LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  München

  FLY TIL MÜNCHEN

  Fly til München med SAS

  Fly til München med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du sjekker inn via internett og velger sete 22 timer før avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn om du reiser med spedbarn. Med SAS kan du også slippe slitsomme mellomlandinger; flere av våre fly til Moskva går direkte.

  Fly til München med SAS, og la reisen bli en del av opplevelsen!  Severdigheter i München

  Når du setter deg på et fly til München kan du forvente deg å oppleve storslagen arkitektur. Her finner du en god blanding av moderne og gotisk arkitektur, noe som setter sitt preg på byen. Frauenkirche er den kanskje aller mest kjente bygningen i München, bygget i rød murstein i gotisk stil. Det Nye Rådhuset og Peterskirken er også kjente landemerker, i tillegg til moderne bygg som Olympiaparken. Deutsches Museum er et av verdens største tekniske museum, og anbefales for både store og små. For bilentusiaster kan BMW museet være en opplevelse. München har også mange vakre parker som bør vies et besøk.

  Shopping i München

  Tar du fly til München med planer om å shoppe, blir du ikke skuffet. I gågatene rundt omkring i sentrum finner du alt fra lokale, tyske produkter til kjente merkevarer. Er du ute etter designermerker, bør du ta turen opp Theatinerstrasse og Maximilianstrasse. Det finnes også en del kjøpesentre og billigere kjeder i området rundt Rådhusplassen.  Kort om München

  Valuta: euro
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 49
  Språk: tysk

  Ambassade:
  Tysklands ambassade, Uranienborg , 0258 Oslo, tlf.: 23 27 54 00

  Norsk konsulat:
  Maffeistraße 3, U-Bahn Marienplatz, utgang Marienhof 80333 München, tlf.: +49 089 224170

  Turistinformasjon:
  www.muenchen.de/int/en/tourism/

  billige flybilletter til Munchen

  I lavpriskalenderen finner du våre billigste flybilletter akkurat nå. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

  annet

  Kjøp reiseforsikring
  Tyskland  FLERE SAS-DESTINASJONER

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies