søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Ungarn

Fly til Ungarn

Fly med SAS til Ungarn

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Ungarn er den perfekte feriedestinasjonen for hele familien og byr på en blanding av gamle tradisjoner og nyere utvikling. Reis til Ungarn og opplev alt fra en byferie i Budapest til en strandferie ved Balatonsjøen. Bestill flyreisen din til Ungarn med SAS i dag og tjen bonuspoeng som kan brukes på hoteller, bilutleie og mye mer.

 

DIREKTEFLYVNING TIL UNGARN MED SAS

SAS tar deg direkte fra København til Budapest, hovedstaden i Ungarn. Flyreisen tar bare 1 og en halv time, og om bord byr vi på kaffe og te til alle tider. Dersom du reiser sammen med familien, er det verdt å merke seg at barn under 2 år (uten eget sete) kan fly enten gratis eller med 90% rabatt på flydelen av billetten, avhengig av reisemålet. Barn mellom 2 og 11 år med 25% rabatt.

 

SHOPPING OG VELVÆRE I BUDAPEST

Reiser du på en lengre helgetur, er Budapest et fantastisk valg, en by med mange muligheter. Opplev alt fra spennende og historiske attraksjoner til billig shopping og velværebehandlinger. Dersom du besøker Budapest, må du besøke Széchenyi-badet, som er det største varmebadet i Europa, i tillegg til Gellért-badet, som er ett av Ungarns mest populære bad med mange forskjellige behandlinger, inkludert balneoterapi, hydroterapi, mekanoterapi og elektroterapi. I tillegg er et besøk til Margaret Island og Franz Liszt Memorial Museum høyst anbefalt.

 

STRANDFERIE VED BALATONSJØEN

Bare 100 kilometer fra hovedstaden i Ungarn, Budapest, finner du den største innsjøen i Sentral-Europa. Innsjøen er ca. samme størrelse som Bornholm og har blitt én av Ungarns mest populære feriedestinasjoner for både lokalbefolkningen og turister fra hele Europa. Innsjøen er omringet av vakre fjell, utdødde vulkaner og koselige landsbyer som er enkle å utforske.

 

VAKKER NATUR OG MIDDELHAVSATMOSFÆRE

Landsbygden sør for Balatonsjøen ligger i den mest solrike delen av landet og byr på alt fra høyland til vakre sletter. Ungarerne elsker dette området, og mange av lokalbefolkningen og turister reiser til denne delen av landet for å gå på tur i Mecsek-fjellene der de kan nyte den vakreste utsikten over skogdekte daler og fjell. Du kan også besøke byen Pésc, som yrer av liv med sine mange kafeer, barer, butikker og bokhandlere. I tillegg er byen fødestedet til den verdensberømte pop-artisten Victor Vasarely, og her kan du utforske mer enn 150 malerier og grafiske tegninger som kunstneren selv har donert til fødebyen sin.

 

ANNET

Opplev Budapest med SAS