søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Reykjavik

Fly til Reykjavik

Det tar omtrent 3 timer å fly til verdens nordligste by Reykjavik fra Oslo, og under reisetiden så vil vi gjøre alt vi kan for at reisen blir behagelig for deg. Derfor kan du nyte kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser på flyet – alt sammen helt gratis.

Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Reykavik. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

 

Reykjavik er verdens nordligste hovedstad, og Island er et spennende land.

Her er det aktiviteter for de aller fleste, brevandring, golf, ridning, bading i varme kilder, fiske, fotturer og shopping. Reykjavik er en av de minste hovedstedene i Europa med kun 100 000 innbyggere, men hit kommer det meste av moter og teknologi lenge før det kommer til resten av Europa.

 

Fly til Reykjavik med SAS

Fly til Reykjavik med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via internett og forhåndsvelge ditt sete uten ekstra kostnader. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Reykjavik med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

 

Severdigheter rundt Reykjavik

Fly til ReykjavikRett utenfor Reykjavik finner du vill og uberørt natur. Islands største isbre Vatnajøkul som er over 8000 km2 er verdt et besøk. Havet utenfor Island er fullt av hval av alle mulige arter og størrelser, så hvalsafarie er en av tingene man bør få med seg. Island har også mye annet å by på, rideturer lavalandskap, river rafting, golf, ski, bading i varmekildene, fotturer, snøscooter og hundeslede safarier er bare noe av det. Fly til Reykjavik for å oppleve alt dette.

 

Shopping og uteliv i Reykjavik

I Reykjavik finner du det meste, alt fra kjente merkevarer som Gucci og Chanel til Islandske håndverksprodukter. Det er nok ikke det billigste stedet i Europa for shopping, men utvalget er stort.

Utelivet i Reykjavik er også veldig bra, det finnes et utall av restauranter av alle slag, kafeer og et fantastisk liv. Fly til Reykjavik for opplevelser utenom det vanlige.

Mange daglige flyavganger til Reykjavik

Vi flyr til både den internasjonale lufthavnen Kelfavík og Reykjavik lufthavn. Vi har mange avganger som går hele dagen. Dermed kan du alltid finne et fly som passer med dine planer i Reykjavik.

 

Billige flybilletter til Reykjavik – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til Reykjavik med oss. Ikke glem å bestille billettene i god tid – så kan du få fingrene i flybillettene til de beste prisene.

Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Derfor kan du alltid slå til når du finner billige billetter. Senere kan du høre hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

 

Gode tilbud og rabatter

Meld deg gjerne på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg gir vi deg masse fordeler om bord på ditt fly, eksklusive tilbud kun for medlemmer via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Poengene kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk

Opptjen poeng på din tur til Reykjavik – påmeld deg EuroBonus gratis

annet

Island

Bestill reiseforsikring

 

FLERE SAS-DESTINASJONER