi, for ifølge legenden er du da sikker på å få komme tilbake til Roma. Bare se ned i bunnen av fontenen, så forstår du at mennesker fra hele verden legger sin reise til Roma. Fly til Roma med SAS, og både hjerte og mage vil være fortapt for alltid!

  Mange daglige flyavganger til Roma

  Vi flyr til lufthavnen Rome Ciampino (FCO) i Roma både morgen, formiddag, ettermiddag og kveld, så du alltid kan finne et fly som passer med dine planer i Roma.

  Billige flybilletter til Roma – bestill i god tid og spar penger

  Du kan enkelt reise billig til Italias hovedstad med oss. Du trenger bare å bestille billettene i god tid – så kan du få fingrene i flybillettene til de beste prisene.

  Du får også alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Slik at når du finner billige billetter, så kan du alltid slå til. Senere kan du høre hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av EuroBonus

  Meld deg gjerne på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. fri WiFi om bord på fly som har WiFi installert, spesielle medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Poengene kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk.

  Opptjen poeng på din tur til Roma – meld deg inn i EuroBonus gratis.

  guide til roma

  Det er alltid en god grunn til å besøke Roma. Om det så er for å oppleve den spesielle stemningen på plassene, det italienske kjøkken eller historiens sus.

   

  Fly til Roma og se antikkens arkitektur

  Sivilisasjonens vugge er også byen med grenseløs shopping og fotball tilsatt ekte italiensk stemning. Roma er mangfoldig og full av opplevelser - men likevel ikke større enn at nesten alt kan oppleves med et kart over Roma i hånden og et par gode sko på bena.

   

  Vatikanstaten i byen

  At Roma er kunstens og religionens by forstår man når man opplever taket i det Sixtinske Kapell, utsmykket av Michelangelo. Denne staten, i byen, er hovedsete for Paven og kardinalene. Fantastisk, historisk kunst kan oppleves i katakombene og overalt i Romas kirker - og ikke minst i Vatikanets utallige fasinerende fresker.

   

  Roma - historiens by

  Mange historier forteller at alt begynte med tvillingene Romulus og Remus. Siden da har den evige stad gjennomlevd mange spennende perioder - fra Romerriket i antikken, over renessansen, barokken og nyklassisismen. Selv i dag kan man tydelig merke historiens gjenklang i Italias hovedstad - helt tilbake fra tiden med Keiser Augustus, Keiser Nero, Julius Cæsar og gladiatorkampene.

   

  Romersk arkitektur

  Å utforske Romas arkitektur kan i seg selv være god nok grunn til å besøke byen om og om igjen. Colosseum, Forum Romanum og Circus Maximus er imponerende vitnesbyrd fra antikken. Å sitte på kafé ved Spansketrappen eller på Piazza Navona gir en egen stemning som kun finnes i Roma, og første gang man står på Peters plassen foran Peterskirken tar det pusten fra en. Så det er god grunn til å kaste en mynt i vakre Fontana di Trevi - det betyr nemlig, at man en dag vil vende tilbake til Roma.

  Bestill fly til Roma!

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies