Fly til Tyskland

Tyskland er kanskje kjent for ølet sitt – men de lager også vin, spesielt i den vestlige delen av landet.

Mosel-regionen er den mest kjente vinregionen i Tyskland og det er lett å komme seg dit fra Frankfurt. Omtrent halvparten av vinen som lages her er riesling. I Mosel finner du noen av de eldste vinprodusentene i Tyskland – og med over 100 vinprodusenter finner du garantert noe du liker.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Tyskland fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

SAS flyr til Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, München og Stuttgart i Tyskland.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly SAS til Berlin, Hamburg eller München

Ønsker du å utforske Tyskland? Opplev tysk byliv med kultur og shopping, tyske viner, Oktoberfest, fjelltopper og daler. Du kan fly til flere destinasjoner med Scandinavian Airlines, fra nord til syd i landet.

Se München ovenfra

München har mange utsiktspunkter der du kan se byen ovenfra. Gå de 300+ stegene til toppen av Alte Peter-tårnet for utsikt over Marienplatz torg og Viktualienmarkt marked. På en skyfri dag kan du se Alpene i det fjerne fra kirkens 91 meter høye tårn.

Dersom du ikke liker å gå opp trapper, kan du alltid ta heisen til utsiktsplattformen i Rathaus-tårnet. Herfra vil du få en fantastisk utsikt over gamlebyen i München. Eller stå på bakken og se det berømte daglige Glockenspiel i tårnet.

I Olympiaparken som ble bygget for sommer-OL i 1972 finner du det olympiske tårnet. Fra den 190 meter høye plattformen får du en fantastisk utsikt over München og alpetoppene.

Fly til <em>Tyskland</em>

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev Berlin, München eller andre steder i Tyskland med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Tyskland.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Mer om vårt bærekraftarbeid