Fly til Berlin

SAS flyr til Berlin i Tyskland fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Nyt julemarkedene i Berlin om vinteren!

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Berlin

Bestill billettene tidlig, så har du større sjanse til å få flygninger til en lavere pris. Hvis du vil ha en komplett oversikt over alle SAS-destinasjonene, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du alltid en fordel med vårt 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger du gjør. Hvis du finner et godt tilbud, trenger du ikke å nøle – bestill nå og bestem deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Berlin sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å reise for alle i familien. Det finnes mange familievennlige ting du kan gjøre i Berlin.

Fly til Berlin og kos deg på en storbyferie med massevis av historie

Berlin er en hovedstad med en historie som går tilbake til 1200-tallet og er kjent for sine historiske severdigheter, bygninger fra etterkrigstiden og mettende matretter, inkludert den berømte Bratwurst-pølsen.

Her kan du besøke Brandenburger Tor, Berlinmuren og Holocaust-museet, eller beundre panoramautsikten fra TV-tårnet, bygningene fra etterkrigstiden på Alexanderplatz og kunsten på East Side Gallery.

Fly til Berlin

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Berlin, og alle vil finne noe de liker her. Gjør deg klar til å bli bedre kjent med en by som kombinerer gammelt og nytt på en sømløs måte mens du utforsker krigsminner fra 1900-tallet og moderne og livlige barer og restauranter.

Fly med SAS til Berlin Brandenburg lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å starte ferien når du lander.

Berlin Brandenburg lufthavn

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Berlin

I SAS gjør vi det til en prioritet å sørge for at alle kundene får en hyggelig og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid få visse SAS-fordeler. Flygningen til Berlin inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle Scandinavian Airlines-reisene til EuroBonus-medlemmer. Mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud