søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Berlin i Tyskland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

Nyt julemarkedene i Berlin om vinteren!

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Berlin – bestill nå

Bestill billettene tidlig, så har du større sjanse til å få flygninger til en lavere pris. Hvis du vil ha en komplett oversikt over alle SAS-destinasjonene, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du alltid en fordel med vårt 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger du gjør. Hvis du finner et godt tilbud, trenger du ikke å nøle – bestill nå og bestem deg senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Berlin Brandenburg lufthavn (BER)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Tysk

Rabattbilletter for barn

Opplev Berlin sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å reise for alle i familien. Det finnes mange familievennlige ting du kan gjøre i Berlin.  

Fly til Berlin og kos deg på en storbyferie med massevis av historie 

Berlin er en hovedstad med en historie som går tilbake til 1200-tallet og er kjent for sine historiske severdigheter, bygninger fra etterkrigstiden og mettende matretter, inkludert den berømte Bratwurst-pølsen. 

Her kan du besøke Brandenburger Tor, Berlinmuren og Holocaust-museet, eller beundre panoramautsikten fra TV-tårnet, bygningene fra etterkrigstiden på Alexanderplatz og kunsten på East Side Gallery. 

TV-tårnet i Berlin

Alltid inkludert i reisen til Berlin

I SAS gjør vi det til en prioritet å sørge for at alle kundene får en hyggelig og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid få visse SAS-fordeler. Flygningen til Berlin inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus kan du se mer av verden. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng hver gang du flyr med oss og våre partnerflyselskaper i Star AllianceBruk poengene dine på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie for å få enda mer ut av pengene dine. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer mer enn 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Berlin

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Berlin og la deg inspirere