Fly til Reykjavik

Islands hovedstad er en yrende by og mye mer enn bare en destinasjon; dette stedet er fullt av ting du kan gjøre og omgitt av fantastiske landskap som du ikke vil se noen andre steder i verden. Gjør deg klar til å dra på snøfylte eventyr, jage etter midnattssolen eller oppleve nordlyset.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Reykjavik på Island fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Reykjavik

Bestill reisen til Reykjavik på SAS i forveien, så kan det hende at du får lavere flypriser enn hvis du bestiller i siste liten. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, er det bare å bestille det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Reykjavik sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Reykjavik, og det finnes mange familieaktiviteter dere kan gjøre når dere kommer.

Fly til Reykjavik og kos deg på et islandsk eventyr

Reykjavik er inngangsporten til Island og trekker til seg millioner av besøkende hvert år. Her finner du hipster-barer, fargerike hus og flere museer og kulturhus.

Du kan for eksempel nyte fersk sjømat i hovedstaden, få unna litt shopping i islandske motebutikker eller ta en tur ut av byen for å reise rundt i landet, hvor du kan stoppe for å se enorme fossefall, svarte sandstrender og imponerende geysirer.

Det finnes så mye du kan gjøre i og rundt Reykjavik, og dette er bare startpunktet for et enda større islandsk eventyr. Gjør deg klar til å være i ett med naturen!

Fly til <em>Reykjavik</em>

Fly med SAS til Keflavik lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Keflavik lufthavn

Ikke glem å besøke Den blå lagunen – et av Islands berømte geotermiske bassenger – når du er i Reykjavik. Det vakre, turkise vannet er rikt på mineraler og et syn du ikke vil gå glipp av.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Reykjavik

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Reykjavik inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.