søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Finland

Fly til Finland

Fly med SAS til Finland

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Besøk Finland og opplev vakker natur i byen Turku, eller besøk kulturelle Helsinki som byr på alt fra shopping til museer.

 

FLY TIL FINLAND MED SAS

I Finland vil du finne vakre innsjøer, vill natur og lyse sommernetter. Dersom du velger å besøke Finland denne sommeren, vil du oppleve sommersolen nord for polarsirkelen hele døgnet – det vil uten tvil være et minne for livet. Bestill en flyreise til Finland i dag og besøk de tusen sjøers land i det høye nord.

Dersom du flyr til Finland med SAS, kan du velge fra opptil 10 daglige avganger til Helsinki lufthavn, som befinner seg 19 kilometer fra bysentrum.

 

OPPLEV DEN FINSKE NATUREN 

En autentisk finsk ferie bør skje på en hytte ved en innsjø. Her kan du nyte vakker finsk natur akkurat slik du ønsker.

Mulighetene i Finland er uendelige. Du kan velge å fiske, bade, nyte en varm sauna, plukke bær eller sopp, gå på fotturer eller seile. Med totalt 6500 små luftige innsjøer i Åland vil du finne et spesielt miljø som foretrekkes av sportsfiskere. Hvis du foretrekker kultur over natur, er hovedstaden Helsinki full av liv.

 

UFORGLEMMELIG NATUR I TURKU 

I Finland, også kjent som de tusen sjøers land, er naturen utrolig vakker. Det er spesielt anbefalt å besøke Finlands femte største by, Turku, som byr på uforglemmelige naturopplevelser. I Turku kan du, blant annet, gå på spennende fotturer eller padle i kano i Finlands natur.

 

KULTUR I HELSINKI

Hovedstaden i Finland er Helsinki (Helsingfors), som har noe for alle. Ved å besøke landets hovedstad, vil du få oppleve et rikt kulturliv, shopping og en lang rekke museer, utstillinger og konserter. Dersom du er fascinert av det gamle Finland, anbefales det at du tar fergen fra Helsinki til den 250 år gamle festningen Suomenlinna/Sveaborg.

Stikk innom markedene i Helsinki, der du kan finne forskjellige finske spesialiteter – alt fra finsk håndverk og pels til finske matgleder.

 

PÅ JAZZFESTIVAL I TAMPERE

Den finske byen Tapere (Tammerfors) er kjent for sin vakre arkitektur og mange kulturtilbud. Dersom du besøker Tampere på sommeren, vil du få mange muligheter til å oppleve vannsport ved havneområdet og den berømte jazzfestivalen, Tampere Jazz Happening, som tiltrekker både et stort publikum og verdensberømte jazzmusikere.

 

ANNET 

Fly til Helsinki