søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Ungarn fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   
 

SAS flyr til Budapest i Ungarn.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Ungarn

Fly med oss til Ungarn og utforsk Budapest, hvor elven Donau skiller Buda-siden fra Pest-siden. Besøk et termalbad eller ta Funicularen, kabelvognen, opp til Budapest festning og nyt den storslåtte utsikten fra Buda-siden av byen.

  • cl--locator Hovedstad: Budapest
  • cl--credit Valuta: Forint
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Offisielt språk: Ungarsk

Utforsk Budapest-området

Ta et tog fra Budapest til Balaton-sjøen – den største innsjøen i Sentraleuropa. Feriestedet Balatonfüred er bare et par timer unna. Gå en tur langs promenade-alléen og nyt utsikten over innsjøen og Tihany-halvøya.

Hvis du liker ungarsk vin, bør du gå på vinsmaking i Eger nord i landet. Eger er en historisk vinregion og berømt for sine viner. Det mest berømte stedet for vinsmaking er Szépassony-dalen, de vakre kvinners dal. Du vil finne rundt 200 vinkjellere å velge blant i dalen.

Fly til Ungarn med SAS
  • Termalbad i Budapest
  • Vil du ha mer komfort på reisen?
  • Rabattbilletter for barn
  • Opplev verden med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.  Du kan bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Ungarn og la deg inspirere