søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Island

Fly til Island

Fly med SAS til Island

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Få en opplevelse for livet og besøk den vulkanske øyen Island. Island byr på unik og vill natur der du kan oppleve alt fra aktive vulkaner til ville spekkhoggere og ri på hester i lavalandskapet. SAS flyr deg direkte til Islands hovedstad, Reykjavik, og i løpet av flyvningen får du gratis kaffe og te, samt dagens avis gjennom appen vår.

 

FLYVNINGER TIL ISLAND MED SAS 

Fly direkte fra København til Reykjavik. Flyturen tar ca. 3 timer. Bestill flyvningen din til Island i dag og få 24 timers angrerett som gir deg full refusjon.

 

EN OPPLEVELSE FOR LIVET 

Island er kjent for sin unike natur, der fjell, elver, fosser, vulkaner og varmekilder ligger side om side. Etter en flyreise på bare 3 timer kan du oppleve naturkreftene på nært hold, da Island er hjem for aktive vulkaner, geotermiske varme kilder og vakre isbreer.

Dersom du besøker Island, får du også muligheten til å oppleve nordlyset – ett av naturens vakreste fenomener.

 

AKTIVE VULKANER OG VARME KILDER 

Fordi Island er vulkansk og geologisk aktivt, er det mange muligheter for å oppleve aktive vulkaner og geotermiske varme kilder. Vi anbefaler spesielt å besøke Den blå lagune som ligger i en oase i midten av et lavafelt utenfor Reykjavik. Lagunen varmes av geotermisk vann (36–39 grader) og inneholder aktive ingredienser som hjelper deg å slappe av og gi slipp på stresset i hverdagen.

Den vulkanske aktiviteten i Island betyr mye for landets historie og varierte landskap, så det er et must å dra på en vulkansk safari. Det finnes mange guidede turer som tar besøkende til opp på noen av Islands største vulkaner, slik som Hekla og Eyjafjallajökull, som ble berømt i 2001 da mennesker satt askefaste over store deler av Europa.

 

SE VILLE SPEKKHOGGERE OG KNØLHVALER PÅ HVALSAFARI

Island er omringet av Nord-Atlanteren og Grønlandshavet, som begge byr på et rikt liv i havet med mange forskjellige fisker og hvaler. Derfor er det mulig å havfiske på Island, og det er mange muligheter for å fange små og store fisk. I tillegg er det gode sjanser for å se ville hvaler – spekkhoggere, vågehvaler, knølhvaler og delfiner kommer ganske tett på.

 

BYLIV I REYKJAVIK 

Hovedstaden i Island er Reykjavik, som faktisk er én av de mest populære byene i Norden på grunn av sitt spennende natteliv og fantastiske shoppingmuligheter. Byen byr på alt fra merker som Gucci og Chanel til Islandske håndverksprodukter, men vær klar over at Reykjavik ikke er det billigste stedet i Europa. Dersom du blir sulten, byr også hovedstaden på restauranter og kafeer.

 

OPPLEV HELE VERDEN MED SAS 

Med SAS og partnerne våre kan du bestille reiser til mer enn 1100 destinasjoner.