Fly til Rovaniemi

På vinteren forvandler Rovaniemi seg til en festlig, vakker verden som den offisielle hjembyen til Julemannen, med en forheksende nordlys som belyser himmelen og et utvalg av snøaktiviteter som skikjøring og snøscooter kjøring blir tilgjengelig.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Rovaniemi i Finland fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Rovaniemi

Hvis du vil få enda lavere priser, er det bare å bestille ferien på SAS i forveien. Hvis du vil ha en oversikt over alle SAS-destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Rovaniemi sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Rovaniemi.

Fly til Rovaniemi og følg i julenissens fotspor

En tur til Rovaniemi, Finland gir deg en uovertruffen mulighet til å oppleve det magiske fenomenet med Nordlys, spesielt under vintermånedene.

Som Julenissens offisielle hjemby er det en drømmereisemål for familier og barn hvor du kan besøke Julenissens by året rundt. I tillegg tilbyr Rovaniemi et bredt utvalg av utendørsaktiviteter som skikjøring, isfiske, snøscooterkjøring og hundespann, noe som gjør det til et utmerket valg for eventyrere og naturelskere.

Fly til <em>Rovaniemi</em>

Fly med SAS til Rovaniemi lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Rovaniemi lufthavn

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Rovaniemi

Vi i SAS prøver alltid å sørge for at kundene våre får en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Rovaniemi inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.