søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Berlin

Fly til Berlin

Fly til Berlin (Tegel Lufthavn) med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du har 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og velge sete 22 timer innen avgng uten ekstra kostnad. Fly til Berlin med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

Du har så vidt fått satt deg før vi er fremme i Berlin. For det tar ca halvannen time å fly til Berlin fra Oslo. Underveis så rekker du å drikke en kopp kaffe, te eller vann som vi serverer om bord, eller du kan laste ned dagens avis på SAS-appen – alt sammen uten ekstra betaling, naturligvis.

Inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Berlin:

  • Valg av sete 22 timer før avgang
  • Online sjekk inn
  • Kaffe og te
  • Opptil 90% barnerabatt

Billige flybilletter til Berlin – bestill i god tid

Du kan lett reise billig til den tyske hovedstaden med oss. Alt du trenger å gjøre er å bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletter med de beste prisene. Husk at du alltid har 24 timers avbestillingsrett når du bestiller billetter hos oss. Dette betyr at du rolig kan slå til hvis du finner en god pris i vårt bestillingssystem: Bestill bare og hør hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier til dato, avgangstid og pris etterpå.

 

Få gode tilbud og rabatter

Meld deg på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise. Poengene dine kan du bruke på alt fra flyreiser til varer om bord og online shopping.

Inspirasjon til din reise

Fly til Berlin – en by full av særpreg og historie

Berlin er en storby med en helt spesiell stemning. Byen er trendy og ultramoderne men byr også på en avslappet atmosfære. Fly til Berlin og opplev de mange kulturtilbudene, endeløs shopping og en fascinerende historie. Etter en lang dag kan du slappe av med en spasertur langs Spree eller slå deg ned i gresset i Tiergarten. Husk å ta turen innom de ulike bydelene – en opplevelse i seg selv!

Med SAS er det raskt og behagelig å fly til Berlin – hver eneste gang.

Severdigheter

På oppdagelsesferd i Berlin

Berlin er en storby med en helt spesiell stemning. Byen er trendy og ultramoderne og kan også by på en rolig og avslappet atmosfære, noe som gjør at man alltid føler seg velkommen i Berlin.

Byen, som inntil 1989/90 var splittet i øst og vest, har utrolig mye å by på. Før murens fall var byen strengt oppdelt – Vest-Berlin var velhavende, mens Øst-Berlin var fattig og i raskt forfall. I dag finnes noen av byens mest spennende og dynamiske områder nettopp i det tidligere Øst-Berlin, som har gjennomgått en stor oppblomstringsfase.

 

Berlin – den delte by

Den beste måten å oppleve Berlin på er ganske enkelt å slentre rundt i byen. Byen er full av overraskelser som oppleves best til fots. Byen er likevel for stor til at du kan få med deg alt. Benytt deg derfor av Berlins velfungerende metro, som hurtig og enkelt tar deg fra den ene enden av byen til den andre. Området omkring Alexander Platz dufter av det tidligere Øst-Berlin. Ta for eksempel turen opp i det 368 m. høye Fernsehturm og nyt utsikten over Berlin i den roterende kaféen.

Har du lyst til å føle litt på stemningen av hvordan byen var før murens fall, er Checkpoint Charlie verdt et besøk. Checkpoint Charlie var nok den mest kjente av grenseovergangene mellom Øst- og Vest-Berlin fra den tiden byen var delt. I dag er det oppført et museum om Berlins tid som delt by ved det gamle Checkpoint Charlie i Friedrichstrasse.

 

Riksdagen og Brandenburger Tor

Blant Berlins klassiske landemerker er Brandenburger Tor og Reichstag. Brandenburger Tor er i den vestlige enden av den vakre Bulevard Unter den Linden, som blant annet fører til øya Museumsinsel ved floden Spree. Ikke så langt fra Brandenburger Tor ligger den tyske riksdag, Reichstag. Riksdagen huser det tyske parlamentet, og bygningen med den vakre glasskuppelen er absolutt verdt et besøk. På grunn av kuppelen er riksdagen en av Berlins mest populære turistattraksjoner, og kan skilte med en praktfull utsikt over byen – særlig om kvelden.

Kort om Berlin

Valuta: euro (EUR)

Tidsforskjell: ingen

Språk: tysk

 

Ambassade:

Tysklands ambassade, Uranienborg, 0258 Oslo,

tlf.: 23 27 54 00

 

Norsk ambassade:

Rauchstraße 1, 10787 Berlin, Tyskland,

tlf.: +49 30 - 50 50 58 600

 

Turistinformasjon:

www.visitberlin.com

Flere SAS-destinasjoner