SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Tyskland

*Påkrevd informasjon
Obligatorisk informasjon
Obligatorisk informasjon

Obligatorisk informasjon Obligatorisk informasjon

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Tyskland fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS flyr til Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, München og Stuttgart i Tyskland.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly SAS til Berlin, Hamburg eller München

Ønsker du å utforske Tyskland? Opplev tysk byliv med kultur og shopping, tyske viner, Oktoberfest, fjelltopper og daler. Du kan fly til flere destinasjoner med Scandinavian Airlines, fra nord til syd i landet.

Se München ovenfra

München har mange utsiktspunkter der du kan se byen ovenfra. Gå de 300+ stegene til toppen av Alte Peter-tårnet for utsikt over Marienplatz torg og Viktualienmarkt marked. På en skyfri dag kan du se Alpene i det fjerne fra kirkens 91 meter høye tårn.

Dersom du ikke liker å gå opp trapper, kan du alltid ta heisen til utsiktsplattformen i Rathaus-tårnet. Herfra vil du få en fantastisk utsikt over gamlebyen i München. Eller stå på bakken og se det berømte daglige Glockenspiel i tårnet.

I Olympiaparken som ble bygget for sommer-OL i 1972 finner du det olympiske tårnet. Fra den 190 meter høye plattformen får du en fantastisk utsikt over München og alpetoppene.

Tyskland

Tyskland er kanskje kjent for ølet sitt – men de lager også vin, spesielt i den vestlige delen av landet.

Mosel-regionen er den mest kjente vinregionen i Tyskland og det er lett å komme seg dit fra Frankfurt. Omtrent halvparten av vinen som lages her er riesling. I Mosel finner du noen av de eldste vinprodusentene i Tyskland – og med over 100 vinprodusenter finner du garantert noe du liker.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev Berlin, München eller andre steder i Tyskland med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Tyskland.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid