søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Frankfurt

Fly til Frankfurt

Frankfurt er et stort finansielt og kommersielt sentrum, men også veldig rik på kunst og kultur. Her kan du besøke en rekke ulike museer. Flere flotte byggverk bør du få med deg når du er på besøk i byen. Og for deg som er glad i shopping, er mulighetene mange.

Fly til Frankfurt med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du har 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang.

Flyturen til Frankfurt fra Oslo tar omtrent 2 timer, og selv om det ikke er lenge, så liker vi at du har det godt når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser – alt sammen er selvfølgelig helt uten ekstra betaling. Fly til Frankfurt med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Frankfurt. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

 

Helt opptil 6 daglige flyavganger til Frankfurt

Vi flyr til lufthavnen Frankfurt både morgen, middag, ettermiddag og kveld, så du alltid kan finne et fly som passer med dine Frankfurt-planer.

Velg mellom opptil hele 6 daglige avganger til Frankfurt flyplass, som er Tysklands største lufthavn.

 

Billige flybilletter til Frankfurt – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til denne tyske metropolen med oss. Alt du trenger å gjøre er å bestille dine billetter tidlig – så kan du få fingrene i flybillettene til de beste prisene.

Husk at du alltid har 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Dette betyr at du rolig kan slå til hvis du finner en god pris. Bestill bare og hør hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris etterpå.

 

Få gode tilbud og rabatter

Meld deg på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.
Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, shopping til dagligvarer.

Opptjen poeng på din tur til Frankfurt – påmeld deg EuroBonus gratis

Severdigheter i Frankfurt

Keiser-katedralen er et vakkert byggverk fra 1253. Det var her keiseren ble kronet som hersker for det romerske rike. Hele 10 keisere har blitt kronet i bygningen i perioden fra 1562 til 1792.

St. Pauls kirken er også verdt et besøk. Den var stedet for den første nasjonalforsamling i 1848.

Fly til Frankfurt for en keiserlig opplevelse!

 

Shopping i Frankfurt

Når det gjelder shopping, er det i sentrum av byen du finner det beste utvalget. "Zeil" er det innbyggerne kaller byens handlegate, og kan kanskje oversettes med "shoppingmila". Byen har en rekke kjøpesenter og varehus. I Goethe-strasse, et stykke unna Zeil, finner du internasjonale anerkjente designerbutikker og gullsmedbutikker. Fly til Frankfurt, og se om du klarer å tilbakelegge hele «shoppingmila».

 

Mat og drikke i Frankfurt

Det tyske kjøkken kan by på mye god og variert mat. Landet er spesielt berømt for sine pølser (wurst), men også for glimrende tilberedte svineknoker, og annet svinekjøtt, roastbiff, fjærferetter og forskjellige typer mel- og kjøttboller, deilige brødvarer og kaker.

Alle tyske regioner har sin egen ølbryggingstradisjon, og godt øl er lett å finne. I tillegg har landet et stort utvalg glimrende hvitviner.

Med 3.000 restauranter kan du velge mellom alt fra enkel tysk husmannskost til utsøkte delikatesser på luksuriøse restauranter. Fly til Frankfurt og spis godt og billig eller dyrt og deilig.

guide til frankfurt

Frankfurt – den høyeste byen i Europa

Silhuetten av Frankfurt mot horisonten er ikke typisk europeisk. Som et resultat av at byen er Europas finansielle sentrum, har det reist seg stolte høyhus som strekker seg mot himmelen. Mange av de høyeste bygningene i Europa ligger i Frankfurt.

Et av de bedre fugleperspektivene får du fra Main Tower. Her er det en spektakulær utsikt over Frankfurt fra 200 meters høyde. Her kan du nyte et måltid i restauranten mens du ser at 200 meter ikke betyr at du er høyest i byen. Et kontorbygg på hele 250 meter er en del av den imponerende utsikten.

Flott utsikt mot "Manhattan", som Frankfurts skyline gjerne kalles, får du ved å ta en tur på en av broene over elven Main. Hvis du benytter toget fra flyplassen og inn til byen, får du et praktfullt førsteinntrykk gjennom togvinduet hvis du setter deg på høyre side i toget. Bare husk på å se ut i svingen før Frankfurt sentralstasjon.

 

Preget av velstand

Frankfurt er en by hvor velstanden blir forvaltet på en måte som kommer turistene til gode.  Frankfurt bruker nemlig store summer på kunst og kultur og er en av byene i tyskland med flest museer.  De fleste av disse finner du langs begge sider av elven Main i området som kalles Museumsufer.

Velstanden har også ført til at Frankfurt er en by preget av store kontraster. Få steder finner du så store forskjeller mellom skyskrapere, storslått moderne arkitektur og gamle bygninger med lang historie bak seg.

 

Gammelt og flott

I den historiske bykjernen kan du oppleve mye gammelt og staselig ved å ta turen til Römerberg hvor Charlemagnes festning ble reist i middelalderen. Den andre verdenskrig ga Frankfurt hard medfart, men mange av de vakre bygningene er gjenreist, bl.a. det flotte Rådhuset Römer. Her ligger også en rekke andre bygninger fra det fjortende og femtende århundret. Bygningene er egentlig ikke så gamle siden mye måtte gjenreises etter krigen. Men man kan likefullt beundre skjønnheten og det fantastiske arbeidet som er lagt ned i å bevare historien i Frankfurt.

Römerberg er naturlig nok svært populært blant turister. Hvis du vil oppleve vakre gamle bygninger på steder få turister ferdes, kan turen legges innom nabolagene Bockenheim,  Bornheim, Nordend og Sachsenhausen. Her kan du spasere mellom velholdte bygninger fra 1800-tallet og nyte roen i vakre parker.

Reis til Frankfurt med SAS og opplev vakre kontraster i finansmetropolen!

Kort om Frankfurt

Valuta: euro (EUR)

Tidsforskjell: ingen

Språk: tysk

 

Ambassade:

Tysklands ambassade, Oscars gate 45, 0244 Oslo

tlf.: 23 27 54 00

 

Norsk ambassade:

Königlich Norwegisches Honorarkonsulat

Neue Mainzer Straβe 75, 60311 Frankfurt am Main

Tlf.: +47 (06)9 - 131 08 15

 

Turistinformasjon:

www.reiseplaneten.no