søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til München i Tyskland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til München – bestill nå

Bestill reisen på SAS i forveien, så har du større sjanse til å spare penger og få billigere flygninger enn om du bestiller i siste liten. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted, er det bare å gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så det er bare å bestille hvis du ser et godt tilbud. 

 • cl--plane-right Flyplass: München internasjonale lufthavn (MUC)
 • cl--credit Valuta: Euro
 • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
 • cl--globe Offisielt språk: Tysk

Rabattbilletter for barn

Opplev München sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til München. 

fly til München og kos deg på ferie i Bayerns hovedstad 

München, hovedstaden i Bayern, skilter med eldgamle bygninger, flere museer og en rekke ølhaller og barer, og kan by på noe for enhver hele året rundt!

Her kan du utforske Marienplatz for å beundre arkitekturen ved torget, rusle gjennom den engelske hagen og smake på lokal Weisswurst og pretzels før du tar en tur innom en ølhall. 

Uansett om du kommer til München om vinteren for å delta på Oktoberfest og julemarkedene eller om sommeren for å se blomstene i hagen på Nymphenburg-slottet, vil du ikke bli skuffet over München.    

Helgetur i München
 • Utsikt over München by
 • Fly til München med SAS
 • Kirketårn i München
 • Hvorfor München?
 • Fly med SAS til München internasjonale lufthavn (MUC)
 • Vil du ha mer komfort?
 • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til München

I SAS gjør vi alt for å sørge for at kundene får en avslappet og hyggelig reise. Som SAS-kunde vil du alltid nyte visse fordeler, uansett hvilken billettype du har. Flygningen til München inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus får du mer av verden og bedre tilgang til den. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng hver gang du flyr med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Bruk poengene dine på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer mer enn 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i München

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til München så lett og hyggelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om München og la deg inspirere