Fly til Reykjavik

We are travelers.

SAS flyr til Reykjavik på Island fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Reykjavik – bestill nå

Bestill reisen til Reykjavik på SAS i forveien, så kan det hende at du får lavere flypriser enn hvis du bestiller i siste liten. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, er det bare å bestille det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Reykjavik sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Reykjavik, og det finnes mange familieaktiviteter dere kan gjøre når dere kommer.

Fly til Reykjavik og kos deg på et islandsk eventyr

Reykjavik er inngangsporten til Island og trekker til seg millioner av besøkende hvert år. Her finner du hipster-barer, fargerike hus og flere museer og kulturhus.

Du kan for eksempel nyte fersk sjømat i hovedstaden, få unna litt shopping i islandske motebutikker eller ta en tur ut av byen for å reise rundt i landet, hvor du kan stoppe for å se enorme fossefall, svarte sandstrender og imponerende geysirer.

Det finnes så mye du kan gjøre i og rundt Reykjavik, og dette er bare startpunktet for et enda større islandsk eventyr. Gjør deg klar til å være i ett med naturen!

Reykjavik

Islands hovedstad er en yrende by og mye mer enn bare en destinasjon; dette stedet er fullt av ting du kan gjøre og omgitt av fantastiske landskap som du ikke vil se noen andre steder i verden. Gjør deg klar til å dra på snøfylte eventyr, jage etter midnattssolen eller oppleve nordlyset.

Fly med SAS til Keflavik lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Keflavik lufthavn

Ikke glem å besøke Den blå lagunen – et av Islands berømte geotermiske bassenger – når du er i Reykjavik. Det vakre, turkise vannet er rikt på mineraler og et syn du ikke vil gå glipp av.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Reykjavik

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Reykjavik inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud