søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Budapest i Ungarn fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Budapest – bestill nå

Bestill reisen med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn (BUD)
  • cl--credit Valuta: Ungarsk forint
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CETS: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Ungarsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Budapest sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna til Budapest. 

fly til Budapest og nyt en storbyferie stappfull av historie 

Budapest trekker til seg millioner av besøkende og er kjent for sine termiske bad, dramatiske historie og fantastiske arkitektur. I tillegg til et uovertruffent uteliv og yrende barer, kan denne sjarmerende byen by på masse kultur.

Du kan for eksempel utforske Buda slott og arkitekturen til det ungarske regjeringsbygget. Du kan også bare nyte en kald øl i sentrum eller ta deg en dukkert i Szechenyi termiske bad. 

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Budapest.

Helgetur i Budapest

Alltid inkludert i reisen til Budapest

I SAS gjør vi alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappende og komfortabel reise. Det betyr at uansett hvilken billettype du har, får du alltid visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Budapest inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Se mer av verden. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie, som vil si at du får se mer av verden. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå kompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Budapest

Lei bil og bestill hotell i forveien, så får du en smidig ankomst i Budapest. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Budapest og la deg inspirere