Fly til Polen

SAS flyr til flere destinasjoner i Polen. Fly med oss og opplev våren i Warszawas gater, sommeren på stranden i Gdansk, høsten og den varme atmosfæren i Poznań. Polen er verdt et besøk, samme hvilken årstid det er.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Polen fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Gdansk, Poznan og Warszawa. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Polen – Nyt strand- og klubbliv i Sopot

Kunne du tenkt deg en strandferie i Polen? Sopot er en av de mest populære feriestedene ved kysten i Polen. Sopot er en del av De tre byene – Gdańsk, Sopot og Gdynia – som ligger ved Østersjøen. Sopot ligger mellom Gdańsk og Gdynia, og er lett tilgjengelig – og de lange sandstrendene er fantastiske.

Når du ikke er ute og bader, kan du spasere en tur langs promenaden og piren. Sopot har også et stort utvalg av restauranter, barer og nattklubber – noe for enhver smak.

Besøk Tatra fjell og nasjonalpark

Sør i Polen, på grensen til Slovakia, finner du nasjonalparken Tatra. Parken er det naturlige habitatet til endemiske dyrearter, slik som Tatra-gemsen, murmeldyr, bjørn, gaupe, villkatt og ulv.

Ta en tur på kabelbanen for å nyte det vakre landskapet på vei til toppstasjonen i nasjonalparken.

Zakopane, ved foten av Tatra-fjellene, er en by som er populær for skigåing og andre vinteraktiviteter.

Fly til <em>Polen</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Polen sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.