Fly til Budapest

We are travelers.

SAS flyr til Budapest i Ungarn fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Budapest – bestill nå

Bestill reisen med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Budapest sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna til Budapest.

fly til Budapest og nyt en storbyferie stappfull av historie

Budapest trekker til seg millioner av besøkende og er kjent for sine termiske bad, dramatiske historie og fantastiske arkitektur. I tillegg til et uovertruffent uteliv og yrende barer, kan denne sjarmerende byen by på masse kultur.

Du kan for eksempel utforske Buda slott og arkitekturen til det ungarske regjeringsbygget. Du kan også bare nyte en kald øl i sentrum eller ta deg en dukkert i Szechenyi termiske bad.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Budapest.

Budapest

Budapest er en smeltedigel av kulturer, så uansett om du er glad i historie og vil utforske slott, glad i kultur og vil besøke kunstmuseer eller glad i utelivet og klar for en pub-til-pub-runde, vil denne byen ved elven ikke skuffe deg.

Fly med SAS til Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å utforske byen når du lander.

Budapest Ferenc Liszt Internasjonale lufthavn

Utforsk det beste av Budapest. Besøk den store markedshallen og finn en håndlagd suvenir. Gå over kjedebroen som forbinder de ulike sidene av byen, Buda i vest og Pest i øst. Du kan også dra på en avslappende båttur på én time nedover Donau. Alle vil finne noe de liker her.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Budapest

I SAS gjør vi alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappende og komfortabel reise. Det betyr at uansett hvilken billettype du har, får du alltid visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Budapest inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud