Fly til Island

Fly med SAS til verdens nordligste hovedstad – Reykjavik på Island. Besøk landet av is og ild og opplev det islandske landskapet. Se etter nordlyset, geysirer, aktive vulkaner og isbreer.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Island fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Reykjavik.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Island – opplev islandsk natur

Island er kjent for sin vakre natur. Den vulkanske øya er full av kilder som varmes opp av geotermisk aktivitet, fossefall, vulkanske områder og lavastrømmer. Eldhraun sør på Island er den største lavastrømmen i verden.

Bestill din reise til Island med SAS og ta en dukkert i den kjente varmekilden Den blå lagune. Dra på hvalsafari. Du kan også se de populære, naturlige underverkene langs Golden Circle; Geysir, Gullfoss og Þingvellir nasjonalpark.

Islandsk kultur

Utforsk kunst- og musikkscenen i Reykjavik mens du er her, eller ta en tur til et av museene i byen. Du kan også ta en dukkert i et av byens mange bassenger.

Under besøket bør du også smake på litt islandsk mat; fermentert hai for de modige og pølse i brød for de andre. Skyll ned maten med lokalbrygget øl.

Kjøl deg ned med lokal iskrem – iskrem er veldig populært på Island.

Ikke glem å kjøpe en håndstrikket islandsk genser du kan ta med deg hjem.

Fly til <em>Island</em>

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev Island sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Reykjavik.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.