søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Krakow i Polen fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Krakow – bestill nå

Bestill billetten din med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får et godt tilbud på flybilletten. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke ut lavpriskalenderen. Alle SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Ikke nøl om du ser et godt tilbud. Bestill billetten nå – planlegg reisen senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: John Paul II Krakow-Balice internasjonale flyplass
  • cl--credit Valuta: Zloty
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Polsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Krakow sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Krakow.

Fly til Krakow og få en rimelig byferie

Krakow er kjent for sitt jødiske kvarter, gamlebyen og bymuren fra Middelalderen, og er en ny med mye å oppleve. Selv om byen yrer av historie og kultur, er det også et populært sted blant foodies og de som er glade i god øl. 

Når du ikke barhopper ved hovedtorget, kan du la deg imponere av Kongeslottet på Wawel og oppdage den underjordiske verdenen i saltgruven Wieliczka. I tillegg til museene og butikkene, finner du en rekke aktiviteter som er egnet for alle reisende. 

Helg i Krakow

Alltid inkludert i reisen til Krakow

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Krakow inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

For enda mer komfort kan du oppgradere flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast TrackSAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når tilgjengelig) og måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan deretter bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Krakow

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Krakow og la deg inspirere