Fly til Polen

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Polen fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyr til Gdansk, Krakow, Poznan, Warszawa, Szczecin og Wroclaw i Polen.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Krakow, Warszawa eller Wroclaw

Scandinavian Airlines flyr til flere destinasjoner i Polen. Fly med oss og opplev våren i Warszawas gater, sommeren på stranden i Gdansk eller Szczecin, høsten og den varme atmosfæren i Krakow og Poznań eller skigåing om vinteren i Wroclaw.

Polen er verdt et besøk, samme hvilken årstid det er.

Besøk Tatra fjell og nasjonalpark

Sør i Polen, på grensen til Slovakia, finner du nasjonalparken Tatra. Parken er det naturlige habitatet til endemiske dyrearter, slik som Tatra-gemsen, murmeldyr, bjørn, gaupe, villkatt og ulv.

Ta en tur på kabelbanen for å nyte det vakre landskapet på vei til toppstasjonen i nasjonalparken.

Zakopane, ved foten av Tatra-fjellene, er en by som er populær for skigåing og andre vinteraktiviteter.

Polen

Kunne du tenkt deg en strandferie i Polen? Sopot er en av de mest populære feriestedene ved kysten i Polen. Sopot er en del av De tre byene – Gdańsk, Sopot og Gdynia – som ligger ved Østersjøen.

Sopot ligger mellom Gdańsk og Gdynia, og er lett tilgjengelig – og de lange sandstrendene er fantastiske. Når du ikke er ute og bader, kan du spasere en tur langs promenaden og piren.

Sopot har også et stort utvalg av restauranter, barer og nattklubber – noe for enhver smak.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Polen sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid