Fly til Bologna

We are travelers.

SAS flyr til Bologna i Italia fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Bologna – bestill nå

Hvis du vil ha et godt tilbud på din neste flybillett, bør du huske å bestille reisen på SAS i forveien. For å få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille på nettet og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Bologna sammen med de minste på en familieferie. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Bologna.

fly til Bologna og nyt en flott storbyferie

Bologna er hovedstaden i Emilia-Romagna-regionen i nordlige Italia, og skilter med spredte sentrale torg, renessansearkitektur og tårn fra middelalderen. Her kan du bli med på middelalderturer eller en av de populære matturene i byen, se på folkene som går forbi på Piazza Maggiore eller besøke Madonna di San Luca-helligdommen på bakketoppen.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Bologna, og alle vil finne noe de liker her.

Bologna

Bologna, fødestedet til Bolognese, er en av de mest undervurderte byene i Italia. Med sin vakre historie, innholdsrike matkultur og livlige atmosfære byr Bologna på en autentisk smak av Italia. Denne byen bør være på alles italienske gjøremålsliste.

Fly med SAS til Bologna Guglielmo Marconi lufthavn, så er du avslappet og godt uthvilt når du lander i Italia.

Bologna Guglielmo Marconi lufthavn

Bologna er en by som har alt, men som ofte blir oversett. Finn noe av landets beste mat, arkitektur og historie – alt er lett tilgjengelig i Bologna.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Bologna

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du få visse kundefordeler. Flygningen til Bologna inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Foretrekker du en enda mer komfortabel reise? Oppgrader flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig), snacks og måltider om bord og mye mer.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud