søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

Skireiser

Vi tilbyr billige flybilletter til flere destinasjoner som ligger svært nært de beste skianleggene i verden.

Med Scandinavian Airlines får du en komfortabel start på skireisen, og du kan glede deg til en fantastisk vinterferie sammen med familie eller venner.

Bestill skireisen din med SAS

 • Hvis du står på ski eller snowboard, kan du planlegge den perfekte vinterferien med SAS. Finn ditt vintereventyr på de beste skianleggene og få mest mulig ut av vinterens iskalde vinder og kraftige snøfall. Bestill ski- eller snowboardreisen til Alpene eller fjellområder i Sverige og Norge.

  Snødekte bakker er aldri langt unna når du bestiller skiferien med SAS!

Populære skianlegg i Frankrike

 • Skireiser til Chambéry

  Chambéry
  Chambéry i de franske Alpene gjør skituren enklere enn noensinne. I nærheten finner du mange franske skianlegg, som Val-d'Isère, Chamonix og Val Thorens. Du kan lett komme deg dit med buss eller leiebil.


  Val Thorens
  Bestill fantastiske skiturer til Alpenes høyeste skianlegg, Val Thorens. Val Thorens har skiløyper som passer for alle aldre, smaker og nivåer. Dette er en populær destinasjon for familier med små barn og festende ungdommer. Om dagen kan du kose deg i løypa eller bakken, og om kvelden kan du hygge deg med musikk og nattklubber.

 • Skireiser til Chamonix

  Chamonix
  I østlige Frankrike finner du det høyeste fjellet i Alpene, Mont Blanc, og det populære skianlegget Chamonix. Hvis du lengter etter puddersnø, perfekte bakker eller upreparerte løyper, er dette stedet for deg. Skiløpere fra hele verden kommer hit for å stå på ski.

  Etter en fantastisk dag i bakkene, har du mange barer, kafeer og restauranter å velge mellom for afterski og middag.

 • Skireiser til Serre Chevalier

  Serre Chevalier
  Serre Chevalier har lenge vært en favoritt blant folk fra Skandinavia. Med ett enkelt stopp flyr SAS deg til Torino, og derfra ankommer du ferieanlegget på 1 time og 50 minutter.

  Serre Chevalier har 300 soldager i året, så du får garantert litt farge i ansiktet. I tillegg til det gode været, er dette paradiset også kjent for gode offpiste-muligheter, et av de største skisystemene i de franske Alpene og det svenske hotellet La Maison Du Bez, hvor du kan stå på ski helt til inngangsdøren.
   

  Andre populære skianlegg i Frankrike
  Avoriaz, Flaine, La Grave Tignes og Val-d'Isère.

Populære skianlegg i Østerrike

 • Skireiser til Innsbruck

  Innsbruck
  I skisesongen tilbyr SAS en flygning fra Stockholm til Innsbruck i Østerrike. Med denne flygningen kan du nå så mange som 15 skidestinasjoner i Europa fra Skandinavia!

  Vi legger også til en ekstra avgang til Salzburg i løpet av skisesongen (februar/mars).

 • Skireiser til St. Anton

  St. Anton am Arlberg
  St. Anton er et mekka for skandinaviske reisende. Feriestedet byr på fine skiturer med flotte bakker, lett tilgjengelige offpiste-områder, gode restauranter og livlig afterski. Besøk klassiske afterski-steder som Mooservirt og Krazy Kangaroo, som tilbyr livemusikk. Det som også gjør St. Anton så bra, er at skisystemet er knyttet til det populære skianlegget Lech.


  Andre populære skianlegg i Østerrike
  Bad Gastein, Garmisch-Partenkirchen, Kitzbühel, Lech Zürs, Zell am See og Saalbach.

Populære skianlegg i Sveits

 • Populære skidestinasjoner i Verbier

  Verbier
  Skireiser til Verbier, det populære skianlegget i Alpene, slår godt an blant skiløpere i alle aldre. Hvis du vil ha en mer luksuriøs skiferie, er dette et veldig godt alternativ siden skianlegget har mange luksushoteller og restauranter. Hvis du er heldig, kan du til og med få øye på en kjendis i bakkene!

  Verbier byr på gode bakker, fantastisk offpiste og god mat.

 • Engelberg
  Engelberg ligger midt i landet i Sveits. På grunn av isbreen tilbyr anlegget en lang sesong, noe som gjør det mulig å dra på skireise helt til mai. Engelberg er hovedsakelig kjent for puddersnøen sin, og dette er grunnen til at store deler av freestyle-eliten reiser hit.

  Det er ikke bare erfarne skiløpere som drar på skireiser til Engelberg, men også familier med små barn.
   

  Andre populære skianlegg i Sveits
  Davos, Saas-Fee, St Moritzs, Wengen og Zermatt.

Populære skianlegg i Italia

 • Populære skidestinasjoner i Italia

  Courmayeur
  Ved foten av Mont Blanc ligger den italienske landsbyen Courmayeur. Den italienske siden av Mont Blanc skiller seg fra den franske fordi det ofte er finere vær, men det er ikke 100 % snøgaranti. Courmayeur er perfekt for kortere skireiser, da landsbyen ligger i nærheten av flyplassene i både Torino og Genève og har et relativt lite skisystem.
   

  Cortina
  Cortina er favoritten blant mange italienere, og shoppingmulighetene er like bra som skimulighetene. Heiskøene i Cortina er ofte korte, noe som betyr at du ikke trenger å vente i kø. Skiturer til Cortina er ofte høyt verdsatt!


  Andre populære skianlegg i Italia
  Cervina, Champoluc, Livigno og Sestriere.

Populære skianlegg i Sverige og Norge

Nyttige tips for skiferien din

 • Nyttige tips for skireisen
  - Bestill SAS Plus, der 2 x 23 kg innsjekket bagasje er inkludert i flybilletten. Perfekt for én koffert og en ski- eller snowboardbag. (En ski- eller snowboardbag og en mindre bag for et par ski- eller snowboardstøvler anses som ett kolli innsjekket bagasje).

  - Husk å si ifra på forhånd hvis du reiser med ski eller snowboard (sportsutstyr). Kontakt SAS Customer Service.

  - Mange skianlegg har apper som inkluderer bakkekart, liste over gode restauranter osv. Veldig nyttig hvis du drar på skiferie til nye steder!

Pris og tilgjengelighet oppdateres hver gang et søk utføres. I lavpriskalenderen vår kan du se alle destinasjonene våre og våre beste tilgjengelige priser!

Inspirasjon

Inspirasjon til skireisen

Alltid med SAS

 • Rabattbilletter for barn

  Barnerabatt
  Vis barna den vakre naturen med en skiferie og få barnerabatter på flybilletter.

  <