LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Berlin

  Fly til Berlin

  Alltid inkludert i din flybillett til Berlin:  24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer …


  Du har så vidt fått satt deg før vi er fremme i Berlin. For det tar ca halvannen time å fly til Berlin fra Oslo. Underveis så rekker du å drikke en kopp kaffe, te eller vann som vi serverer om bord, eller du kan laste ned dagens avis på SAS-appen – alt sammen uten ekstra betaling, naturligvis. 
  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Berlin. Både før, under og etter din reise har vi tenkt på alt:  

  •    Valg av sete 22 timer før avgang
  •    Online sjekk inn
  •    Kaffe & te - helt gratis
  •    Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris med en gang, eller last ned vår app – så kan du alltid enkelt finne ditt fly til Berlin direkte på mobilen.

   

  Fly til Berlin med SAS

  Fly til Berlin med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du har 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og velge sete 22 timer innen avgng uten ekstra kostnad. Fly til Berlin med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

   

  Billige flybilletter til Berlin – bestill i god tid og spar penger

  Du kan lett reise billig til den tyske hovedstaden med oss. Alt du trenger å gjøre er å bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletter med de beste prisene. Husk at du alltid har 24 timers avbestillingsrett når du bestiller billetter hos oss. Dette betyr at du rolig kan slå til hvis du finner en god pris i vårt bestillingssystem: Bestill bare og hør hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier til dato, avgangstid og pris etterpå.


  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Meld deg på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise. 
  Poengene dine kan du bruke på alt fra flyreiser til varer om bord og online shopping.  Fly til Berlin –  en by full av særpreg og historie

  Berlin er en storby med en helt spesiell stemning. Byen er trendy og ultramoderne men byr også på en avslappet atmosfære. Fly til Berlin og opplev de mange kulturtilbudene, endeløs shopping og en fascinerende historie. Etter en lang dag kan du slappe av med en spasertur langs Spree eller slå deg ned i gresset i Tiergarten. Husk å ta turen innom de ulike bydelene – en opplevelse i seg selv!

  Med SAS er det raskt og behagelig å fly til Berlin - hver eneste gang.


  berlin
  berlin
  berlin
  Kort om Berlin

  Valuta: euro (EUR)
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: +49
  Språk: tysk

  Ambassade:
  Tysklands ambassade, Uranienborg, 0258 Oslo,
  tlf.: 23 27 54 00

  Norsk ambassade:
  Rauchstraße 1, 10787 Berlin, Tyskland,
  tlf.: +49 30 - 50 50 58 600

  Turistinformasjon:
  www.visitberlin.com

  Billige flybilletter til Berlin

  Bestill billige flybilletter i lavpriskalenderen. I lavpriskalenderen finner du våre billigste flybilletter akkurat nå. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.  FLERE SAS-DESTINASJONER

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies