Fly til Venezia

We are travelers.

SAS flyr til Venezia i Italia fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Venezia – bestill nå

Bestill reisen på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du finner billigere flygninger enn hvis du bestiller i siste liten. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og planlegge turen senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Venezia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Venezia, en familievennlig destinasjon.

fly til Venezia og besøk byen av kanaler

Venezia trekker til seg turister av alle slag og er et flytende mesterverk som byr på en gondoltur tilbake i tid. Nord-Italias hovedstad er en verdenskjent destinasjon som er bygd på toppen av 100 små øyer og ligger spredt over et nettverk av kanaler.

Her kan du flyte nedover Canal Grande i en gondol, beundre renessansebygninger og gotiske slott, utforske Markusplassen til fots eller ta en tur innom museet på det flotte Dogepalasset.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Venezia, og her finner du noe for enhver smak.

Venezia

Venezia er en italiensk by du ikke bør gå glipp av. Denne kanalbaserte byen er like vakker som den er historisk og byr på innsikt i Veneto-regionens fortid. Du kan bli med på et glassblåserkurs på øya Murano, nyte italiensk mat i en kafé bygd for kongelige og posere for et bilde på den ikoniske Rialtobroen.

Fly med SAS til Venezia Marco Polo lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Venezia Marco Polo lufthavn

Venezia er det perfekte stedet for en helgetur – både for par og for familier. Den gamle øya passer perfekt for en rusletur på dagtid og fred og ro på kveldstid.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Venezia

I SAS gjør vi vårt beste for at kundene våre skal få en hyggelig og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Venezia inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud