LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Krakow

  FLY TIL KRAKOW

  Alltid inkludert i din flybillett til Krakow: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…
   

  Besøk Krakow - Europas vakre middelalderby

  Krakow ligger i det sørlige Polen og er en meget godt bevart og vakker by som absolutt er verdt et besøk. I Krakow kan du bl.a. besøke det jødiske kvarteret der filmen Schindlers liste ble tatt opp.

  Flyreisen fra København til Krakow tar kun 1,5 timer, og selv om det ikke er lenge skal du naturligvis ha det godt når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te om bord og gir deg mulighet til å laste ned dagens avis i vår app.

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett, når du flyr med oss til Krakow. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

  •    Setevalg er med i prisen
  •    Online sjekk inn
  •    Kaffe & te - helt gratis
  •    Opptil 90 % barnerabatt
   

  Opptil 5 daglige flyavganger til Krakow lufthavn

  Vi flyr til lufthavnen ”Krakow-Balice Johannes Paul II International Airport” (KRK) både morgen, midt på dagen, ettermiddag og kveld, slik at du alltid kan finne et fly som passer inn i dine reiseplaner.

  Velg mellom opp til 5 daglige avganger til Krakows lufthavn (KRK), hvor det kun er ca. 11 km inn til Krakows bysentrum.
   

  Billige flybilletter til Krakow – bestill i god tid, og spar penger

  Du kan lett reise billig til Krakow med oss. Alt du trenger å gjøre er å bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletter med de beste prisene.

  Husk at du alltid har 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Dette betyr at du rolig kan slå til hvis du finner en god pris i vårt bestillingssystem: Bestill bare, og hør hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier til dato, avgangstid og pris etterpå.
   

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Meld deg på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser til varer om bord og online shopping.

  annet

  Polen

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies