Fly til München

We are travelers.

SAS flyr til München i Tyskland fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til München – bestill nå

Bestill reisen på SAS i forveien, så har du større sjanse til å spare penger og få billigere flygninger enn om du bestiller i siste liten. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted, er det bare å gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så det er bare å bestille hvis du ser et godt tilbud.

Rabattbilletter for barn

Opplev München sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til München.

fly til München og kos deg på ferie i Bayerns hovedstad

München, hovedstaden i Bayern, skilter med eldgamle bygninger, flere museer og en rekke ølhaller og barer, og kan by på noe for enhver hele året rundt!

Her kan du utforske Marienplatz for å beundre arkitekturen ved torget, rusle gjennom den engelske hagen og smake på lokal Weisswurst og pretzels før du tar en tur innom en ølhall.

Uansett om du kommer til München om vinteren for å delta på Oktoberfest og julemarkedene eller om sommeren for å se blomstene i hagen på Nymphenburg-slottet, vil du ikke bli skuffet over München.

München

München har alltid vært en populær feriedestinasjon blant de som er glad i historie, øl og mat, men byens yrende kultur gjør at den nå er enda mer populær enn før. Gjør deg klar til å nyte det aller beste av Tyskland i den bayerske hovedstaden.

Fly med SAS til München internasjonale lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

München internasjonale lufthavn

Kjælenavnet til München, Milliondorf, er en nøyaktig beskrivelse av byen – landsbyen med millioner av innbyggere. Selv om München kanskje er urban og enorm, føles den mindre, og tempoet er ganske lavt. Nyt den rolige og avslappede atmosfæren i byen – den er verdt et besøk.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til München

I SAS gjør vi alt for å sørge for at kundene får en avslappet og hyggelig reise. Som SAS-kunde vil du alltid nyte visse fordeler, uansett hvilken billettype du har. Flygningen til München inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud