LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Reykjavik

  Fly til Reykjavik

  Det tar omtrent 3 timer å fly til verdens nordligste by Reykjavik fra Oslo, og under reisetiden så vil vi gjøre alt vi kan for at reisen blir behagelig for deg. Derfor kan du nyte kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser på flyet – alt sammen helt gratis.

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Reykavik. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

  • 24 timers åpent kjøp
  • Valg av sete 22 timer innen avgang
  • Online sjekk inn
  • Kaffe, te, og aviser i appen
  • Opptil 90 % barnerabatt


  Finn din flyavgang og pris med det samme på denne siden eller bruk vår app – så du kan alltid lettvint finne ditt fly til Reykjavik direkte på mobilen.

  Reykjavik er verdens nordligste hovedstad, og Island er et spennende land.


  Her er det aktiviteter for de aller fleste, brevandring, golf, ridning, bading i varme kilder, fiske, fotturer og shopping. Reykjavik er en av de minste hovedstedene i Europa med kun 100 000 innbyggere, men hit kommer det meste av moter og teknologi lenge før det kommer til resten av Europa.

  Fly til Reykjavik med SAS

  Fly til Reykjavik med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og forhåndsvelge ditt sete uten ekstra kostnader. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Reykjavik med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

   

  Severdigheter rundt Reykjavik

  Fly til ReykjavikRett utenfor Reykjavik finner du vill og uberørt natur. Islands største isbre Vatnajøkul som er over 8000 km2 er verdt et besøk. Havet utenfor Island er fullt av hval av alle mulige arter og størrelser, så hvalsafarie er en av tingene man bør få med seg. Island har også mye annet å by på, rideturer lavalandskap, river rafting, golf, ski, bading i varmekildene, fotturer, snøscooter og hundeslede safarier er bare noe av det. Fly til Reykjavik for å oppleve alt dette

  Shopping og uteliv i Reykjavik

  I Reykjavik finner du det meste, alt fra kjente merkevarer som Gucci og Chanel til Islandske håndverksprodukter. Det er nok ikke det billigste stedet i Europa for shopping, men utvalget er stort.
  Utelivet i Reykjavik er også veldig bra, det finnes et utall av restauranter av alle slag, kafeer og et fantastisk liv. Fly til Reykjavik for opplevelser utenom det vanlige.

  Mange daglige flyavganger til Reykjavik

  Vi flyr til både den internasjonale lufthavnen Kelfavík og Reykjavik lufthavn. Vi har mange avganger som går hele dagen. Dermed kan du alltid finne et fly som passer med dine planer i Reykjavik.

  Billige flybilletter til Reykjavik – bestill i god tid

  Du kan enkelt reise billig til Reykjavik med oss. Ikke glem å bestille billettene i god tid – så kan du få fingrene i flybillettene til de beste prisene.


  Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Derfor kan du alltid slå til når du finner billige billetter. Senere kan du høre hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

  Gode tilbud og rabatter

  Meld deg gjerne på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg gir vi deg masse fordeler om bord på ditt fly, eksklusive tilbud kun for medlemmer via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Poengene kan kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk

  Opptjen poeng på din tur til Reykjavik – påmeld deg EuroBonus gratis

  guide reykjavik

  Reykjavik - Nordeuropas festhovedstad

  Partylivet i Reykjavik er heftig. Siden mange islendinger har flere jobber, har de kanskje et ekstra behov for å få mest mulig ut av helgene. Uansett kan du regne med et virkelig livlig uteliv på fredager, mens det blir enda heftigere når lørdagskvelden kommer. Tar du en tur på byen er det ikke bare god stemning og festglede du får oppleve. Du kan også beundre hvor moteriktig islendingene er i baren og på dansegulvet. Folk i Reykjavik er nemlig ekstremt motebevisste, og er ofte prøvekaniner for kjente firmaer som vil teste ut sine aller nyeste merkevarer. En bytur kan dermed være til inspirasjon for dem som vil sjekke ut shoppingen i Reykjavik, for det er jo her islendingene kjøper sine hippe og moteriktige antrekk.

   

  Island - den varme øya

  Fly til Reykjavik er ikke bare mote, uteliv og gode restauranter med islandske spesialretter. Reykjavik er også omgitt av barsk og kontrastfylt natur med vulkaner, isbreer og varme kilder. De varme kildene er noe som hører med hvis man har litt sans for komfort, nytelse og en opplevelse langt utenom det vanlige. Den Blå Lagune er kanskje den mest kjente badeplassen på Island. Badeopplevelsen blir på en måte motsatt av hva man får på sydenferie hvor bading blir deiligere jo varmere det er i luften. I lagunen vest for Reykjavik blir det deiligere å bade jo kaldere det er i været. Hvis du virkelig vil maksimere nytelsen, anbefales det å la en av lagunens massører gi deg en De Luxe massasje som knar vekk rester av stress og åpner sansene slik at du virkelig opplever de fantastiske omgivelsene.

   

  Naturopplevelser

  Hvis du synes frisk luft og flott natur er bra, er Reykjavik et perfekt utgangspunkt for å oppleve sagaøyas naturformasjoner og elementer på nært hold. På Island er det et stort utvalg av aktiviteter vi nordmenn er godt vant til. Fotturer, terrengsykling, klatring og rafting er bare noen av friluftstilbudene. I tillegg kan man på Island benytte seg av muligheten til opplevelser i naturen som lover og regler setter en stopper for i Norge. Drar du til Reykjavik og Island kan du nemlig dra på superjeep-safari hvis du synes rideturer på islandshester går for sakte. Uansett hva du foretrekker, er Reykjavik stedet å fly til.

  Mer om Reykjavik

  Island

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies