Fly til München

München har alltid vært en populær feriedestinasjon blant de som er glad i historie, øl og mat, men byens yrende kultur gjør at den nå er enda mer populær enn før. Gjør deg klar til å nyte det aller beste av Tyskland i den bayerske hovedstaden.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til München i Tyskland fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til München

Bestill reisen på SAS i forveien, så har du større sjanse til å spare penger og få billigere flygninger enn om du bestiller i siste liten. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted, er det bare å gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så det er bare å bestille hvis du ser et godt tilbud.

Rabattbilletter for barn

Opplev München sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til München.

Fly til München og kos deg på ferie i Bayerns hovedstad

München, hovedstaden i Bayern, skilter med eldgamle bygninger, flere museer og en rekke ølhaller og barer, og kan by på noe for enhver hele året rundt!

Her kan du utforske Marienplatz for å beundre arkitekturen ved torget, rusle gjennom den engelske hagen og smake på lokal Weisswurst og pretzels før du tar en tur innom en ølhall.

Uansett om du kommer til München om vinteren for å delta på Oktoberfest og julemarkedene eller om sommeren for å se blomstene i hagen på Nymphenburg-slottet, vil du ikke bli skuffet over München.

Fly til <em>München</em>

Fly med SAS til München internasjonale lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

München internasjonale lufthavn

Kjælenavnet til München, Milliondorf, er en nøyaktig beskrivelse av byen – landsbyen med millioner av innbyggere. Selv om München kanskje er urban og enorm, føles den mindre, og tempoet er ganske lavt. Nyt den rolige og avslappede atmosfæren i byen – den er verdt et besøk.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til München

I SAS gjør vi alt for å sørge for at kundene får en avslappet og hyggelig reise. Som SAS-kunde vil du alltid nyte visse fordeler, uansett hvilken billettype du har. Flygningen til München inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.