SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Frankfurt

We are travelers.

SAS flyr til Frankfurt i Tyskland fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Frankfurt – bestill nå

Hvorfor ikke bestille reisen på SAS i forveien og få lavere flypriser? Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille umiddelbart og bestemme deg for om du vil dra senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Frankfurt sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Frankfurt.

fly til Frankfurt og kos deg på en moderne storbyferie

Frankfurt skilter med høye skyskrapere og sjarmerende tømmerhus og er en by som vet hvordan man kombinerer gammelt og nytt.

Noen av høydepunktene i Frankfurt er Palmengarten botaniske hage, Romer rådhus, Goethes hus og utstillingsrom og Stadel museum, hvor du finner kunst fra 1300-tallet. Her kan du beundre tømmerhusene på Romerberg-torget eller panoramautsikten over byen fra Main Tower.

Det finnes mye å gjøre og mange attraksjoner man kan besøke i Frankfurt.

Frankfurt er nok kjent verden rundt som et kommersielt og økonomisk senter med sine høye skyskrapere og yrende forretningsområde, men når du ser forbi dette, vil du finne en sjarmerende tysk by med mye farge og karakter. Gjør deg klar til å spise lokal gatemat, drikke øl til sent på kvelden og nyte det aller beste av arrangementene og festivalene i byen.

Fly med SAS til Frankfurt lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å starte ferien når du lander.

Frankfurt lufthavn

Frankfurt er en flott by å utforske til fots. Den fotgjengervennlige byen er også vennlig mot turister, så du vil få en varm velkomst fra de lokale. Gjør deg klar for et tysk eventyr i Frankfurt.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Frankfurt

Flygningen til Frankfurt inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App for å sikre at du får en komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Hvis du vil ha en enda mer komfortabel reise, er det bare å oppgradere billetten og få tilgang til flere SAS-fordeler. Ved å oppgradere billetten din til neste reiseklasse får du tilgang til Fast Track, SAS Lounge og prioritert boarding, og om bord får du gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt inkluderte måltider og snacks.