Fly til Venezia

Venezia er en italiensk by du ikke bør gå glipp av. Denne kanalbaserte byen er like vakker som den er historisk og byr på innsikt i Veneto-regionens fortid. Du kan bli med på et glassblåserkurs på øya Murano, nyte italiensk mat i en kafé bygd for kongelige og posere for et bilde på den ikoniske Rialtobroen.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Venezia i Italia fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Venezia

Bestill reisen på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du finner billigere flygninger enn hvis du bestiller i siste liten. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og planlegge turen senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Venezia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Venezia, en familievennlig destinasjon.

Fly til Venezia og besøk byen av kanaler

Venezia trekker til seg turister av alle slag og er et flytende mesterverk som byr på en gondoltur tilbake i tid. Nord-Italias hovedstad er en verdenskjent destinasjon som er bygd på toppen av 100 små øyer og ligger spredt over et nettverk av kanaler.

Her kan du flyte nedover Canal Grande i en gondol, beundre renessansebygninger og gotiske slott, utforske Markusplassen til fots eller ta en tur innom museet på det flotte Dogepalasset.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Venezia, og her finner du noe for enhver smak.

Fly til <em>Venezia</em>

Fly med SAS til Venezia Marco Polo lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Venezia Marco Polo lufthavn

Venezia er det perfekte stedet for en helgetur – både for par og for familier. Den gamle øya passer perfekt for en rusletur på dagtid og fred og ro på kveldstid.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Venezia

I SAS gjør vi vårt beste for at kundene våre skal få en hyggelig og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Venezia inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.