Fly til Berlin

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Berlin, og alle vil finne noe de liker her. Gjør deg klar til å bli bedre kjent med en by som kombinerer gammelt og nytt på en sømløs måte mens du utforsker krigsminner fra 1900-tallet og moderne og livlige barer og restauranter.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Berlin i Tyskland fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Nyt julemarkedene i Berlin om vinteren!

Fordeler på din flygning til Berlin

Bestill billettene tidlig, så har du større sjanse til å få flygninger til en lavere pris. Hvis du vil ha en komplett oversikt over alle SAS-destinasjonene, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du alltid en fordel med vårt 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger du gjør. Hvis du finner et godt tilbud, trenger du ikke å nøle – bestill nå og bestem deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Tyskland sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å reise for alle i familien. Det finnes mange familievennlige ting du kan gjøre i Berlin.

Fly til Berlin og kos deg på en storbyferie med massevis av historie

Berlin er en hovedstad med en historie som går tilbake til 1200-tallet og er kjent for sine historiske severdigheter, bygninger fra etterkrigstiden og mettende matretter, inkludert den berømte Bratwurst-pølsen.

Her kan du besøke Brandenburger Tor, Berlinmuren og Holocaust-museet, eller beundre panoramautsikten fra TV-tårnet, bygningene fra etterkrigstiden på Alexanderplatz og kunsten på East Side Gallery.

Fly til <em>Berlin</em>

Fly med SAS til Berlin Brandenburg lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å starte ferien når du lander.

Berlin Brandenburg lufthavn

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Berlin

I SAS gjør vi det til en prioritet å sørge for at alle kundene får en hyggelig og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid få visse SAS-fordeler. Flygningen til Berlin inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.