søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Bologna i Italia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Bologna – bestill nå

Hvis du vil ha et godt tilbud på din neste flybillett, bør du huske å bestille reisen på SAS i forveien. For å få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille på nettet og bestemme deg senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Bologna Guglielmo Marconi lufthavn (BLQ)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Italiensk

Rabattbilletter for barn

Opplev Bologna sammen med de minste på en familieferie. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Bologna.  

fly til Bologna og nyt en flott storbyferie 

Bologna er hovedstaden i Emilia-Romagna-regionen i nordlige Italia, og skilter med spredte sentrale torg, renessansearkitektur og tårn fra middelalderen. Her kan du bli med på middelalderturer eller en av de populære matturene i byen, se på folkene som går forbi på Piazza Maggiore eller besøke Madonna di San Luca-helligdommen på bakketoppen. 

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Bologna, og alle vil finne noe de liker her.

Utforsk Bologna

Alltid inkludert i reisen til Bologna

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du få visse kundefordeler. Flygningen til Bologna inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Foretrekker du en enda mer komfortabel reise? Oppgrader flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig), snacks og måltider om bord og mye mer. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Bologna

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Bologna og la deg inspirere