Fly til Finland

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Finland fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyr til Helsinki, Tampere og Åbo i Finland.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Helsinki, Tampere, Åbo og Vasa

Fly med oss til landet med de tusen innsjøer – Finland.

Utforsk den finske hovedstaden Helsinki, se den vakre øygruppen Kvarken i Vasa, besøk Pyynikki-fjellryggen i Tampere eller ta med barna til Muminvärlden utenfor Åbo.

Se nordlyset

Prøv å få med deg nordlyset når du besøker Finland. Jo lenger nord du drar, jo større sjanse har du til å se dette fantastiske fenomenet.

Kle deg godt og gå ut. Prøv å finn et sted litt vekk fra de sterke lysene i byen og se opp mot stjernene – hvis det er en klar natt, vil du forhåpentligvis se de vakre lysene danse på himmelen.

I finske Lappland kan du se nordlyset så ofte som annenhver kveld mellom september og mars.

Finland

Det er ikke noe som er mer finsk enn badstuer, så dette bør du prøve mens du er her. Det finnes mange private og offentlige badstuer rundt omkring i Finland, så ta med deg et håndkle og gjør deg klar til å svette.

Dampen fra de varme steinene i badstuen vil få deg til å slappe av og svette samtidig som det renser huden. Husk å få i deg mye væske. Hvis du blir for varm, kan du enten sette deg på et lavere nivå i badstuen, ta en dusj eller bade for å kjøle deg ned.

Det finnes ulike typer badstuer. De mest vanlige er elektriske badstuer, vedoppvarmede badstuer eller røykbadstuer.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Besøk Helsinki, Tampere, Åbo og Vasa sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Finland.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid