Fly til Krakow

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Krakow i Polen fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Fordeler på flygningen til Krakow

Bestill billetten din med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får et godt tilbud på flybilletten. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke ut lavpriskalenderen. Alle SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Ikke nøl om du ser et godt tilbud. Bestill billetten nå – planlegg reisen senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Krakow sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Krakow.

Fly til Krakow og få en rimelig byferie

Krakow er kjent for sitt jødiske kvarter, gamlebyen og bymuren fra Middelalderen, og er en ny med mye å oppleve. Selv om byen yrer av historie og kultur, er det også et populært sted blant foodies og de som er glade i god øl.

Når du ikke barhopper ved hovedtorget, kan du la deg imponere av Kongeslottet på Wawel og oppdage den underjordiske verdenen i saltgruven Wieliczka. I tillegg til museene og butikkene, finner du en rekke aktiviteter som er egnet for alle reisende.

Fly til Krakow

Alltid inkludert i reisen til Krakow

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Krakow inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

For enda mer komfort kan du oppgradere flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når tilgjengelig) og måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle Scandinavian Airlines-reisene til EuroBonus-medlemmer. Mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud