søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Polen

Fly til Polen

Fly med SAS til Polen

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Polen er et interessant land med en utrolig fascinerende historie. Etter andre verdenskrig begynte gjenoppbyggingen av Polen, og de siste årene har utviklingen i Polen skutt fart.

SAS flyr deg direkte til Polen – bestill flyvningen din i dag og få en 24 timers angrerett, innsjekking på nett 22 timer før avreise og fritt setevalg.

 

FLYVNINGER TIL POLEN

SAS har flere ukentlige avganger fra København til Polen. Velg mellom å fly til Gdansk, Wroclaw og Warszawa. Med en kort reisetid på mindre enn to timer til Polen, er landet det perfekte reisemålet for en helgetur. Under flyreisen vil du bli servert te eller kaffe, og du får tilgang til dagens avis gjennom appen vår.

 

OPPTIL 90% BARNERABATT

Dersom du reiser med barn under 2 år (uten eget sete) til Polen, reiser de enten kostnadsfritt eller med 90% rabatt på flydelen av billetten, avhengig av destinasjonen. Barn fra 2 til 11 år får 25% avslag. Rabatten gjelder ikke skatter og avgifter.

 

BESØK POLENS TRADISJONELLE BYER

De polske byene Krakow, Poznan og Gdansk oser av polsk kultur og har en veldig spesiell atmosfære. Hvis du besøker Krakow, vil du kunne utforske byens fascinerende museer som kaster lys over Polens mørke fortid eller besøke kommunistdistriktet Nowa Huta. I tillegg kan du shoppe etter alt fra kommunistleker til strikketøy hver søndag på det største markedet i Krakow, Plac Targowy.

Hvis du besøker Poznan, anbefaler vi at du utforsker de gamle, smale gatene i midten av byen, der det ligger restauranter og små barer side om side. I tillegg finnes det mange små markeder i byen, og dersom du vil shoppe, må du besøke Poznans populære kjøpesenter.

I Gdansk finner du mange attraksjoner som tar deg tilbake til starten av andre verdenskrig. Gdansk beskrives best som et levende museum, og du må simpelthen bare se Mariakirken, Nasjonalmuseet og halvøyen Westerplatte.

 

WARSZAWA – EN FØNIKS

Polens hovedstad, Warszawa, blir ofte referert til som en føniks, fabeldyret som brant ned redet sitt, men som oppstod fra asken. Til tross for sin turbulente historie, har også Warszawa stått opp fra asken. Dersom du besøker Warszawa, vil du oppleve en by med mye historie. Besøk den gamle delen av byen som ble ødelagt under andre verdenskrig, men som siden den gang har blitt gjenoppreist. Besøk også den berømte St. Johannes døperens katedral og «Palac Kultury i Nauki», et 237 meter høyt palass for kultur og vitenskap.

 

BILLIG SKIFERIE OG VAKRE FOTTURER I POLEN

I Polen kan du finne fantastisk natur, og særlig fjellområdene tiltrekker seg tusenvis av turister. Polen er også et ideelt sted for å gå på ski, og Malta Ski i Poznan er spesielt anbefalt. Dersom du drar på skiferie i Polen, er det også billigere enn dersom du drar på skiferie i Østerrike eller Frankrike.

Hvis du ikke er så interessert i ski, kan du også gå på fotturer i Polens fantastiske natur, som byr på alt fra fjell til elver og daler.

Besøk Wroclaw

 

MER ENN 1100 DESTINASJONER

Med SAS og partnerne våre kan du bestille reiser til mer enn 1100 destinasjoner. Bestill på sas.no.

 

ANNET 

Flyvninger til Warszawa

Flyvninger til Gdansk

Flyvninger til Krakow