Fly til Island

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Island fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyr til Reykjavik på Island.

Fly til Reykjavik med SAS

Fly med Scandinavian Airlines til verdens nordligste hovedstad – Reykjavik på Island. Besøk landet av is og ild og opplev det islandske landskapet. Se etter nordlyset, geysirer, aktive vulkaner og isbreer.

Islandsk kultur

Utforsk kunst- og musikkscenen i Reykjavik mens du er her, eller ta en tur til et av museene i byen. Du kan også ta en dukkert i et av byens mange bassenger.

Under besøket bør du også smake på litt islandsk mat; fermentert hai for de modige og pølse i brød for de andre. Skyll ned maten med lokalbrygget øl.

Kjøl deg ned med lokal iskrem – iskrem er veldig populært på Island.

Ikke glem å kjøpe en håndstrikket islandsk genser du kan ta med deg hjem.

Island

Island er kjent for sin vakre natur. Den vulkanske øya er full av kilder som varmes opp av geotermisk aktivitet, fossefall, vulkanske områder og lavastrømmer. Eldhraun sør på Island er den største lavastrømmen i verden.

Bestill din reise til Island med SAS og ta en dukkert i den kjente varmekilden Den blå lagune. Dra på hvalsafari. Du kan også se de populære, naturlige underverkene langs Golden Circle; Geysir, Gullfoss og Þingvellir nasjonalpark.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev Island sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Reykjavik.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid