Fly til Ungarn

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

Dessverre tilbyr vi ikke direktefly til Ungarn lenger.

SAS flyr til Ungarn fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

SAS flyr til Budapest i Ungarn.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Ungarn

Fly med oss til Ungarn og utforsk Budapest, hvor elven Donau skiller Buda-siden fra Pest-siden. Besøk et termalbad eller ta Funicularen, kabelvognen, opp til Budapest festning og nyt den storslåtte utsikten fra Buda-siden av byen.

Utforsk Budapest-området

Ta et tog fra Budapest til Balaton-sjøen – den største innsjøen i Sentraleuropa. Feriestedet Balatonfüred er bare et par timer unna. Gå en tur langs promenade-alléen og nyt utsikten over innsjøen og Tihany-halvøya.

Hvis du liker ungarsk vin, bør du gå på vinsmaking i Eger nord i landet. Eger er en historisk vinregion og berømt for sine viner. Det mest berømte stedet for vinsmaking er Szépassony-dalen, de vakre kvinners dal. Du vil finne rundt 200 vinkjellere å velge blant i dalen.

Fly til Ungarn

Ungarn er berømt for sine termalbad, så det er enkelt å finne et sted hvor du kan lene deg tilbake i varmt, mineralrikt vann og slappe av.

Budapest har flere varme og mineralrike vannkilder enn noen annen by i verden – nesten 80. Byen har en lang historie med termalbad, først bygd av romerne, og senere tyrkerne.

Det mineralrike vannet i termalbadene sies å være helsebringende og benyttes for behandling av en lang rekke lidelser. Rudas, Gellért og Széchenyi er noen av de mest berømte termalbadene i byen – men det er mange flere å oppdage.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Ungarn med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Budapest.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle Scandinavian Airlines-reisene til EuroBonus-medlemmer. Mer om vårt bærekraftarbeid