Fly til Firenze

Florens er fylt med italienske severdigheter, og utover museer og ikoniske historiske landemerker finner du en sjarmerende by med solbrune innbyggere. Gled deg til å spise italiensk gourmetmat, nyte et livlig natteliv og beundre det beste fra den italienske renessansen.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Fiirenze i Italia fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Firenze

Hvis du bestiller ferien på SAS i forveien, har du større sjanse til å finne billigere flygninger. Du finner en komplett oversikt over alle SAS-destinasjonene i vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du finner et godt tilbud, kan du bestille nå og legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Italia sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Firenze.

Fly til Firenze og nyt en italiensk storbyferie

Hem til renessansearkitektur, ikoniske katedraler og en av verdens beste kunstgallerier, tiltrekker Toscana hovedstaden millioner av besøkende hvert år som vil nyte den italienske solen og oppdage alt Firenze har å tilby.

Når du ikke besøker Uffizi-galleriet og gransker Michelangelos verk eller beundrer katedralen Santa Maria del Fiore, vil du sannsynligvis handle smykker på Ponte Vecchio eller utforske en av byens renessanseplasser.

Listen over ting å gjøre i Firenze er uendelig, og det er noe for alle.

Fly til <em>Firenze</em>

Fly med SAS til Firenze Peretola flyplass og ankom avslappet og utvilad, klar til å starte ferien din.

Firenze Peretola flyplass

Firenze er godt besøkt hvert år, og med god grunn – det er noe for alle. Ikke gå glipp av sjansen til å ta en spasertur over Ponte Vecchio, byens første bro over Arno-elven. Nyt utsikten og de mange små butikkene som er rettet opp langs kantene av broen.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Firenze

I SAS prøver vi alltid å gi kundene våre en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Firenze inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil nyte enda mer komfort på reisen, kan du alltids oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt snacks og måltider om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.