søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Frankfurt i Tyskland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Frankfurt – bestill nå

Hvorfor ikke bestille reisen på SAS i forveien og få lavere flypriser? Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille umiddelbart og bestemme deg for om du vil dra senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Frankfurt lufthavn (FRA)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Tysk

Rabattbilletter for barn

Opplev Frankfurt sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Frankfurt. 

fly til Frankfurt og kos deg på en moderne storbyferie 

Frankfurt skilter med høye skyskrapere og sjarmerende tømmerhus og er en by som vet hvordan man kombinerer gammelt og nytt.  

Noen av høydepunktene i Frankfurt er Palmengarten botaniske hage, Romer rådhus, Goethes hus og utstillingsrom og Stadel museum, hvor du finner kunst fra 1300-tallet. Her kan du beundre tømmerhusene på Romerberg-torget eller panoramautsikten over byen fra Main Tower.  

Det finnes mye å gjøre og mange attraksjoner man kan besøke i Frankfurt.   

Helgetur i Frankfurt
  • Hvorfor Frankfurt?
  • Fly med SAS til Frankfurt lufthavn (FRA)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Frankfurt

Flygningen til Frankfurt inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App for å sikre at du får en komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. 

Hvis du vil ha en enda mer komfortabel reise, er det bare å oppgradere billetten og få tilgang til flere SAS-fordeler. Ved å oppgradere billetten din til neste reiseklasse får du tilgang til Fast Track, SAS Lounge og prioritert boarding, og om bord får du gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt inkluderte måltider og snacks. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus, så vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet til å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer mer enn 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Frankfurt

Har du noe du vil ordne før du drar? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner