søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Krakow

Fly til Krakow

ALLTID INKLUDERT I DIN FLYBILLETT TIL KRAKOW

Faktisk er alt inkludert i din flybillett, når du flyr med oss til Krakow. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

 

Flere ukentlige avganger til Krakow

Fly SAS til Krakow. Vi har som regel flere ukentlige flyavganger fra ulike norske flyplasser. Du har 1–2 mellomlandinger, og turen til den vakre middelalderbyen tar ned til 4 timer.

Når du kommer over et godt tilbud i vår lavpriskalender, er det bare å slå til. Vi har nemlig 24 timers angrerett, så hvis datoen likevel ikke passer, kan du lett avbestille.

Bestill reisen til Krakow nå

 

Spar mer med SAS Go Light

Når du reiser innenfor Europa, kan du reise på vår billigste reiseklasse, SAS Go Light. Her får du den samme gode servicen som du er vant til, gratis setevalg fra 22 timer før avgang og gratis kaffe og te om bord. I tillegg kan du fritt ha med ett kolli håndbagasje på opptil 8 kg.

Les mer om SAS Go Light og de andre reiseklassene våre

Oppdag verden med EuroBonus

Når du er medlem av EuroBonus, får du muligheten til å reise mere enn ellers. Du opptjener nemlig poeng på alt fra flybilletter til netthandel – poeng som du kan bruke på nye flybilletter, hotellopphold eller leie av bil. På den måten får du mulighet til å oppleve mer av verden med EuroBonus.

Mer om EuroBonus

 

Bruk vår barnerabatt på flybilletter

Reisegleden kan ikke starte for tidlig i livet. Hos SAS ønsker vi derfor alltid de minste passasjerene hjertelig velkommen med gode barnerabatter. Når du reiser med et barn på under 2 år, kan du få helt opptil 90% i barnerabatt på flybilletten, mens barn mellom 2 og 11 år får opptil 25% rabatt.

Mer informasjon om å reise med barn

Finn billige flybilletter til Krakow

I lavpriskalenderen kan du lett få oversikt over våre priser og avganger. Hvis du bestiller i god tid, kan du få tak i de billigste flybillettene til Krakow. Er du fleksibel på datoen, kan det godt lønne seg å klikke litt rundt i kalenderen for å finne den aller beste prisen.

Finn din reise i vår lavpriskalender

 

Kraków-Balice Johannes Paul II lufthavn 

Krakow lufthavn er oppkalt etter Pave Johannes Paul II, som var polsk. Den ligger 11km utenfor sentrum av byen, noe som gjør byen perfekt til kortere turer, siden både flytiden og turen mellom flyplassen og byen er relativt kort.

 

Transport til og fra Krakow lufthavn

Det er lett å komme seg til og fra Krakow lufthavn med tog, buss, taxi eller bil. Både tog og buss kjører fra flyplassen, og billettene er billige. Hvis du lander sent om kvelden, kan det være lang ventetid til neste avgang. Heldigvis kan du også finne taxier på flyplassen. Krakow Airport Taxi Service er den eneste taxioperatøren som har tillatelse til å kjøre fra flyplassen, og prisen avhenger av hvor langt du skal.

 

Bilutleie på Krakow lufthavn

Hvis du vil kjøre selv, finner du naturligvis også alle de store bilutleiefirmaene på flyplassen. Hvis du vet på forhånd at du vil kjøre selv, anbefaler vi at du bestiller bil hjemmefra. Da står den klar når du lander, uansett når på døgnet det er.

Finn leiebil nå

 

Kontakt

Kapitana Mieczysława Medweckiego 1

32-083 Balice

Polen

Tlf.: +48 801 055 000

E-post: info@krakowairport.pl

Hjemmeside

Transport i Krakow

Krakow er ikke en spesielt stor by, noe som gjør den til en svært behagelig by å være fotgjenger i. Når det er sagt, kan det naturligvis oppstå situasjoner der du skal lenger enn du har lyst til å spasere. Da kan du glede deg over det godt utbygde trikke- og bussnettet som dekker byen, og som gjør det enkelt å komme seg raskt fra A til B. Hvis du skal utenfor byen, kan du ta toget.

Offentlig transport i Krakow er billigere enn vi er vant til i Norge. Billetter kan kjøpes i billettautomatene som står på stasjonene, eller på trikken eller bussen. Vær oppmerksom på at du må stemple billetten når reisen begynner, også når du har kjøpt billetten av sjåføren.

Les mer om offentlig transport i Krakow

 

Opplev Krakow – en by full av historie

Krakow har vært bebodd i 6 000 år, og den interessante storbyen bærer utvilsomt preg av sin lange historie. Krakow var Polens hovedstad i mange år, inntil Warszawa ble det i 1596. Den gamle bydelen kan dateres tilbake til middelalderen, og fordi den er i så god stand, kom den i 1978 på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Takket være Krakows historie er det mange severdigheter i byen. Gå en tur i den gamle bydelen og la deg føre tilbake til svunne tider. Etterpå kan du sette deg på en moderne kafé eller drikke en polsk øl. Hvis du har tid, kan du ta en tur utenfor byen og oppleve den spektakulære utsikten ved Morskie Oko-sjøen. Uansett årstid vil du ikke bli skuffet.

Bestill miniferie til Krakow

Fakta om Krakow

Valuta: Polske zloty

Tidsforskjell: 0

Språk: Polsk

 

Den polske ambassaden:

Olav Kyrres plass 1

0244 Oslo

Tlf.: (+47) 24 11 08 50

E-post: oslo.amb.sekretariat@msz.gov.pl

Hjemmeside

 

Det norske konsulatet i Krakow: 

Mosiężnicza 3 

Kraków

Tlf.: +48 12 633 03 76

E-post: norkons_kr@wp.pl

Annet

Polen

 

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner