Fly til Ungarn

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Ungarn fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS flyr til Budapest i Ungarn.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Ungarn

Fly med oss til Ungarn og utforsk Budapest, hvor elven Donau skiller Buda-siden fra Pest-siden. Besøk et termalbad eller ta Funicularen, kabelvognen, opp til Budapest festning og nyt den storslåtte utsikten fra Buda-siden av byen.

Utforsk Budapest-området

Ta et tog fra Budapest til Balaton-sjøen – den største innsjøen i Sentraleuropa. Feriestedet Balatonfüred er bare et par timer unna. Gå en tur langs promenade-alléen og nyt utsikten over innsjøen og Tihany-halvøya.

Hvis du liker ungarsk vin, bør du gå på vinsmaking i Eger nord i landet. Eger er en historisk vinregion og berømt for sine viner. Det mest berømte stedet for vinsmaking er Szépassony-dalen, de vakre kvinners dal. Du vil finne rundt 200 vinkjellere å velge blant i dalen.

Ungarn

Ungarn er berømt for sine termalbad, så det er enkelt å finne et sted hvor du kan lene deg tilbake i varmt, mineralrikt vann og slappe av.

Budapest har flere varme og mineralrike vannkilder enn noen annen by i verden – nesten 80. Byen har en lang historie med termalbad, først bygd av romerne, og senere tyrkerne.

Det mineralrike vannet i termalbadene sies å være helsebringende og benyttes for behandling av en lang rekke lidelser. Rudas, Gellért og Széchenyi er noen av de mest berømte termalbadene i byen – men det er mange flere å oppdage.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Ungarn med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Budapest.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid