søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Tyskland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   
 

SAS flyr til Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, München og Stuttgart i Tyskland. 

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly SAS til Berlin, Hamburg eller München

Ønsker du å utforske Tyskland? Opplev tysk byliv med kultur og shopping, tyske viner, Oktoberfest, fjelltopper og daler. Du kan fly til flere destinasjoner med Scandinavian Airlines, fra nord til syd i landet.

  • cl--locator Hovedstad: Berlin
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Offisielt språk: Tysk

Se München ovenfra

München har mange utsiktspunkter der du kan se byen ovenfra. Gå de 300+ stegene til toppen av Alte Peter-tårnet for utsikt over Marienplatz torg og Viktualienmarkt marked. På en skyfri dag kan du se Alpene i det fjerne fra kirkens 91 meter høye tårn.

Dersom du ikke liker å gå opp trapper, kan du alltid ta heisen til utsiktsplattformen i Rathaus-tårnet. Herfra vil du få en fantastisk utsikt over gamlebyen i München. Eller stå på bakken og se det berømte daglige Glockenspiel i tårnet.

I Olympiaparken som ble bygget for sommer-OL i 1972 finner du det olympiske tårnet. Fra den 190 meter høye plattformen får du en fantastisk utsikt over München og alpetoppene.

Fly til Tyskland med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.  Du kan bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Tyskland og la deg inspirere