LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ENKELTREISE FRA
  Berlin

  Fly til Berlin

  Alltid inkludert i din flybillett til Berlin:  24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer …


  Du har så vidt fått satt deg før vi er fremme i Berlin. For det tar ca halvannen time å fly til Berlin fra Oslo. Underveis så rekker du å drikke en kopp kaffe, te eller vann som vi serverer om bord, eller du kan laste ned dagens avis på SAS-appen – alt sammen uten ekstra betaling, naturligvis. 
  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Berlin. Både før, under og etter din reise har vi tenkt på alt:  

  •    Setevalg er med i prisen
  •    Online sjekk inn
  •    Kaffe & te - helt gratis
  •    Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris med en gang, eller last ned vår app – så kan du alltid enkelt finne ditt fly til Berlin direkte på mobilen.

   

  Fly til Berlin med SAS

  Fly til Berlin med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du har 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og velge sete 22 timer innen avgng uten ekstra kostnad. Fly til Berlin med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen. 

   

  Fly til Berlin –  en by full av særpreg og historie

  Berlin er en storby med en helt spesiell stemning. Byen er trendy og ultramoderne men byr også på en avslappet atmosfære. Fly til Berlin og opplev de mange kulturtilbudene, endeløs shopping og en fascinerende historie. Etter en lang dag kan du slappe av med en spasertur langs Spree eller slå deg ned i gresset i Tiergarten. Husk å ta turen innom de ulike bydelene – en opplevelse i seg selv!

  Med SAS er det raskt og behagelig å fly til Berlin - hver eneste gang.

   

  Severdigheter

  På våre fly til Berlin er det mange som er opptatt av kunst, historie og arkitektur.
  Berlin har klassiske landemerker som Brandenburger Tor og Reichstag, disse er verdt et besøk. Du kan også nyte utsikten over hele Berlin fra utsiktsplattformen i det 368 meter høye Fernsehturm, midt på Alexanderplatz. Berlin byr på kunst i alle sjangre og er særlig kjent for fasinerende street-art i form av skulpturer, veggmalerier og installasjoner. Ikke fly til Berlin uten å se East Side Gallery – en 1600 meters gjenværende del av muren, dekket med gatekunst.
  Berlins U-bahn er en attraksjon i seg selv hva angår punktlighet. Så da kan du fly til Berlin med Europas mest punktlige flyselskap og komme deg rundt i byen med en av verdens mest punktlige metroer!

   

  Berlins historie

  Når du skal fly til Berlin bør du så absolutt få med deg byens historie. Etter andre verdenskrig ble byen delt opp i soner og i 1948 ble Vest-Berlin blokkert. Brandenburger Tor er en av Berlins gamle byporter, men har også vært et historisk symbol på en delt by. Checkpoint Charlie var det eneste stedet hvor noen utvalgte kunne passere mellom Øst- og Vest-Berlin. Berlinmurens fall i 1989 markerte starten på en ny æra.

  Fly til Berlin og få med deg den fascinerende historien!

   

  Kultur i storbyen

  Berlin har mye å by på i forhold til kulturelle opplevelser. Du kan godt fly til Berlin for å nyte store operaverk på Deutsche Oper eller Staatsoper eller for å danse til elektronisk musikk på den populære klubbscenen. Byen er sterkt forbundet med musikk, og kunstnere som Lou Reed og David Bowie har hatt nær tilknytning til Berlin. Byens er også kjent for å arrangere store arrangement som Love Parade og Berlin Marathon. Det er mange som har satt seg på et fly til Berlin for å oppleve musikk og kunst i denne levende byen.

  Du kan gjerne fly til Berlin med barn. Byen har mange flotte kulturtilbud som for eksempel dyreparken Tierpark Berlin eller Deutsches Technikmuseum.
  Bydeler med personlighet i Berlin
  Det som kanskje er den beste måten å oppleve byen på, er å rusle rundt i de ulike bydelene. Etter at det gamle Øst-Berlin ble renovert og gjenoppbygget etter krigen, har det blomstret opp en rekke bydeler med særpreg:
  • Prenzlauer Berg, den hyggelige kunstnerbydelen der nesten alle veier er alléer.
  • Mitte er den hippe bydelen med sushibarer og motebutikker. Det er også her Oranienburger Straße den vakre Neue synagoge ligger.
  • Kreuzberg sprudler av liv med mange restauranter og barer.
  • Friedrichshain minner sjarmerende om det tidligere DDR.
  Men ikke hør på oss: fly til Berlin med SAS og finn din favorittdel av byen.

   

  Shopping i Berlin

  Berlin har gode shoppingmuligheter med kjøpesenter og småbutikker i hver eneste bydel. Du kan med andre ord fly til Berlin med shopping som mål om du skulle ønske det. De mest populære områdene er gatene Friedrichsstraße, Schöneberg og Kurfürstendamm. For deg som er interessert i markeder, så finner du det rundt Tiergarten og Museums-Linden. Bruktbutikker finner du flere av i gatene Schivelbeiner Straße og Malmöer Straße. Foretrekker du kjøpesenter, så finner du varer av høy kvalitet i KaDeWe eller Kaufhaus Des Westens. Hvis du ønsker å gjøre en god handel med kunst og antikviteter bør du besøke områdene øst i Berlin.

  På våre fly til Berlin møter du alt fra de som er opptatt av arkitektur og kunst til de som ønsker å oppleve byens gode stemning kombinert med shopping.

  Fly til Berlin med SAS og opplev storbyens helt spesielle stemning og fascinerende historie.

  Helt opptil 3 daglige flyavganger til Tegel lufthavn i Berlin

  Vi flyr til lufthavnen Tegel (TXL) i Berlin morgen, middag og kveld, så du alltid kan finne et fly som passer med dine reiseplaner.
  Velg mellom opptil 3 daglige avganger til Tegel-lufthavnen (TXL), som ligger kun 8 km fra Berlin by.


  Billige flybilletter til Berlin – bestill i god tid og spar penger

  Du kan lett reise billig til den tyske hovedstaden med oss. Alt du trenger å gjøre er å bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletter med de beste prisene. Husk at du alltid har 24 timers avbestillingsrett når du bestiller billetter hos oss. Dette betyr at du rolig kan slå til hvis du finner en god pris i vårt bestillingssystem: Bestill bare og hør hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier til dato, avgangstid og pris etterpå.


  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Meld deg på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.
  Poengene dine kan du bruke på alt fra flyreiser til varer om bord og online shopping.

  SEVERDIGHETER

  På oppdagelsesferd i Berlin

  Berlin er en storby med en helt spesiell stemning. Byen er trendy og ultramoderne og kan også by på en rolig og avslappet atmosfære, noe som gjør at man alltid føler seg velkommen i Berlin.

  Byen, som inntil 1989/90 var splittet i øst og vest, har utrolig mye å by på. Før murens fall var byen strengt oppdelt – Vest-Berlin var velhavende, mens Øst-Berlin var fattig og i raskt forfall. I dag finnes noen av byens mest spennende og dynamiske områder nettopp i det tidligere Øst-Berlin, som har gjennomgått en stor oppblomstringsfase.

   

  Berlin - den delte by

  Den beste måten å oppleve Berlin på er ganske enkelt å slentre rundt i byen. Byen er full av overraskelser som oppleves best til fots. Byen er likevel for stor til at du kan få med deg alt. Benytt deg derfor av Berlins velfungerende metro, som hurtig og enkelt tar deg fra den ene enden av byen til den andre. Området omkring Alexander Platz dufter av det tidligere Øst-Berlin. Ta for eksempel turen opp i det 368 m. høye Fernsehturm og nyt utsikten over Berlin i den roterende kaféen.

  Har du lyst til å føle litt på stemningen av hvordan byen var før murens fall, er Checkpoint Charlie verdt et besøk. Checkpoint Charlie var nok den mest kjente av grenseovergangene mellom Øst- og Vest-Berlin fra den tiden byen var delt. I dag er det oppført et museum om Berlins tid som delt by ved det gamle Checkpoint Charlie i Friedrichstrasse.


  Riksdagen og Brandenburger Tor

  Blant Berlins klassiske landemerker er Brandenburger Tor og Reichstag. Brandenburger Tor er i den vestlige enden av den vakre Bulevard Unter den Linden, som blant annet fører til øya Museumsinsel ved floden Spree. Ikke så langt fra Brandenburger Tor ligger den tyske riksdag, Reichstag. Riksdagen huser det tyske parlamentet, og bygningen med den vakre glasskuppelen er absolutt verdt et besøk. På grunn av kuppelen er riksdagen en av Berlins mest populære turistattraksjoner, og kan skilte med en praktfull utsikt over byen – særlig om kvelden.

  Kort om Berlin

  Innbyggere: ca. 3,4 millioner (2013)
  Valuta: euro (EUR)
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: +49
  Språk: tysk

  Ambassade:
  Tysklands ambassade, Uranienborg, 0258 Oslo,
  tlf.: 23 27 54 00

  Norsk ambassade:
  Rauchstraße 1, 10787 Berlin, Tyskland,
  tlf.: +49 30 - 50 50 58 600

  Turistinformasjon:
  www.visitberlin.com

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies