søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Reykjavik på Island fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Reykjavik – bestill nå

Bestill reisen til Reykjavik på SAS i forveien, så kan det hende at du får lavere flypriser enn hvis du bestiller i siste liten. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, er det bare å bestille det nå og bestemme deg senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Keflavik internasjonale lufthavn (KEF)
  • cl--credit Valuta: Islandsk krone
  • cl--clock Tidssone: GMT: UTC
  • cl--globe Offisielt språk: Islandsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Reykjavik sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Reykjavik, og det finnes mange familieaktiviteter dere kan gjøre når dere kommer.

fly til Reykjavik og kos deg på et islandsk eventyr  

Reykjavik er inngangsporten til Island og trekker til seg millioner av besøkende hvert år. Her finner du hipster-barer, fargerike hus og flere museer og kulturhus. 

Du kan for eksempel nyte fersk sjømat i hovedstaden, få unna litt shopping i islandske motebutikker eller ta en tur ut av byen for å reise rundt i landet, hvor du kan stoppe for å se enorme fossefall, svarte sandstrender og imponerende geysirer. 

Det finnes så mye du kan gjøre i og rundt Reykjavik, og dette er bare startpunktet for et enda større islandsk eventyr. Gjør deg klar til å være i ett med naturen!

Utforsk Reykjavik
  • Hvorfor Reykjavik?
  • Fly med SAS til Keflavik lufthavn (KEF)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Reykjavik

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Reykjavik inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på hver flygning med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Reykjavik

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til Reykjavik så enkel og hyggelig som mulig.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Reykjavik og la deg inspirere