Fly til Bologna

Bologna, fødestedet til Bolognese, er en av de mest undervurderte byene i Italia. Med sin vakre historie, innholdsrike matkultur og livlige atmosfære byr Bologna på en autentisk smak av Italia. Denne byen bør være på alles italienske gjøremålsliste.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Bologna i Italia fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Bologna

Hvis du vil ha et godt tilbud på din neste flybillett, bør du huske å bestille reisen på SAS i forveien. For å få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille på nettet og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Bologna sammen med de minste på en familieferie. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Bologna.

Fly til Bologna og nyt en flott storbyferie

Bologna er hovedstaden i Emilia-Romagna-regionen i nordlige Italia, og skilter med spredte sentrale torg, renessansearkitektur og tårn fra middelalderen. Her kan du bli med på middelalderturer eller en av de populære matturene i byen, se på folkene som går forbi på Piazza Maggiore eller besøke Madonna di San Luca-helligdommen på bakketoppen.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Bologna, og alle vil finne noe de liker her.

Fly til <em>Bologna</em>

Fly med SAS til Bologna Guglielmo Marconi lufthavn, så er du avslappet og godt uthvilt når du lander i Italia.

Bologna Guglielmo Marconi lufthavn

Bologna er en by som har alt, men som ofte blir oversett. Finn noe av landets beste mat, arkitektur og historie – alt er lett tilgjengelig i Bologna.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Bologna

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du få visse kundefordeler. Flygningen til Bologna inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Foretrekker du en enda mer komfortabel reise? Oppgrader flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, snacks og måltider om bord og mye mer.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.