Fly til Roma

We are travelers.

SAS flyr til Roma i Italia fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Roma – bestill nå

Bestill reisen med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg for om du vil beholde turen senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Roma sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Roma.

fly til Roma og kos deg på en romantisk storbyferie

Reis tilbake i tid og besøk den romantiske italienske byen som er kjent som en historisk maktinstans og en sjarmerende destinasjon. Roma har klart å innlemme alt som er italiensk, og mellom de små trattoriaene i bakgatene og de forbløffende romerske ruinene vil alle finne noe de har lyst til å se eller gjøre.

Her kan du beundre Colosseum eller Peterskirken, kaste mynter i Trevifontenen eller spise utendørs på Piazza Navona.

Roma

Gøteborg ligger ved Sveriges vakre vestkyst og er den største byen i Norden utenom hovedstedene. Dette gjør den til et perfekt sted for en storbyferie samtidig som du drar fordel av landskapet rundt. Gjør deg klar til å utforske Gøteborgs skjærgård, flyte nedover kanalene i nederlandsk stil og rusle langs de grønne bulevardene.

Fly med SAS til Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn (FCO), så er du godt uthvilt og klar til å starte din romerske ferie når du lander.

Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn

Når du er i Roma, gjør som romerne gjør. Besøk arkeologiske steder, opplev kunstscenen, handle nesten alt du du kan tenke deg og nyt både pasta og gelato. Uansett om du er i Roma for første gang eller har vært her før, vil du alltid finne noe nytt du kan utforske.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Roma

I SAS, uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Roma inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud